te1109 18.07.07, 21:45 Z pod jakiego jesteście znaku zodiaku i czy wasza osobowość odpowiada jego charakterystyce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buka007 Re: Wagi,Ryby,Byki... 18.07.07, 21:52 o, tak, tak, tak..!!! zgadnij ! Baran 21.III - 20.IV Mars Baran to złośliwa małpa i jest ogólnie głupi. Głupi i zarozumiały. Baran dużo czyta, przeważnie gazety, z których nic nie rozumie. Dlatego Baran dzwoni po znajomych, o których wie, że oni rozumieją, co czytają (to są głównie Byki), żeby się od nich dowiedzieć, o czym czytał. Baran jest uparty jak osioł, a w dodatku sam się nie myje i innym też nie da się umyć. Jak Baran posprząta, to robi się jeszcze większy bałagan. Dlatego Baran ma bałagan coraz większy, bo Baran sprząta. Spod znaku Barana: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Byk 21.IV - 20.V Wenus Byk to odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Byk jest samodzielny i opiekuńczy. Urodzeni pod znakiem Byka to ludzie odpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania, wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Byki są mądre, szczere i uczciwe. Byk ma tak, że gdyby kogoś oszukał, to by się ze wstydu spalił. Oszczędny dla siebie i szczodry dla innych, oto cały Byk. Spod znaku Byka: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes, Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska, Wolszczan, Małysz, Curie-Skłodowska, Szekspir, Wieniawski, Chrobry, Wojtyła i Kazanowski Bliźnięta 21.V - 21.VI Merkury Bliźnięta to przede wszystkim zboczeńcy i drobna administracja. Narkotyki u Bliźniąt to rzecz pewna. Poza tym - kazirodztwo: córka z matką do kina, matka z ojcem do łóżka, słowem wszystkie orientacje! Ponad 95 proc. Bliźniąt przez całe życie siedzi w więzieniu. Urodzeni pod znakiem Bliźniąt: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Rak 22.VI - 22.VII Księżyc Rak to złodziej i narkoman. Zawsze spocony ze strachu, bo chodzi tyłem i boi się, że na coś wpadnie. Rak nie pachnie zbyt ładnie. Panuje opinia, że Rak to chodzący fetor! Nawet, jeśli się myje. Gdy Rak się nie myje, fetor jest trochę mniejszy. Dlatego Raki się nie myją. Urodzeni pod znakiem Raka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Lew 23.VII - 23.VIII Słońce Lew to moczymorda i kanalia. Najczęściej pseudointeligent i zarozumialec. Lubi się popisywać w towarzystwie znajomością np. twierdzenia Pitagorasa, że "ciało wrzucone do wody traci tyle na wartości, ile wypiera". Uwielbia być politykiem, więc często jest. Lew nie zmienia skarpetek, dlatego można go rozpoznać nawet w zupełnych ciemnościach. Spod znaku Lwa: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Panna 24.VIII - 22.IX Merkury Panna to najgorsza swołocz. Sama nie zje i drugiemu nie da. Zakłamana szantrapa - jedną ręką pisze, a drugą ręką ściera. Więc nawet nie wiadomo, co ta łajza napisała. Panna, gdyby mogła, to by cały świat w łyżce wody utopiła - takie skąpiradło. Spod znaku Panny: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Waga 23.IX - 23.X Merkury Kobieta urodzona pod znakiem Wagi jest głupsza niż grubsza i ryczy na męża, którego zdradza. A zdradza go ta łajza stale i jeszcze kłamie, że była u krawcowej. Tylko że jak gdzieś wychodzi (a ciągle gdzieś wychodzi, bo chwili w domu nie usiedzi), to zawsze się skarży, że nie ma co na siebie włożyć. Nie ma co włożyć, a nago nie wyjdzie, dlatego kobieta Waga nigdy nigdzie nie wychodzi, tylko siedzi w domu i zagęszcza atmosferę. Waga w rodzinie to rozkład każdego małżeństwa. Nawet u sąsiadów. Spod znaku Wagi: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot Skorpion 24 X - 22 XI Mars i Pluton Kleptoman i intrygant. Rozwali każde małżeństwo. Własne także. Skorpion ma często braki w uzębieniu. Leń i aspołecznik. Jeśli zrobi niechcący coś pożytecznego - ciężko to odchorowuje. Skorpion często bywa sadystą i wtedy jest dentystą. Wówczas jego pacjenci mają braki w uzębieniu. Urodzeni pod znakiem