szampon4jajeczny 09.09.03, 15:12 Ja zawsze sypiam nago,no chyba że jest bardzo zimno,to w jakiejś koszulce typu t.shirt,ale wolę bez. Podobno satynowe piżamy są teraz bardzo trendy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreskator Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 15:15 w slipach i podkoszulce a nago cóż.....bywa i tak Odpowiedz Link
zerka Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 14:12 Temat w sam raz dla mnie!!!Mój nowy nawbytek-spodenki i koszulka w błękitną,drobną krateczkę z lnu ; dekolt (w serek )oraz nogowki szortów obszyte dość pokażną ,niebieską koronką-zdecydowanie kontrastują z całością.Zapomniałam dodać,iż koszulka jest lekko rozkloszowana ku dołowi-c.d.n... Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 15:26 To zależy od pory roku. Latem najchętniej nago, natomiast zimą w pidżamie satynowej. Odpowiedz Link
frunze Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 15:30 Cholerka, chciałabym być taka trendy i na czasie, i spać nago lub w satynach,ale jak jest tak koszmarnie zimno to śpię w pięknej bawełnianej piżamie w kratę A nago, jak to dyplomatycznie powiedział Kreskator, bywa..jak jest gorąco...F. Odpowiedz Link
gacus2 Re: W czym śpicie ? 07.12.03, 19:07 Otóż śpie w piżamie (latem naGO). AHA ZALEZY Z KIM ŚPIE..... Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 15:31 Latem nago, obowiązkowo. Zima przeginam w drugą strone i posuwam sie nawet do skarpetek. Odpowiedz Link
jeremy27 W czym śpicie ? 09.09.03, 15:47 nago chyba że z kims))...wyjątkowy upał musi byc zebym sam sie na to zdecydował...zawsze i tak w nocy sie nakrywał...ogólnie t shirt i bokserki...na kolejnej płaszczyznie nie jestem trendy)))...mam wrazenie ze w satynach bym sie slizgal po lozku... Odpowiedz Link
frunze Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 15:49 Szczególnie na satynowych prześcieradłach No nie, obśmiałam sie jak norka, jak sobie wyobraziłam Dziękuję Ci Jeremi za tę wizję Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 16:02 Sam w piżamce (krótki rękaw i krótkie nogawki), z kimś bliskim na waleta, z kimś innym w 5 piżamkach i kajdankach, bo przez sen robię dziwne rzeczy. Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 30.01.04, 00:07 Sloggi napisał: > przez sen robię dziwne rzeczy. Ręce na pierzynę, co to za smyranie, miał być 'spokojny' sen! Odpowiedz Link
wojtek32 Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 16:04 Nago, niezależnie od pory roku (zmieniamy kołdry i rodzaj pościeli). Odpowiedz Link
beatka33 Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 16:16 (zmieniamy kołdry i rodzaj pościeli). a ja prócz tego latem w satynie a zimą w bawełnie t-shirt XXL + welurowy szlafrok i skarpetki Odpowiedz Link
zo_h Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 16:22 W lecie topless a w zimie zależy jak od tego jak jest zimno. Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 16:24 zo_h napisał: > W lecie topless a w zimie zależy jak od tego jak jest zimno. Dobrze, że nie masz biustu jak J.Bartel z Mango TV ))))))))))) Odpowiedz Link
zo_h Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 17:09 Hehehe to fakt ... a tym bardziej że lubie spać na brzuchu - z takim biustem byłoby to cokolwiek awykonalne . Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 17:19 Pani Bartel kładzie się na brzuchu zapewne przed łóżkiem, a głowa leży wówczas w sam raz na poduszkach. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 17:25 gdybys reklamowal urzadzenia do pieczenia chleba i grille i obracał sie wsrod zarcia jak ona...kto wie...)))) Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 17:27 Poszłoby mi w brzuch, a nie w biust - moja wklęsła klata (jakby kto cegłą w witrynę rzucił) jest tego dowodem. Odpowiedz Link
