dimanche 09.01.07, 20:41 Kiedy odsłaniam duszy mej żaluzje widzę dookoła samiutkie aluzje Czy we mnie jest zatem jakowaś obsesyja? Być może, lecz pewno z wiekiem to przemija... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 20:45 żeby nie było, że ja poczucia humoru i dystansu w ogóle nie mam Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 20:49 Skacze mucha na skakance, dimi kawa w filiżance, ponoć spadło UFO w Gruzji, świat dziś pełen jest aluzji. Czarna rzeka jest w Lublinie, kryształ wśród rencistek słynie, fryzjer w lokach jest rozrzutny, świat w aluzjach jest okrutny. Ludzie siedzą lub odchodzą, głupcy na manowce chodzą, zdrajcy wiszą na gałęzi, tylko tu się miło rzęzi. Odpowiedz Link
dimanche Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 21:06 Bo bez kawy, bo bez kawy nie ma forum i zabawy dimi kawka w filiżance chyba że ktoś woli w szklance Frida z kubka woli pić bo do nocy tu ma być a bez kawy powieki opadają i bez kawy snowi sie poddają gdy Sibellius kawę miele że tak teraz się ośmielę to i opowiada wiele, i nie są to żadne trele bo facet ten woli konkrety jak to facet, bo kobiety to czasami popaplają a chłopy zwięźlej gadają... feministki mnie zabiją wszystkie wiatry o tym wyją szumią o tym wszystkie drzewa feminizmu dziś nie trzeba... Odpowiedz Link
parachute Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 21:23 a ja czytam w osłupieniu ciut frustracji i zdziwieniu ale patrze też w tym czasie że mnie też coś stworzyc da się z rymem może nie najlepszym ktoś już jakiś podstęp wietrzy... choć aluzji tutaj ni ma linia linię rymem trzyma mimo wszystko już stąd spadam i tu nie wiem jak zrymować więc se biegnę gdzieś się schować... Odpowiedz Link
dimanche Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 21:28 Bo wyobraźnia figle nam płata a może trzeba tutaj bata? Byle nie pejczyka jakiego bo w masochizmie jest dużo złego... Odpowiedz Link
lekia Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 22:29 Jaką Ty kawę łykasz Że jeszcze o tej porze rymami psikasz Dajesz czadu dziewczyno Czuję, że zagrasz ze mną w domino Odpowiedz Link
dimanche Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 22:31 Możemy strzelić pokera lecz niech nikt mnie nie rozbiera... Odpowiedz Link
lekia Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 23:13 Murzynek Bambo w Afryce mieszka, Czarną ma skórę ten nasz koleżka. Ściągnełam to z murzyńskiej czytanki Bo kiepsko mi idą te układanki. ps. Dawnom już rozebrana i z łóżkiem pojednana Odpowiedz Link
dimanche Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 23:32 A ja chyba nie wstane do roboty, bo mi chodzą po główie różniaste głupoty... Odpowiedz Link
lekia Re: Wierszyk aluzyjny:D 09.01.07, 23:43 A wiesz że przez takie głowy zawroty Mogą wysiudać z roboty Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Wierszyk aluzyjny:D 10.01.07, 19:01 hehehe poczytałam i się uśmiałam, niezłe te Wasze fraszki Ludziki, brawo brawissimo))) Odpowiedz Link