2_wronka 16.03.08, 16:13 Czy na tym polega przestrzeganie etykiety i lekcewazenie konwenansow przez tutejszych salonowiczow? Gratuluje niektorym klasy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=77065039&a=77066325 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katja_24 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 16:41 Widze, ze przezyc nie mozesz Najpierw sprawdz, kto sie pierwszy czepil...ja tylko grzecznie poprosilam o rade. Dziwne, ze z nowymi zawsze sa jakies problemy... Odpowiedz Link
frida2 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 16:50 katja_24 napisała: > Dziwne, ze z nowymi zawsze sa jakies problemy... <rzekła weteranka salonowa> Odpowiedz Link
katja_24 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 16:53 Coz, o ile dobrze pamietam, to jak sie tu pojawilam, wron nie bylo... Odpowiedz Link
frida2 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:04 katja_24 napisała: > Coz, o ile dobrze pamietam, to jak sie tu pojawilam, wron nie bylo... Ale teraz są, masz coś przeciwko temu? Odpowiedz Link
katja_24 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:06 Generalnie nie przepadam za tymi ptakami, ale poki za duzo nie kracza, to moga sobie byc... A ty co, tak w ogole? Gestapo? Odpowiedz Link
frida2 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:09 katja_24 napisała: > Generalnie nie przepadam za tymi ptakami, ale poki za duzo nie > kracza, to moga sobie byc... Obrażasz nowego salonowicza. Odpowiedz Link
katja_24 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:11 Ale ty zabawna jestes, wiesz? DD Pytanie z ciekawosci: posiadasz jakiekolwiek poczucie humoru? czy tylko takie dopuszczajace rozumienie zartow wymyslonych przez ciebie? A poza tym cos mi sie wydaje, ze probujesz mnie zadeptac, bo jestes tu dluzej ode mnie... Odpowiedz Link
frida2 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:13 katja_24 napisała: > A poza tym cos mi sie wydaje, ze probujesz mnie zadeptac, bo jestes tu dluzej ode mnie... Dokładnie, wydaje Ci się. Nie podoba mi się jak się odnosisz do nowej osoby, która zaczyna tu pisać. Odpowiedz Link
katja_24 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:15 Mi tez sie nie podoba wiele twoich wypowiedzi i co z tego? Przeciez to forum otwarte i kazdy moze pisac co chce... Odpowiedz Link
frida2 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:15 katja_24 napisała: > Mi tez sie nie podoba wiele twoich wypowiedzi i co z tego? Przeciez > to forum otwarte i kazdy moze pisac co chce... Ja nikogo nie wysyłam na bambus. Odpowiedz Link
katja_24 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:17 To nic nie szkodzi. Bez uzywania tego typu zwrotow tez potrafisz byc nieprzyjemna w odbiorze. Odpowiedz Link
frida2 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:23 katja_24 napisała: > To nic nie szkodzi. Bez uzywania tego typu zwrotow tez potrafisz byc nieprzyjemna w odbiorze. Fakt, nie jestem impertynentką, jak Ty. Odpowiedz Link
frida2 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 16:51 2_wronka napisał: > Czy na tym polega przestrzeganie etykiety > i lekcewazenie konwenansow przez tutejszych salonowiczow? Nie przez salonowiczów. Konkretnie przeaz katja_24. Odpowiedz Link
skiela1 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 16:52 prosem pani a ona mnie piersa lopatkom walnela i trzeba bylo oddac tak? Odpowiedz Link
katja_24 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 16:54 Taaak, bo ja nie lubie jak sie mnie lopatka tlucze Odpowiedz Link
katja_24 skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 16:56 Prose pani, a ona do mnie brzydko powiedziala...musze sie wszystkim poskazyc... Odpowiedz Link
skiela1 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:05 Wiesz co katja... jak Ci sie nudzi to moze jakas babe wielkanocna upiecz,albo cos... nie czepiaj sie ludzi tylko dlatego,ze masz zly humor. Tu kazdy pisac moze,a nowi jak najbardziej sa mile widziani. Odpowiedz Link
katja_24 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:09 Wiesz co Skiela...Nie nudze sie, a humor mam naprawde dobry, tylko nie lubie, jak ktos z konkretnego pytania robi sobie kolek do ostrzenia pazurow, a ze mnie idiotke i ignorantke kompletnie mnie nie znajac.I zgadzam sie, niech sobie pisze kto i co chce, ale jak sama zauwazylas, moze KAZDY w tym i ja rowniez, wiec nie oczekuj, ze jesli cos mi sie nie podoba, to podwine ogon, nakryje sie uszami i schowam do kata. Koniec dyskusji, przynajmniej z mojej strony Odpowiedz Link
