dimanche 06.05.07, 11:07 Mówi błagalnie waniliowy serek homogenizowany stojący na ławie. Wygląda tak apetycznie, że już dłużej nie mogę...czego nie możecie sobie odmówić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: Skonsumuj mnie 06.05.07, 11:09 jak ,moe zassie to wszystko skonsumuję.Rzadko tak miewam ale bywa. Serek homo, owszem, kupuję w dużych ilościach. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Skonsumuj mnie 06.05.07, 11:16 Do mnie mruga twarozek a w nim szczypiorek,rzodkiewka i jajko. Tytuł watku poprowadził moje myślenie na zupełnie inne tory Odpowiedz Link
dimanche Re: Skonsumuj mnie 06.05.07, 11:20 czarnaandzia napisała: > Do mnie mruga twarozek a w nim szczypiorek,rzodkiewka i jajko. > Tytuł watku poprowadził moje myślenie na zupełnie inne tory Jako że zauważyłam, że jesteś na forum, pomyslałam, dam taki tytuł, że Andzia zaraz połknie haczyk;D Odpowiedz Link
dimanche Re: Skonsumuj mnie 06.05.07, 11:22 czarnaandzia napisała: > maupa Tak, to podpucha taka była Odpowiedz Link
dociek Re: Skonsumuj mnie 10.05.07, 11:41 Z chęcią bym skonsumował, zwłaszcza jak "pod nosem" wystawione. Odpowiedz Link
leez5 Re: Skonsumuj mnie 09.05.07, 15:13 Ciasta uwielbiam domowe ciasto z owocami najlepiej gdyby bylo) Odpowiedz Link
dimanche Re: Skonsumuj mnie 09.05.07, 20:09 muraszka1 napisała: > Dimka,kiedy to Twoje Szczescie wraca? Oj, nie tak szybko... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Skonsumuj mnie 09.05.07, 21:06 Dima, ja myślałem, że to TY masz być przedmiotem konsumpcji. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Skonsumuj mnie 09.05.07, 22:27 dimanche napisała: > Bez podtekstów proszę Bez podtekstów życie byłoby nudne. Odpowiedz Link
cytrynka123 Re: Skonsumuj mnie 09.05.07, 23:17 Nie ma rzeczy, ktorej nie potrafie sie oprzec, tj artykulw zywnosciowych. Nie mam wyrzutow z powodu zjedzenia czegos. Bardzo lubie gotowac i schlebiac podniebieniu, zglebiam tajniki potraw dotad (pichcac), az sie zadowole smakiem, konsystencja i barwa. Gotowanie jest sztuka, jedzenie koniecznoscia. Nie mysle o jedzeniu, jako o czyms, co chce robic.. Myle o potrawach, jakimi moglabym zadowolic najbardziej wybredne podniebienie. Taki rodzaj ekspresji. ....podczas, gdy sama, najczesciej chodze na lekkim glodzie, dreczona innymi namietnosciami. Odpowiedz Link
trufla3 Re: Skonsumuj mnie 09.05.07, 23:35 słodycze mnie gubią. Mogę nie jeść obiadu ,kolacji ale jak widzę cukier to wymiękam ...... Trufla i jej kuchnia Odpowiedz Link
cytrynka123 Re: Skonsumuj mnie 10.05.07, 19:10 Cukrem karmi sie pieknie grzyby.... ktore az pecznieja w brzuchu z radosci. Odstawiam cukier, wiec, i kieruje sie ku bardziej pozywnym strawom , oczywiscie niepozbawionym pieprzu. Odpowiedz Link
miss.sajgon Re: Skonsumuj mnie 12.05.07, 18:09 ja nie mogę sobie odmówić karkówki z grilla, koreczków śledziowych i zieleniatek marynowanych Odpowiedz Link