kriss67 26.11.06, 21:18 Hania górą Warszawa zwycieska. Kaczory i ich najemnicy do Gorzowa!!!!!!! Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 W takim razie zobaczymy za 4 lata:-) 26.11.06, 21:24 kriss67 napisał: > Na cztery lata > czy to yes yes yes bylo tego warte Odpowiedz Link
kriss67 Re: W takim razie zobaczymy za 4 lata:-) 26.11.06, 21:30 Zobaczymy, jako Warszawiacy. Ale na dzis jest yes, yes, yes, jak to mawia pewien szołmen z konkurencji. Obieca Ci wsztsko, wykorzystujać aparat miasta do realizacji swoich celów. Okazało sie, że Warszawiacy nie dali sie złapać na iluzje. Odpowiedz Link
f.l.y Re: W takim razie zobaczymy za 4 lata:-) 26.11.06, 21:34 jestem zrozpaczona tym wyborem.... osoby, nie ugr politycznego - bo nie sympatyzuję z żadną partią... dziwnie Hance nie ufam - no ale czas pokaże... Odpowiedz Link
kriss67 Re: W takim razie zobaczymy za 4 lata:-) 26.11.06, 21:47 Fly, współczuje Ci klęski Twojego faworyta. Pociesz sie tym, że nasze Bródno ze wstepnych sondazy głosowało na Pana Najemnika z Gorzowa. Przerąbał w innych częsciach naszej kochanej Wawki. I powiem Ci, jak maszerowałem rano na wybory, byłem przekonany, że moja Pani Hania przegra. Teraz jestem zaskoczony, uradowany i w ogóle..... Pozdro Fly Krzysztof Odpowiedz Link
kriss67 Re: Yes, yes, yes.... 26.11.06, 21:22 Chcecie trzy mosty, zagłosujcie na mnie. Cztery, nie ma sprawy. Dwie linie metra na Bródno, mało, zrobimy trzy albo i pięć. Najemnik Pan Kazimierz na moim Bródnie. Tylko zagłosujcie na mnnnnnie! Odpowiedz Link
loczek62 Re: Yes, yes, yes.... 26.11.06, 21:50 Cieszę się że zostałem dzisiaj PiSowstrzymywaczem)) Odpowiedz Link
adep1 Re: Yes, yes, yes.... 26.11.06, 21:59 "PiSowstrzymywaczem" ??? Doooobre! To ja jestem PiSowstrzymywaczką? Eeee, to jakoś nie brzmi... jak sprzątaczka Odpowiedz Link
tomek854 Re: Yes, yes, yes.... 27.11.06, 17:26 Moj pan wychowawca w technikum mowil, ze nie mowi sie "sprzataczka" tylko "pani sprzatajaca". Przestal, jak zaczelismy na niego mowic "pan wychowujacy", "pan prowadzacy zajecia z wychowania fizycznego" i tak dalej Odpowiedz Link
wadera3 Re: Yes, yes, yes.... 26.11.06, 22:59 ja też zostałam i chętnie zostanę po raz kolejny, jakby co... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Yes, yes, yes.... 26.11.06, 23:04 Siedziałem w komisji, dziwnym trafem wszyscy malkontenci to byli PiSdowcy, którzy zarzucali Hance żydowstwo - Jezus też był Żydem. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Yes, yes, yes.... 27.11.06, 00:30 Widzisz, to jest jeden z najwiekszych paradoksów katolicyzmu. Patrz, piewrszym Poapieżem, który przekroczył próg Synagogi był Jan Paweł II. Tradycja, kultura Europy jest chrześcijańka. Ale fakt, że Maria, Pan Jezus byli Żydami nie idzie w parze z tą tradycją. Dla polskiego katolika najlepiej by było, żeby teolodzy odkryli, iż matka Jezusa była Słowianką, a sam Pan Jezus pochodził znad Wisły Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Yes, yes, yes.... 27.11.06, 00:33 W końcu Maryja na polskich obrazach jest blondynką Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Yes, yes, yes.... 27.11.06, 00:53 kriss67 napisał: > Na których? Na wszystkich gdzie spod korony widać jej włosy. A w kaplicznych rzeźbach jest inaczej? Odpowiedz Link
margala Re: Yes, yes, yes.... 27.11.06, 16:12 sibeliuss napisał: > Siedziałem w komisji, dziwnym trafem wszyscy malkontenci to byli PiSdowcy, > którzy zarzucali Hance żydowstwo - Jezus też był Żydem. bo to, k...wa, źli katolicy byli. pozdrawiaM. Odpowiedz Link
margala polemizowałbym 27.11.06, 16:20 kriss67 napisał: > Chcecie trzy mosty, zagłosujcie na mnie. Cztery, nie ma sprawy. Dwie linie > metra na Bródno, mało, zrobimy trzy albo i pięć. Najemnik Pan Kazimierz na moim > > Bródnie. Tylko zagłosujcie na mnnnnnie! Porównywałem programy warszawskie obu kandydatów i trudno mi się zgodzić, że Marcinkiewicz obiecał więcej niż pani Gronkiewicz-Waltz. Plany inwestycyjne bardzo podobne. To nawet HGW w ostatniej fazie przelicytowała KM obiecując nie tylko most Krasińskiego, ale jeszcze dodatkowo tunel pod placem Wilsona. Ja głosowałem na Marcinkiewicza, bo uznałem, że ma większe szanse na wprowadzenie programu w życie. Miałby dobre stosunki w władzami centralnymi, na co HGW nie ma szans a przy tym jest bardziej ugodowy, więc pewnie dogadałby się z PO na szczeblu lokalnym. Jak się pani Gronkiewicz-Waltz uda spełnić obietnice wyborcze, będę bardzo zadowolony. PozdrawiaM. Odpowiedz Link
eulalija Re: Yes, yes, yes.... 27.11.06, 10:40 Tiaa, wygrała, dokrzyżykowałam jej ja też, ale mało mi ręka nie uschła. Ja po prostu nie miałam na kogo zagłosować. Czy Duch Święty już unosi się nad tym moim biednym miastem. Odpowiedz Link