Skorpiona: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Strzelec 23.XI - 21.XII Jowisz Strzelec to moczymorda i ochlapus, zawsze się załapie na krzywego ryja, a tak się schla, że się uwali i leży. Gdy tylko wstanie i ma możliwość, to zawsze zdradzi ojczyznę. Poza tym Strzelec to polityczna huśtawka, anarchista i podziemie gospodarcze. A już przynajmniej mafia albo gangster. Czasami aż się inni zastanawiają,.skąd się bierze i jak się mieści tyle świństwa w jednym człowieku. U urodzonych pod znakiem Strzelca zawsze się zmieści. Dzieci Strzelca i Panny to najgorsza zaraza. Jak uczciwy policjant kogoś goni, to wiadomo, że to Byk goni Strzelca. Wśród Strzelców jest dużo zboczeńców, dlatego rodzi się u nich najwięcej Bliźniaków i w końcu nie wiadomo, które gorsze i to jest najgorsze. Spod znaku Strzelca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Koziorożec 22.XII - 20.I Saturn Koziorożec jest wyjątkowo abominacyjny. Zawsze się ślini. Udaje przed tobą przyjaciela, ale tylko po to, żeby cię okraść lub oszukać, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci żonę zbałamuci, szczególnie gdy masz żonę Pannę albo Wagę. Koziorożec, gdy już nie ma kogo oszukać, to od samego siebie pożyczy sto złotych i nigdy nie odda. Kłamie nawet wtedy, gdy mówi "dobranoc". Spod znaku Koziorożca: Hitler, Goebbels. Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Wodnik 21.I - 19.II Uran i Saturn Wodnika łatwo poznać po tym, że stale coś pierze, a wszystko ma brudne. Wbrew nazwie znaku Wodnik niczego nie pierze w wodzie, tylko wszystko chemicznie, dlatego śmierdzi siarkowodorem, chlorkiem rtęci, nitrodwuetylotoluenem, dwuchloro-dwufenylo-trójmetyloheksanem oraz przeterminowaną naftaliną. Karaluchy, mole i przędziorki czują się u Wodnika jak Ryby w wodzie. Spod znaku Wodnika: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Ryby 20.II - 20.III Neptun i Jowisz Ryby to chodząca nieuczciwość i korupcja. Ryby czują się u Wodnika jak karaluchy, mole i przędziorki. Mówi się, że rybka lubi pływać. Owszem, ale tylko w przemycanym alkoholu, na którym społeczeństwo straci, a Ryby zarobią brudne pieniądze, które upiorą i wydadzą na wódę. Upiorą u Wodnika, bo to dobrana para, czyli trójkąt: Ryby - Wodnik. Ale Ryby gorsze. Spod znaku Ryb: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden, Pol Pot i Jarosław Wójcik, 17-803 Wrota Małe, ul. Minerwy 4 m. 18 (pana żona wszystko nam o panu opowiedziała. Wstyd!) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Wagi,Ryby,Byki... 19.07.07, 08:29 buka007 napisała: > > Byk > 21.IV - 20.V Wenus > Byk to odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Byk jest > samodzielny i opiekuńczy. Urodzeni pod znakiem Byka to ludzie > odpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania, > wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Byki są mądre, > szczere i uczciwe. Byk ma tak, że gdyby kogoś oszukał, to by się > ze wstydu spalił. Oszczędny dla siebie i szczodry dla innych, oto > cały Byk. > Spod znaku Byka: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes, > Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska, > Wolszczan, Małysz, Curie-Skłodowska, Szekspir, Wieniawski, > Chrobry, Wojtyła i Kazanowski cudowny opis jeszcze henryk sienkiewicz urodził sie 5 maja a karol wojtyła 18 jeszcze troszke i byłby bliźniakiem a mnie sie horo zgadza, lubie sie pasc i byczyc Odpowiedz Link
te1109 Re: Wagi,Ryby,Byki... 18.07.07, 22:00 stawiam na Byka czuje podobieństwo do mojego syna Odpowiedz Link
te1109 Re: Wagi,Ryby,Byki... 18.07.07, 22:18 I brak odważnych,jestem z pod znaku....Wagi i to się zgadza,a szczególnie cechy negatywne Odpowiedz Link
buka007 Re: Wagi,Ryby,Byki... 18.07.07, 22:36 czekaj, czekaj, ja na stargardzkim miałam jeszcze fajniejszy dla wag, zaraz poszukam i ci wkleje... ale fajne, nie? Odpowiedz Link
