magdajeden 13.10.06, 23:55 to dawno sie zmieniło a ja nie zauwazyłam? sloggi oddałeś władzę? dlaczegóż? a moze mi sie pieprzy cos i to sloggi jest w przebraniu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:00 Po prostu czas nicka sloggi minął. Po 5 latach posiadania własnego forum czas kierować się własnym rozsądkiem i pamiętać o swoich i cudzych błędach. Odpowiedz Link
magdajeden Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:04 wybacz ale nie zrozumiałam. czyli jestes sloggim, ktory z jakichs bliżej mi nie zrozumiałych powodów zmienił nicka? dziwne. nie rozumiem, wytłumaczysz jasniej? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:06 magdajeden napisała: > dziwne. nie rozumiem, wytłumaczysz jasniej? Nie ma takiej potrzeby. SN kończy 5 lat i czas zamknąć pewien rozdział, i nie ma z czego robić sensacji. Odpowiedz Link
magdajeden Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:11 sensacji moze niekoniecznie, interesowały mnie raczej pobudki, jakie tobą kierowały podczas podejmowania tej nizrozumiałej decyzji. (dla mnie niezrozumialej, ot co) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:15 Szczerze? Mam dość kojarzenia mnie z gaciami. Odpowiedz Link
skiela1 Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:22 ale...skad ja mam wiedziec,ze Ty to Ty? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:23 skiela1 napisała: > ale...skad ja mam wiedziec,ze Ty to Ty? > Bosheee, czy Ty na tym Antypodzie szalejesz? Odpowiedz Link
skiela1 Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:28 sibeliuss napisał: > > Bosheee, czy Ty na tym Antypodzie szalejesz? > > No dobrze.. juz sobie na zielono Ciebie zrobilam Odpowiedz Link
magdajeden Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:39 sibeliuss napisał: > Szczerze? > Mam dość kojarzenia mnie z gaciami. i to jest odpowiedz podoba mi sie. cool. Odpowiedz Link
bubster Re: nowy własciciel forum 15.10.06, 00:14 może i z gaciami ale za to z jakimi! ;-D Odpowiedz Link
kyniu1 Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 20:02 No to chodź tylko flaszke trzeba skrecić Odpowiedz Link
kyniu1 Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 20:06 A co znaczy sibeliuss? Jedyna rzecz którą mi się kojaży z nikiem to rodzaj muzyki fińskiej której prekursorem jest Jean Sibelius. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 15.10.06, 05:21 kyniu1 napisał: > A co znaczy sibeliuss? Jedyna rzecz którą mi się kojaży z nikiem to rodzaj > muzyki fińskiej której prekursorem jest Jean Sibelius. Przez jedno S było już zajęte Odpowiedz Link
aankaa Ciebie, też, trafiło ?? 14.10.06, 00:03 forum/real ps.współczuję posiadania kolejnej skrzynki na @gazeta.pl Odpowiedz Link
aankaa ps - nie uchroni Cię to od SMS/telefonów 14.10.06, 00:05 od Ludków, którzy nie umieją odróżnic' forum od reala Odpowiedz Link
magdajeden Re: ps - nie uchroni Cię to od SMS/telefonów 14.10.06, 00:06 aankaa napisała: > od Ludków, którzy nie umieją odróżnic' forum od reala jesssoooo tacy ludzie istnieją? Odpowiedz Link
grazia.eni Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:12 No i fajnie. W moim życiu wszystko się zrobiło jakieś takie nowe, inne, to moje ulubione forum też może się pozmieniać W tamtym nie czułam się już tak dobrze, jak kiedyś. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
aankaa Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:27 > Szczerze? > Mam dość kojarzenia mnie z gaciami sam sobie wybrałeś (nicka) Odpowiedz Link
skiela1 Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:32 aankaa napisała: > > Szczerze? > > Mam dość kojarzenia mnie z gaciami > > sam sobie wybrałeś (nicka) > ale jak sie wchodzi w wiek chrystusowy to czas na zmiany Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:36 Ja nicka wybierałem sobie 5,5 roku temu, trochę się jednak zmieniło Odpowiedz Link
sibeliuss Re: proponuję "camaro" 14.10.06, 00:48 aankaa napisała: > nie tylko gacie ale i neoprenowe fraczki > W Legnicy były ś.p. ZPB Hanka, co Ty na nick zpb.haankaa ? Odpowiedz Link
aankaa dziękuję, poprzestanę na jednym 14.10.06, 01:18 idę spac' jak na piątek, 13-tego, za dużo dla mnie Odpowiedz Link
drzazga1 Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 00:45 Cholera, kiedy wlasnie mi sie tamten nick podobal i wcale z gaciami nie kojarzyl. Mimo, iz takie gatki nosilam i byly nie dosc, ze ladne to fenomenalnie wygodne i delikatne w dotyku. Chyba mi zostalo skojarzenie nazwy z tamtymi odczuciami w oderwaniu od gaci jako takich. No coz, trzeba bedzie przestawic skojarzenia na skandynawskiego kompozytora. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 01:34 No jak nie z gaciami, jak z gaciami? Odpowiedz Link
grazia.eni Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 11:08 sibeliuss napisał: > No jak nie z gaciami, jak z gaciami? Zaraz na początku wrzuciłam sobie Sloggi do słowniczka i wyskoczyło mi: slog - mozolić się. I byłam pewna, że to od tego. Zwłaszcza, że bardzo mi pasowało Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 10:46 Nijak się nie przyzwyczaję do silcośtam. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 11:03 czarnaandzia napisała: > Nijak się nie przyzwyczaję do silcośtam. Jak na właścicielkę takiej sygnaturki, to dziwne... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 12:14 czarnaandzia napisała: > Nijak się nie przyzwyczaję do silcośtam. To Ty kiedyś nie byłaś Czarnąandzią Odpowiedz Link
rene8 Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 12:59 )))) Oj tam i tak sie pomylę ze tysiąc razy! I napisze per Sloggi. Prosze o łaskawe oko dla tych "fo pa" Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 13:03 "Wszyscy i wszystko inne srodze mnie zawiodło" Johan Julius Sibeliuss. Odpowiedz Link
zza_krzaka Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 19:24 sibeliuss napisał: > "Wszyscy i wszystko inne srodze mnie zawiodło" Johan Julius Sibeliuss. sorry, ja chyba jeszcze nie miałam okazji Cię zawieść W tej nowej pięciolatce Twojego istnienia życzę Ci wszystkich planów spełnienia. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: nowy własciciel forum 14.10.06, 20:44 eraz to już zaczynam się bac tych nożyczek, bo srogo Sibeliuss wygląda Odpowiedz Link
woda.lekko.gazowana Re: nowy własciciel forum 18.10.06, 01:00 no to ja jeszcze wyrażę niechęć do zmian pozytywnych skojarzeń.. ale zapisałam w kajeciku ) Odpowiedz Link
koorka Re: nowy własciciel forum 18.10.06, 02:43 Ja własnie próbuje się dowiedziec o co chodzi?? Odpowiedz Link