impostor 04.03.07, 18:45 kurde... ubywa nam dobrych muzykow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 Re: Tadeusz Nalepa nie zyje 04.03.07, 20:00 ,,Martwi ludzie spieszą gdzieś martwe ptaki krzyczą coś... Tyle scieżek,tyle dróg...,, spieszmy się kochac ludzi... tak szybko odchodzą... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Tadeusz Nalepa nie zyje 04.03.07, 20:44 Nie byłem fanem Nalepy, ale za to wychowałem się na Brekaucie. Szkoda człowieka, szkoda wielkiego muzyka. Cześć jego pamięci. Odpowiedz Link
margala Re: Tadeusz Nalepa nie zyje 04.03.07, 21:22 Nalepa z Mirą Kubasińską w Brekoucie to było coś! Smutno mi się zrobiło, gdy przeczytałem o śmierci Nalepy. Odpowiedz Link
impostor Re: Tadeusz Nalepa nie zyje 04.03.07, 21:58 lubie dobrego bluesa, uwielbiam rasowego rocka pachnacego bluesem. Nalepa pokazal, ze rowniez Polak potrafi. poza tym byl jednym z najlepszych gitarzystow polskiego rocka, czego nie pisze tylko i wylacznie z okazji jego smierci, lecz szczerze. niejeden polski gitarzysta sie na nim wzorowal i jeszcze niejedno pokolenie bedzie z niego czerpalo. na szczescie pozostalo po nim cos niesmiertelnego - jego muzyka. mimo przykrosci, jaka mi ta wiadomosc sprawila, nie potrafilem oddac czci zmarlemu i na winampie mam black sabbath pewnie Nalepa tez ich sluchal Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Tadeusz Nalepa nie zyje 04.03.07, 22:50 Dla fanow Nalepy i nie tylko: www.youtube.com/watch?v=AGcB_wlvJB4 Dziekujemy Mistrzu Odpowiedz Link