lalka_mi Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:18 Oh, to Lew spod innego nicka, prZyszedł tutaj za mną.. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:19 Nieeee, no teraz widze że waćpanna jajca sobie z nas robisz Odpowiedz Link
lalka_mi Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:21 Nie stroję sobie żartów.. To on, czuję to. Jeśli mój wątek zniknie, to znczy, że mail dotyczył mnie. Ilekroć coś napiszę na forum, pan Wojtek D. mnie wytropi.... Odpowiedz Link
kriss67 Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:23 No co Ty - to facet siedzi na kopmie non stop i tropi Cie? Oj, za trudnawe to dla mnie... Odpowiedz Link
lalka_mi Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:33 panjandrum napisał: > Pogieło Cie głupia babo?? Nie bedę komentować Twojego chamstwa.. Pod nickiem Lew kulturalny pod innymi bluzgacz. Odpowiedz Link
panjandrum Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:21 Zostawiłem Ci pocztę parę minut temu Odpowiedz Link
lalka_mi Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:24 sibeliuss napisał: > Żaden panjardrum nie pisał do mnie. On ma 100 nicków- wojtek.72, regularny.wyjontek, virr, itd Odpowiedz Link
lalka_mi Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:35 sibeliuss napisał: > Ale po jaką cholerę? On pisać lubi, oszkaluje mnie do Ciebie.. i zażąda usunięcia mnie! Odpowiedz Link
floo77 dajesz się podpuszczać? na razie lala szkaluje :) 17.11.07, 10:25 heh, oj dzieciaki Odpowiedz Link
lalka_mi Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 17:23 Przyszedłeś tutaj za mną pod innym nickiem Wojtek ? Wiem, że To TY za mną chodzisz zboczeńcu, zostaw mnie w spokoju! definitywnie! Odpowiedz Link
kriss67 Zboczeńcó... 16.11.07, 17:25 Tak jest - zostaf ją zboczeńcó jeden w spokojó.... Odpowiedz Link
lalka_mi Re: Zboczeńcó... 16.11.07, 17:27 On mnie nie zostawi.. tak jak wcześniej było z ladna_blondynka i resztą, nie odczepi się Odpowiedz Link
lalka_mi Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:09 Miałam rację, jestem pewna tego. To Lew-Salonowy, znów za ną się włóczy po forach(( Odpowiedz Link
dziadek_54 Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:19 wyrzuc oba watki w cholere i po temacie. Lalka-mi to fajna dziewczyna, po co maja sobie Nia zemby wycierac? Odpowiedz Link
lew-salonowy Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:22 Jeśli pani troll chce mieć używanie na mnie to zapraszam. Ale TYLKO na mnie. Może pisać: - jestem kobietą - jestem bezrobotnym/ą - jestem inwalidą - gnojem itp, itd. Ale niech się odczepi od innych osób! Odpowiedz Link
dziadek_54 Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:29 Piszesz do mnie tak , jakbym ja mial na to jakikolwiek wplyw. Wiesz rownie dobrze jak ja ,ze osoba nie poddaje sie wplywom. nawet apelowac nie warto. Odpowiedz Link
lew-salonowy Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:30 To miało być do Admina. Zle się podczepiło. Sorry. Odpowiedz Link
lew-salonowy Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:23 I Adminie, skoro to Twoje podwórko, to powinieneś o nie dbać. Zeby tu było czysto. Odpowiedz Link
regularny-wyjontek Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:28 Ej ty kolo Lew, nie molestuj niewinnych kobiet, bo się smród po uniwerku rozniesie, wykładowca a sieciowy zbok. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:28 regularny-wyjontek napisał: > Ej ty kolo Lew, nie molestuj niewinnych kobiet, bo się smród po > uniwerku rozniesie, wykładowca a sieciowy zbok. Sam sobie odpisujesz? Odpowiedz Link
regularny-wyjontek Re: Sibeliuss, adminie 16.11.07, 18:34 Lew pewnie portami trzęsie, jak się studentki i dziekan dowiedzą co ich adiunkt w sieci porabia hehehehe. Odpowiedz Link
informator.pl Re: Lew-Salonowy 16.11.07, 20:25 w mailach i na GG do ludzi mówi, że to redaktor M.( blondynka_ladna) pospołu z Dziadkiem_54 go prześladują, red.M facet zostawił i zwariowała Odpowiedz Link
blondynka_ladna Re: Lew-Salonowy 16.11.07, 23:41 Pan Lew jest chory, czego można się spodziewać po erotomanie, wielonikowcu obrażającym inne kobiety i ich rodziny, szczególnie regularny.wyjontek na na towarzyskim to perełka Ten biedny wydział na Szturmowej to nawet nie wie, co ich adiunkt od PNJA wyprawia w sieci I toto ze studentkami pracuje, ciekawe czy im sprośne listy i obelgi wysyłaDD Odpowiedz Link
blondynka_ladna Re: Lew-Salonowy 16.11.07, 23:42 Zapewne sam jest tą lalką_mi, założył sobie nicka aby sprzedawać bajdy, że p_K albo ja go przesladujemy)) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Lew-Salonowy 16.11.07, 23:52 To się nazywa bogate życie wewnętrzne - czyli tasiemiec. Odpowiedz Link
blondynka_ladna Re: Lew-Salonowy 16.11.07, 23:57 A jakże Pan adiunkt, magister, wykładowca UW a w sieci drugie życie- erotomana, netowego onanisty co wyznaje każdej babie na forum miłość i namawia do wirtualnego sexua pod 40 innymi nickami ubliża i wyzywa. Na Szturmowej by odpadli z wrażeniaDD W szkole na Platynowej także Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Lew-Salonowy 16.11.07, 23:59 Nie jest to uczestnik tego forum, zatem zakończmy rozmowę na ten temat. Odpowiedz Link
blondynka_ladna Re: Lew-Salonowy 17.11.07, 00:03 No, przecież Ci maile słał jako panjancośtam,lalka_mi to tez on, a na koniec chyba się zapomniał i wpisał się jako Lew-Salonowy Więc i tu zdążył zaistnieć, jako uczestnik Dobranoc Odpowiedz Link
melulu_1 Re: Sibeliuss, adminie 17.11.07, 15:25 Jak czytam takie wątki to zastanawiam sie czy niektórzy ludzie mają inne życie poza wirtualnym .Czy wogóle potrafią rozgraniczyć te dwa światy:rzeczywisty od wirtualnego? Bo co o tym myśleć? Zostaw dziewczyno(( lalko_mi)) świat wirtualny, zacznij zyć wśród ludzi których masz wokół siebie a nie będziesz miała' takich problemów'. Pozdrawiam Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: Sibeliuss, adminie 17.11.07, 15:38 www.imagesharing.net/images/nczarna/sbcaobyxlw.jpg Odpowiedz Link