buka007 te11 MAM!!! Czytaj :) 18.07.07, 22:39 23 IX - po raz drugi w tym roku na niebie czerwono pionie Wenus. Niezdarnie z wahaniem zaczynają się rodzi niemowlęta-Wagi. Dziecko urodzone w tym znaku jest niezwykle układną, pozbawioną charakteru kukiełką. Dość wredne, stroi głupie sacharynowe minki i osiąga to, co chce bez najmniejszego wysiłku. PANI WAGA Cwana gapa. Wygląda jak anielskie uosobienie wiotkości i elegancji. Pozornie nie potrafi zliczyć do trzech. Z lekko przymkniętymi powiekami, żeby zasłonić czujne spojrzenie przenikliwych oczek, jak królik stoi słupka, rusza noskiem i czeka na sałatę. Jest milutka i ugrzeczniona. O ile się to opłaca, perliście śmieje się z najgorszych dowcipów. Chce mieć skrzynkę wyłożoną watą, żeby broń Boże nie dotarła do niej paskudna rzeczywistość. Chętnie przyjmuje prezenty, które z anielskim spokojem oddaje osobom, którym w danym momencie chce się podlizać. Jej rewanże są pełne fantazji. A to przyniesie nam jako prezent urodzinowy kawałek kory kasztanowca australijskiego, a to sznurowadeł z bucika córeczki pewnej pani. A to nie przyjdzie na proszony obiad, bo gdzie indziej jest atrakcyjniej. Oryginalna w swoich pomysłach kreuje swoją zwiewną osobowość idąc leciutko po trupach. Waha się między dobrym i złym, nie znając poczucia winy. Nie jest solidna, wynika to ze zmienności usposobienia. Ulega nastrojom i w zależności od chwili podejmuje decyzje, z których z anielskim spokojem wycofuje się po 10 minutach. Mężczyźni widzą to co chcą, ma więc Pan Waga powodzenie. Jak wyżej wspomniany królik, wzbudza instynkty opiekuńcze i wzrusza partnerów. Nie podejrzewaj oni ani przez chwilę, że pozornie nieobecna duchem, rozmarzona istotka zna dokładnie stan ich konta oraz kieruje ich życiem aksamitnymi łapkami. W miłości niewierna i skora do intryg chętnie porzuca partnera, o ile pojawi się ktoś ciekawszy. Wtedy uruchamia orkiestrę najsłodszych instrumentów. Jest jednocześnie ukulele i cymbałkami. Przypomina rozmarzonego zbója na leśnej polanie czekającego na pełen złota dyliżans. A przecież do późnej starości, patrząc w zmętniałe lustro, widzi tam romantyczną Syrenę czesząc złote włosy i śpiewającą przecudnie dla nadpływającego Odysa. PAN WAGA Typ Fredrowski. Trochę jowialny, trochę żałosny, a przede wszystkim śmieszny. Rozsadza go energia, chce życia i użycia. Wszędzie go pełno. Ambitny do granic możliwości, rozmyśla nad najmniej kłopotliwym sposobem pozbycia się jakiejkolwiek konkurencji. Jego problematyczna moralność pozwala mu przyjaźnić się koniunkturalne nawet z największą kanalią. Nie jest wybredny, choć lubi to co ładne i drogie. Sypia po południu i smaruje pulchne rączki kremem. Intryguje bezustannie. Zdolny jest zrobi największe świństwo, o ile ma pewność, że się nie wyda. Zawsze przytakuje, sprawia to miłe wrażenie, nie znaczy nic. Seksualnie niepewny. 100% masochista, marzy o dostaniu solidnego lania pogrzebaczem. Chętnie żeni się z kobietą o silnym charakterze, którą oszukuje bez przerwy, przez co czuje się na swój sposób dowartościowany. Przepada za emskimi wódkami. Wredny i ugrzeczniony kocha się w mądrzejszych i silniejszych kolegach, obrzydzając im żony i kochanki. Potwornie skąpy, Pan Waga bez namysłu wydaje rentę matki, o ile służy to zrobieniu dobrego wrażenia. Kiedy dojdzie do własnych pieniędzy i władzy, staje się bardzo niebezpieczny. Odgrywa się na wszystkich za faktyczne i urojone niepowodzenia. Na staroś niby król Midas, lśni złociście łysiną, wymachując oślimi uszami. WAGA - żona Leniwa, cukierkowa, infantylna panienka bez wzglądu na wiek. Pozornie bez własnego zdania, jest chłodna i bez przerwy kalkulująca. Nadaje się wyłącznie na żon dla dyplomaty, który rzadko bywa w domu i potrafi się obejść bez normalnej, klasycznie pojętej rodziny. Niewierna, lunatyczna, marzy o romantycznych hawajskich zachodach słońca z nieśmiałym studentem, zapominając zrobi pranie, kupi pieczywo i pozmywa naczynia. Dość niechlujna i niedbała nie nadaje się do prowadzenia domu i wychowywania dzieci, którym zamiast śniadania