mmpm 05.07.03, 13:03 Wracaj do klubu... Niektórzy tęsknią za Tobą... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Edzioszka! 05.07.03, 13:16 Edzioszka, no co sie stalo? Ktory narozrabial? Szepnij tylko slowko, a juz kolektywnie damy mu popalic. Tylko wroc! )) Odpowiedz Link
edzioszka Re: Edzioszka! 05.07.03, 13:29 Spytaj Gitmana i Stenkę - nie mam ochoty wysłuchiwać tych wszystkich obelg - a w Klubie jak narazie jestem tylko gadem i ........... Odpowiedz Link
miltonia Re: Edzioszka! 05.07.03, 14:02 Stenka, to jakas menda, ktora wlazala tam nieproszona i po prostu omijamy ja wszyscy. Jest to forum otwarte i kazdy moze przyjsc i napaskudzic. Nic na to sie nie poradzi. Admini, mimo naszych prosb o wykasowanie jej produkcji nie reaguja. Natomiast zdumialas mnie co do Gitmana. Nie trafilam na nic w czym by Ci uchybil, chyba ze cos przeoczylam. Nie przeoczylam natomiast tego, ze Cie baaaaardzo lubi. Rozchmurz i wracaj. Odpowiedz Link
mmpm Re: Edzioszka! 05.07.03, 14:07 Nie przejmuj się jakimś bluzgającym małolatem. Robimy, co możemy, żeby s. wywalać. A co do Gitmana, to Miltonia na całkowitą rację... Odpowiedz Link
gitman Re: Edzioszka! 05.07.03, 16:48 koniec tej groteski (autobus zycia jednak dalej jedzie). trafilicie panstwo na odcinek netonoweli, ktora nie ma poczatku ani konca, a ktora pojawila sie niechcacy takze na tym forum, za co przepraszam (chyba zostane kiedys prezydentem, bo ciagle kogos przepraszam)wszystkich tutejszych forumowiczow, zwlaszcza forum admina - sloggiego. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Edzioszka! 05.07.03, 17:21 a że ta produkcja zakończyła się happy andem i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie - chyba nie ma co wypływać na głębię tej drobnej niesnaski.. Odpowiedz Link
geograf Re: Edzioszka! 06.07.03, 13:33 ale o co chodzi? Z racji mej nieposkromionej ciekawości prosiłbym o przybliżenie tematu: jakiego Klubu? kto i jak napaskudził? Jaki był ten happy end? i jakiej marki był ten autobus życia...? Odpowiedz Link
gitman Re: Edzioszka! 07.07.03, 09:38 sloggi napisał: > Jak też jestem ciekaw - o co chodzi? sloggi, na pierwszym stopniu do piekla stoisz. ))) Odpowiedz Link
gitman Re: Edzioszka! 07.07.03, 09:37 geograf napisał: > ale o co chodzi? > Z racji mej nieposkromionej ciekawości prosiłbym o > przybliżenie tematu: > jakiego Klubu? klub forum - jest taki po lewj stronie u dolu > kto i jak napaskudził? yyyyy wychodzi na to ze ja > Jaki był ten happy end? wszyscy sie kochaja i jest im zielono > i jakiej marki był ten autobus życia...? sam chcialbym to wiedziec )) Odpowiedz Link