adam81w 08.01.08, 19:14 Lubicie Lotra - Lord of the ring? Sprawdzcie to jesli nie znacie pl.youtube.com/watch?v=DChPxv5CWFo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiouek Re: Tańczyć chcę :) 08.01.08, 19:47 "chcę kręcić się jak w toalecie papier" - dobre hehe... obejrzałam też inne teledyski i teraz młodsza chodzi nucąc pod nosem "jesteś szalona mówię ci..." - połowę textu zapamiętała od razu, kurcze chytliwe to polo, nie ma co!!! Odpowiedz Link
mabiwy Re: Tańczyć chcę :) 08.01.08, 20:35 refren jest najpiękniejszy i w kategorii muzyki i tledysku. Nic tylko "wyginaj ciało śmiało" Odpowiedz Link
lekia Re: Tańczyć chcę :) 08.01.08, 20:40 przeżyjmy to ones more.. pl.youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM&feature=related W cias kagda zarzigajetie swieci W każdom domie i w każdom aknie eto priszoł prazdnicznij wiecier Pusta ulicy w juga i wieciernoj daże ani ułybajetsa mnie i zwon ciasow w prazdnicznyj wiecier Nowyj nowyj god ... wsie miećty ispołnit Nowyj nowyj god ... my na god zapomnim Nowyj nowyj god ... nie żalicje swiecie Nowyj nowyj god ... w nawagodnyj wiecier Razu kraszana zołotem jołka w etu noć gorod skasku izdał w morje akniej w prazdnićnom swiecie Zapach lliekkich zielonoch igołok Dołgich miesjaciew nasza miećta Pust' dar ipniem w juga swoj wiecier Nowyj nowyj god ... wsie miećty ispołnit Nowyj nowyj god ... my na god zapomnim Nowyj nowyj god ... nie żalicje swieci Nowyj nowyj god ... w nawagodnyj wiecier Nawagodnaja zimnyja skaska I dwjenacjat udarow cziasow Staniet dabliej w biela jak juga Karnawalnyje jarkije maski Odpowiedz Link
magosiaa Re: Tańczyć chcę :) 08.01.08, 23:37 To jeszcze to: pl.youtube.com/watch?v=qBGD2H1B14Q&feature=related Odpowiedz Link