robi zielnik roślin nowozelandzkich lub karmnik dla sikorek. WAGA - mąż W sprawach osobistych jest tak pozbawiony instynktu i kręgosłupa, że można go bardzo łatwo złowić na męża o ile jest heteroseksualistą. Jest jeden warunek: dama oświadcza się i bierze wszystko w swoje ręce. Pozornie romantyczny i czarujący kochanek myśli wyłącznie o własnej wygodzie. Dom go nie interesuje, dzieci męczą. Chętnie ucieka od nawet najprostszych obowiązków, twierdząc, że inni potrafią to załatwi lepiej. Jest egoistyczny i leniwy. Rozwodzi się bez problemu, o ile żona zaproponuje mu korzystne warunki i brak kłopotów związanych z rozstaniem. ten horoskop to przedruk z poradnika astrologicznego Hanny Bakuly "Jak stracic przyjacioł" ;P majkowscy.msk-system.pl/horoskopy/hor_neg.html Odpowiedz Link
te1109 Re: te11 MAM!!! Czytaj :) 18.07.07, 23:29 Dobre cała prawda ps moja Beti też Waga Odpowiedz Link
buka007 Re: te11 MAM!!! Czytaj :) 18.07.07, 23:31 no toscie się dobrali jak w korcu maku!! Dwie wagi..!! Odpowiedz Link
c.kapturek Re: te11 MAM!!! Czytaj :) 19.07.07, 08:31 czy wy tez ma cie chorobliwie noszenie białych skarpetek, w sensie ze innego koloru nie lubicie zakładać? bo wszystkie wagi jakie dotat spotkałam to tak maja Odpowiedz Link
buka007 Re: te11 MAM!!! Czytaj :) 19.07.07, 08:44 my mamy wszystko co najgorsze..ruja i poróbstwo po prostu ) białe skarpetki do sandałow nosimy tez. Ale ogolnie to białe do garnituru, a do sandalow to preferujemy elastyczne. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: te11 MAM!!! Czytaj :) 19.07.07, 14:25 żartownisia ale skoro zechciałas odpowiedziec to nie pytalam czy do sandałów;/ogólnie czy białe skarpetki czy lubisz, bo chyba masz momenty w zyciu kiedy je nosisz? dodatkowo spytam czy preferujesz gł biały kolor w swojej garderobie? to taka rzecz która mi sie w oczy kolneła u osób z tego znaku i jeszcze jedna cecha wagi chyba lubia przebywac gł w swoim towarzystwie wagowym, bynajmniej ja to odczulam to tyle n/t wartosc człowieka wszak nie w znaku lezy jeno w poszanowaniu do innych Odpowiedz Link
buka007 Re: te11 MAM!!! Czytaj :) 19.07.07, 14:41 c.kapturek napisała: > żartownisia ale skoro zechciałas odpowiedziec to nie pytalam czy do sandałów; > /ogólnie czy białe skarpetki czy lubisz, bo chyba masz momenty w zyciu kiedy je > nosisz? hehehe.. nie ma to jak sex w białych skarpetach ))) Odpowiedz Link
weekenda Re: Wagi,Ryby,Byki... 18.07.07, 22:21 oooo! w 100%!!! jestem Bliźniak i wszystko to co o Nim piszą to Ja! Odpowiedz Link
wsiowa.baba Re: Wagi,Ryby,Byki... 18.07.07, 22:32 Jestem Blizniakiem i przyznaje sie do wszystkiego. Odpowiedz Link
nikita1001 Re: Wagi,Ryby,Byki... 19.07.07, 06:03 Bliźniaczek jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny) Odpowiedz Link
te1109 Re: Wagi,Ryby,Byki... 19.07.07, 16:17 sibeliuss napisał: > Klasyczna WAGA. Waga 3 reszta -1 ha ha auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Wagi,Ryby,Byki... 19.07.07, 08:37 moze jestescie z Krissem z 1 lub 3 dekady iscie przejeli cech kilka raka i panny Odpowiedz Link
e._ Re: Wagi,Ryby,Byki... 19.07.07, 11:08 No rewelacja. I tak mi szkoda ze nie mogę zachichotać o moim byłym, że to święta prawda, bo spod tego samego znaku jest mój syn... No i tu się nie zgadza... Odpowiedz Link
skandynawska.zorza.polarna Re: Wagi,Ryby,Byki... 19.07.07, 14:48 Koziorożec, ale mam dużo ze strzelca, bo się na pograniczu urodziłam... Odpowiedz Link
cytrynka123 Re: Wagi,Ryby,Byki... 19.07.07, 16:04 ja tez... )) strzelec - nieskpokojna dusza, co ja wichry namietnosci, a czasem zwykly wiatr nosi i jeszcze zamilowanie do sztuki i samotnosci alternatywnej (taki moj wlasny termin na lubienie bycia samej ze swoimi zabawkami) Odpowiedz Link
optymistka36 Re: Wagi,Ryby,Byki... 20.07.07, 09:13 też strzelec)) - do tańca i do różańca Odpowiedz Link
anna_sla Re: Wagi,Ryby,Byki... 19.07.07, 23:42 skorpion... w znacznej mierze pasuje (od 60 do 90% z treści horoskopów).. Odpowiedz Link