sibeliuss 14.11.06, 18:08 No jestem uzależniony i to chyba potężnie. Dziś wlazłem po żel do golenia i wyszedłem z dwiema reklamówkami głupot (spożywczych na szczęscie). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Zakupoholizm 14.11.06, 18:47 skiela1 napisała: > No i dobrze. > co masz sobie zalowac > Tym bardziej, że to same niezbędne rzeczy. Odpowiedz Link
avionetka82 Re: Zakupoholizm 14.11.06, 18:51 też tak czasami mam wchodze po 2-3 rzeczy, a wychodzę z pełną reklamówką... "to jest tanie... to się skończyło... na tamto jest kusząca promocja..." Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Zakupoholizm 12.04.07, 18:46 avionetka82 napisała: > też tak czasami mam wchodze po 2-3 rzeczy, a wychodzę z pełną reklamówką... > "to jest tanie... to się skończyło... na tamto jest kusząca promocja..." > > > i z reguły zapominam kupić to- po co poszłam,a ręce się urywają Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zakupoholizm 14.11.06, 18:57 sibeliuss napisał: > > > Tym bardziej, że to same niezbędne rzeczy. > Oczywiscie Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Zakupoholizm 14.11.06, 20:15 walczę z tym, jak dotąd bezskutecznie, bo ciągle coś jest mi potrzebne, bardzo! Odpowiedz Link
frida2 Re: Zakupoholizm 05.03.07, 00:00 W piątek mi się uaktywnił po dłuższej przerwie ;] Odpowiedz Link
frida2 Re: Zakupoholizm 06.03.07, 23:47 skiela1 napisała: > No to ja ten..no..tego... > na zakupy jade Udanych, w takim razie ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zakupoholizm 07.03.07, 14:09 Przytargalam do domu przemiluchny kocyk i fajna marynarke Odpowiedz Link
frida2 Re: Zakupoholizm 07.03.07, 22:34 skiela1 napisała: > Przytargalam do domu przemiluchny kocyk > i fajna marynarke A ja kolczyki, takie śliczne Odpowiedz Link
szarex Re: Zakupoholizm 06.03.07, 18:09 Zdarza mi się ostatnio coraz częściej odwiedzać salony prasowe i coś tam kupować - ale czy to zakupocholizm? Odpowiedz Link
leez5 Re: Zakupoholizm 12.04.07, 18:27 Dzis mialam to samo. Po co mi 3 odzywki do wlosow to nie wiem Na zapas chyba. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Zakupoholizm 12.04.07, 18:52 Kiedyś słuchałam z podziwem któregoś z prezenterów TV,który mówił,że dziennie wydaje tylko 10 zł/zakupy spożywcze/i nawet jak by mu ślina kapała na widok czekolady to jej nie kupi,gdyby miało przekroczyć tę kwotę 10 zł.Trzeba być sknera lub silny charakter Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Zakupoholizm 12.04.07, 18:53 Trzeba być sknerą lub mieć silny charakter Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zakupoholizm 12.04.07, 21:26 Po cholerę wlazłem do księgarni? Kupiłem plan Wałcza, może kiedy pojadę. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zakupoholizm 12.04.07, 22:00 impostor napisał: > a ksiazka doszla? Znaczy sms nie doszedł - oczywiście, przeczytana kilka razy Jeszcze raz wielkie dzięki, flaszka się chłodzi. Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Zakupoholizm 12.04.07, 21:55 Chyba dzisiaj osiągnełam dno. Zostałam "szczęśliwą" posiadaczką opowiadań amerykańskiej autorki z autografem, nie było wydania bez autografu, a ja MUSIAŁAM to mieć i zamówiłam, gdy miałam problemy w pracy. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zakupoholizm 12.04.07, 22:02 lady.oracle napisała: > zamówiłam, gdy miałam problemy w pracy. Nie myslałaś nad terapią? Jesteś lepsza ode mnie. Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Zakupoholizm 12.04.07, 22:05 Przeszłam w życiu dwie terapie, pierwsza mi zaszkodziła, a druga i pomogła, i zaszkodziła. Boję się ryzykować. Zresztą co mi powie: poradzi, żebym sprawiała sobie przyjemność urządzając sobie kompiele w olejkach??? Codziennie??? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zakupoholizm 12.04.07, 22:14 Nie lubisz się moczyć w aromatycznej piance? Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Zakupoholizm 12.04.07, 22:17 Lubię ale nie mogę się codziennie moczyć, bo mi skóra wyschnie do reszty i biust obwiśnie. Odpowiedz Link
projek Lista, lista... 14.04.07, 16:15 Zawsze staram się robić listy na kartce co kupić. Choć czasami zdarz się iśc na żywioł ale wówczas a to promocja, a to coś już się kończy (albo za miesiąc się skończy) a to inne drobiazgi... i potem tylko człowiek trzeźwieje przy kasie. Generalnie zakupoholizm nie dolega mi (jeszcze ) Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Lista, lista... 14.04.07, 16:26 A ja się jednak cieszę z tej książki z autografem. Ma bardzo ładną okładkę i widać, że kobita im starsza, tym lepiej pisze Odpowiedz Link
yannis Re: Lista, lista... 16.04.07, 15:01 Lista jak najbardziej funkcjonuje i ma się dobrze, czasami ją na zakupy biorę ze sobą. Ale podstawa, to zakupy z poza listy, niestety Odpowiedz Link