kriss67 17.02.08, 08:34 Czołen niedzielnie Fajne zdjecia dla...hm...psiarzy i kociarzy, a takich na Salonie dostatek pies.onet.pl/27,1,1,jak_pies_z_kotem,galeria.html Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 09:17 , no tak, teraz to powiedzenie zyskuje całkiem nowy wydżwięk . Świetne foty. Okazuje się, że nietylko pies i właściciel upodobniają się do siebie .Na wielu zdjęciach (2,3,6,8,16) podobieństwo iśie rodzinne, żeby nie powiedzieć bliżniacze Odpowiedz Link
kirkwall Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 09:30 Swietne zdjecia, dzieki, Kriss Takiego zoltego labradora bede miala na jesieni....mam nadzieje Odpowiedz Link
kriss67 Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 09:44 Czołem Kirkwall Labradory - kapitalne psy A będziesz miała psiaka czy suczke? Odpowiedz Link
kirkwall Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 09:47 Czesc i dzien dobry.... Psiaka - mam nadzieje. Z natura nigdy nic nie wiadomo ale hodowca zapisal, ze chce zoltego plci meskiej. Jakos lepiej sobie daje rade z facetami ;-DDDD Labradory sa dla mnie psami nr 1! Odpowiedz Link
kirkwall Zolty Labrador - foto 17.02.08, 09:51 Co prawda nie moj, ale moj ukochany.... fotoforum.gazeta.pl/3,0,927502,2,26.html Odpowiedz Link
kirkwall Re: Zolty Labrador - foto 17.02.08, 10:25 Widze, ze trafilam na wlasciwych rozmowcow Lubie tez brazowe i czarne, ale zoltego chcialabym miec z sentymentu dla wlasnie tego psa, Barnaby: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1076855,2,1.html Odpowiedz Link
kriss67 Re: Zolty Labrador - foto 17.02.08, 10:35 Czarne też sa swietne Kirkwall, a będziesz ze swoim Labradorem chodzić gdzies na wodę, żeby sie popluskał? Ponoć Labradory muszą pływać... Odpowiedz Link
kirkwall Re: Zolty Labrador - foto 17.02.08, 10:41 W tym srednim masywie gorskim obok nas (Taunus), gdzie wedrujemy, sa tez mniejsze jeziora i potoki. Niestety to wszystko, wiekszej wody nie ma. Eh, nie ma to jak morze... Mam nadziej, ze pies mi wybaczy Odpowiedz Link
agulaszek Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 10:32 o jaki fajny temat na niedzielny poranek kiedyś wrzuciłam mojego Miśka i psa ulubionych sąsiadów z kotem na FF: fotoforum.gazeta.pl/3,0,483740,4,9,22,agulaszek.html całkowita sielanka Odpowiedz Link
kriss67 Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 10:37 Czołem Agulaszku Sielanka powiadasz...A patrzą sie tak, jakby chciały kocine zjeść Odpowiedz Link
kirkwall Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 10:38 Kris - to te parowki!!!! DDDD Odpowiedz Link
agulaszek Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 10:51 na szczęście im się nie pomyliło ) Odpowiedz Link
kriss67 Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 14:47 Oooo, przeoczyłem te parówki Odpowiedz Link
kirkwall Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 14:59 Parowkowym skrytozercom mowimy NIE! Odpowiedz Link
kirkwall Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 10:37 No prosze - parowkowi skrytozercy )) w akcji! Mile zwierzaki Ten brazowy pies wypisz wymaluj jak moj pierwszy zwierzak, juz niezyjacy. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Jak kot z psem albo pies z kotem:) Foto 17.02.08, 10:53 za kilka dni będę miała to towarzycho pod swoim dachem )) trzeba im przygotować kilka zgrzewek tej strawy )) Odpowiedz Link
kirkwall Misio/Jurata 17.02.08, 10:58 Misio ma sporo czarnego labradora w sobie. Twoje zdjecia z Juraty wprawily mnie w nostalgie...bylismy tam w kazde wakacje bite 16 lat jak bylam ehmm....niepelnoletnia. Teraz pewnie juz zupelnie inaczej to wszystko wyglada. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Misio/Jurata 17.02.08, 13:26 ja byłam tam w tym roku poraz pierwszy, w ogóle po raz piewszy byłam na Helu (to znczy podobno byłam jak miałam dwa latka, ale z tamtego okresu bamiętam tylko taką bujaną ławkę w drodze na stołówkę ;DD), no i faktycznie, nie wiem jak kiedyś, ale teraz w tej Juracie pełny high life ))) Odpowiedz Link
kirkwall Re: Misio/Jurata/Lody jagodowe 17.02.08, 14:37 Agulaszku... Kiedys mniej komercji bylo, mniej tlumow, spokojniej. Tak przynajmniej twierdzi mama, ktora nadal tam od czasu do czasu bywa. Wiesz, kiedys w Juracie mozna bylo zobaczyc cala plejade naszych aktorskich gwiazd i jako dziecko to mnie fascynowalo. Wyobraz sobie kolejke po lody jagodowe (probowalas?) i przed toba stoi Pan Wolodyjowski Odpowiedz Link
kriss67 Re: Misio/Jurata 17.02.08, 14:50 Mysmy tez bylu w Helu I w Juracie....Ech....cudo A ryby smażone...marzenie Najlepszy halibut jest przy głównej krzyzowce w Jastarni Odpowiedz Link
kirkwall Re: Misio/Jurata 17.02.08, 15:00 Na Portowej? Jurate i Jastarnie znam jak wlasna kieszen. Albo jeszcze lepiej Odpowiedz Link