skiela1 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:16 Zabawna jestes. obrazasz pierwsza a pozniej krzyczysz glosno,ze 'cie bija'. Dobre Odpowiedz Link
katja_24 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:18 A gdzie ja krzycze, ze mnie bija, kobieto? Jakos nie przypominam sobie, zebym zakladala placzliwy watek o tym, jak to zostalam zle potraktowana...Mi osobiscie to zwisa...forum to nie real... Odpowiedz Link
skiela1 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:25 ".Mi osobiscie to zwisa...forum to nie real... I tu masz problem. W realu bys taka bojowa nie byla. Anonimowosc przyzwala na wiele. Odpowiedz Link
katja_24 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:26 Nie znasz mnie, to raz Dwa, nie jestesmy anonimowi. Tyle czasu tu spedzasz, wiec powinnas o tym wiedziec. Odpowiedz Link
skiela1 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:38 "> Dwa, nie jestesmy anonimowi. boszee Ty taka naiwna jestes? Odpowiedz Link
katja_24 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:39 To pytanie chyba powinno byc w mojej wypowiedzi? Odpowiedz Link
skiela1 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 18:18 Rozumiem,ze z wronka anonimowi nie jestescie,znacie sie... wiec ten spad na bambus byl z Twojej strony tylko pieszczotliwa odzywka no coz jaki kto w realu taki i na forum. Odpowiedz Link
katja_24 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 18:23 Do znajomych tak nie mowie, chyba ze zasluza . Poza tym nie wiem, czy zauwazylas, ale twoje heroiczne wysilki na razie nie zostaly docenione, bo glowny bohater zrobil najmadrzejsza w tej chwili rzecz: zmyl sie Troche konsekwencji, przed chwila napisalas, ze w realu nie bylabym taka bojowa...cos sie placzesz w zeznaniach... Odpowiedz Link
skiela1 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 18:26 Ja sie nie placze. Ty za to, co wpis to zaprzeczanie sobie samej) dlatego juz skoncz. Odpowiedz Link
katja_24 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 18:31 Widze, ze masz klopotynie tylko z wyrazaniem mysli, ale i ze zrozumieniem tekstu. Wielka szkoda... Wlasnie koncze, bo ta dyskusja i tak do niczego nas nie zaprowadzi. Jestes zbyt przekonana o wlasnej nieomylnosci. Coz, zycie... Odpowiedz Link
2_wronka Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 18:49 Sama sprowokowalas dyskusje,wiec nie miej pretensji do nikogo. Twoja krytyka odnosnie osob tu wypowiadajacych sie jest obrzydliwa. Odpowiedz Link
leez5 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 19:48 katja_24 napisała: > Widze, ze masz klopotynie tylko z wyrazaniem mysli, ale i ze > zrozumieniem tekstu. Wielka szkoda... > Wlasnie koncze, bo ta dyskusja i tak do niczego nas nie zaprowadzi. > Jestes zbyt przekonana o wlasnej nieomylnosci. Coz, zycie... trochuuu kultury panno. Odpowiedz Link
parachute Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 20:04 chyba właśnie o to nam wszystkim chodzi... nic mniej nic więcej, tylko o szeroko pojętą kulturę rozmowy Odpowiedz Link
skiela1 leez 16.03.08, 21:08 leez5 napisała: > katja_24 napisała: > > > Widze, ze masz klopotynie tylko z wyrazaniem mysli, ale i ze > > zrozumieniem tekstu. Wielka szkoda... > > Wlasnie koncze, bo ta dyskusja i tak do niczego nas nie zaprowadzi. > > Jestes zbyt przekonana o wlasnej nieomylnosci. Coz, zycie... > > trochuuu kultury panno. tylko widzisz,jezeli o to chodzi to Ona ma racje. 30 lat zycia poza granicami Polski robi swoje Latwiej mi wyrazac mysli w jezyku,ktory uzywam na codzien,ktorym poslugauja sie moje dzieci,ktorym przede wszystkim mysle. wiesz to jest tak-jak komus zaczyna brakowac argumentow zaczyna sie przyczepiac np.do literowek),albo zaczyna obrazac.... No coz kultury i dobrego wychowania niektorym brakuje.Wielka szkoda. prawde mowiac lubie takie watki duzo mozna sie o ludziach dowiedziec Sa takimi jakimi sa na prawde Odpowiedz Link
ka.tja Nie dyskutuj z psychiczna 16.03.08, 18:36 ona na wszystkich forach tak a teraz tu tak ladnie o Was pisze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42263&w=77031649&a=77070797 Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nie dyskutuj z psychiczna 16.03.08, 18:42 Tylko,ze to nie o mnie zle swiadczy. Odpowiedz Link
leez5 Skiela 16.03.08, 19:35 nie znizaj sie do poziomu zerowego. jest takie powiedzenie-niz znizaj sie do ich poziomu bo ludzie moga was pomylic Odpowiedz Link
skiela1 Re: Skiela 16.03.08, 20:52 O wizerunek nie dbam na forum kazdy kazdego moze z blotem wymieszac. Odpowiedz Link
2_wronka Re: Nie dyskutuj z psychiczna 16.03.08, 18:47 Tak jak mi sie wydawalo jakas strasznie infantylna z niej osobka. a ,ze chamska to juz inna sprawa.Nikt nie jest idealny. Odpowiedz Link
frida2 Re: Nie dyskutuj z psychiczna 16.03.08, 19:02 ka.tja napisała: > ona na wszystkich forach tak > > a teraz tu tak ladnie o Was pisze > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42263&w=77031649&a=77070797 A czego innego można po takiej osobie się spodziewać Nie umiała napisać nam tego tutaj? haha! Odpowiedz Link
parachute Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 17:40 pisać można wszystko ale trzeba też liczyć się z konsekwencją... jak w życiu... im więcej praw, tym więcej obowiązków niestety, nie każdy zdaje sobie sprawę z konsekwencji jakie niosą ze sobą słowa "żadne stworzenie poza człowiekiem nie posługuje się słowem które może być narzędziem zbrodni słowem które kłamie kaleczy zaraża zło nie bierze się z braku ani z nicości zło bierze się z człowieka i tylko z człowieka jesteśmy w myśli - jak powiada Kant - a tym samym odtąd w bycie inni niż czysta natura" tyle Różewicz kiedyś rzekł... Odpowiedz Link
skiela1 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 18:24 > pisać można wszystko ale trzeba też liczyć się z konsekwencją... jak w życiu... > im więcej praw, tym więcej obowiązków > niestety, nie każdy zdaje sobie sprawę z konsekwencji jakie niosą ze sobą słowa > Tak jest panie Parachute Zamiast powiedziec grzecznie przepraszam,moja_wina_moja_wina_ to czlowiek brnie dalej... dalej obraza i wylewa co mu na watrabie lezy,przypuszczam od bardzo dawna. Nic nie bierze sie z niczego. Odpowiedz Link
katja_24 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 18:29 Skiela, nie mam najmniejszego zamiaru nikogo za nic przepraszac, zapomnij Widze, ze nie tylko wielka madrosc i sprawiedliwosc przez ciebie przemawia, ale rowniez jestes wspanialym psychologiem I tak, dokladnie: nic sie nie bierze z niczego. Ostatni raz ci tlumacze: ja sie grzecznie pytam, a kolega z gory traktuje mnie jak pseudoturyste (jego slowa) i stara sie mnie osmieszyc, sili sie na ironie, a ja mam byc dla niego mila? wolne zarty. Odpowiedz Link
skiela1 Wystarczajaco osob juz tu naobrazalas 16.03.08, 18:41 wiec wez cos na biegunke, bo zaczyna smierdziec,. Odpowiedz Link
parachute Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 18:58 Problem polega na tym, że w momencie pojawiania się takich jak Ty cały czar forumowania pryska. Pokora nie oznacza słabości a raczej klasę i zwykłą ludzką przyzwoitość... nie musisz wprowadzać na forum chaosu by być zauważoną, choć w tym przypadku zamiast słowa "rozgościć" się chyba bardziej do serca wzięłaś sobie "rozpanoszyć"... "wot i wyjszla rozpierducha" jak mawiał poeta... dawno na tym forum nie było takiego pomieszania z poplątaniem. Przez "weteranów" zapewne...zapewne Odpowiedz Link
leez5 Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 19:46 Przeczytalam sobie tamten watek i tez nie kapuje. Jest pytanie odnosnie parkowania i jest odpowiedz. No gdzie sie samochod parkuje? Widac niektorym brakuje poczucia humoru.Latwiej zrobic rozpierduche niz sie posmiac. Odpowiedz Link
parachute Re: skoro juz przy tym jestesmy... 16.03.08, 20:07 do pośmiania niezbędny jest jeden proces...jak to profesor Cialdini nazwał, tak zwane "kliiik...wrrrr"...tylko tyle i aż tyle Odpowiedz Link
ka.tja Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 17:33 bardzo sie przejela Twoim watkiem bo nawet na swoim forum obrabia Tobie i frydzie tylna czesc plecow. Pozdrawiam salonowiczow Odpowiedz Link
2_wronka Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 18:52 Znam ten chisteryczny smiech Szkoda mi takich ludzi,niestety wizytowke sami sobie wystawiaja. Odpowiedz Link
prazanka44 Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 19:15 Cześć, Wronka Co za mocne entree Mam nadzieję, że się nie przejąłeś zanadto. Tu na ogół jest spokojnie. Odpowiedz Link
mabiwy Re: "spadaj na bambus" 16.03.08, 21:25 witaj.. popatrz, bez planu a z takim przytupem Ci wyszło Odpowiedz Link