api3 Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 19:00 Śpię wyłącznie w koszulach mojego chłopa.. W lecie t-shirt'ach ,w zimie w eleganckich, wyjściowych ,białych koszulach tych pod garnitur, go mają długie rękawy Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 01:19 Dziś w H & M widziałem bokserki - do snu w sam raz - kupić? Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 01:22 ada296 napisała: > kupić i już > bokserki są super > Biało-błękitna krateczka, miodzio. Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 01:34 ada296 napisała: > krateczka > a pokażesz ? > A chcesz? Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 01:44 ada296 napisała: > jestem skłonna chcieć > i ? > Coś wymyślimy. W historii salonu były plany piżama party. Odpowiedz Link
ada296 Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 01:54 a szlafmycę posiadałeś ? mój Tata sypiał w koszuli nocnej męskiej Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 01:55 ada296 napisała: > a szlafmycę posiadałeś ? > mój Tata sypiał w koszuli nocnej męskiej > Tak, miałem czapę z pomponem. Odpowiedz Link
ada296 Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 01:59 a siatkę na włosy miałeś ? taką co by się włosy nie znarowiły w czasie spania ? kurcze - lubię Cię bardziej i bardziej Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 02:00 ada296 napisała: > a siatkę na włosy miałeś ? > taką co by się włosy nie znarowiły w czasie spania ? > kurcze - lubię Cię bardziej i bardziej > Siatki nie. Ale szlafmyca i koszula obowiązkowo - wszak pochodzenie tego wymagało (zdaniem Babci) PPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
ada296 Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 02:03 znaczy z dobrego pochodzenia jesteś a herb masz jakiś ? Odpowiedz Link
axsa Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 11:47 Dzisiaj obudziłam się w czerwonej piżamie, Takiej ze trzy numery za dużej. Kolor może być każdy, ale rozmiar zawsze najmniej dwa numery większy. Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 12.12.04, 12:56 ada296 napisała: > znaczy z dobrego pochodzenia jesteś > a herb masz jakiś ? > Jakiś mam Odpowiedz Link
vladip Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 21:36 nago, no chyba że zachodzą jakieś wyjąttkowe okoliczności tak przy okazji.. jak to dobrze że nie jestem trendy..) Odpowiedz Link
thomasch Re: W czym śpicie ? 09.09.03, 23:50 W upalne noce bez niczego, zimą w mięciutkiej piżamce. Odpowiedz Link
jasmintea Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 14:31 Najlepsze do spania sa koszulki typu t-shirt i męskie bokserki( nie ma to jak bliskiemu mezczyznie podebrac))) Przewaznie albo pizamka( mala bluzeczka i szorty w krateczke albo koszulka na ramiaczkach Satyna od czasu do czasu -dla kaprysu Ale nie pizama satynowa bo sie w niej dusze! A nago.. Faktycznie bywa..)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ceper_pepper Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 19:47 Moja kolej?? Jako, że jestem strasznym zmarzluchem i ciepłolubem - bez względu na porę roku w bawełnianych pidżamkach (latem - krótki rękaw). Czasem nago, ale pod warunkiem, że nie jestem sam w łóżku Odpowiedz Link
ceper_pepper PS 10.09.03, 19:48 Jak twierdzą niektórzy, śpi się z kimś,samotnie odpoczywa się Proponuję więc doprecyzować pytanie Odpowiedz Link
jasmintea Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 20:05 Co do dnia bez herbaty.. zgadzam sie w calej rozciaglosci)))) Odpowiedz Link
zo_h Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 20:09 Po spaniu zawsze najlepiej smakuje herbata ... i nie będę tu nic precyzował :d. Zoh. Odpowiedz Link
jasmintea Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 20:10 No popatrz.. To jest wypowiedz antynikotynowa!))) Zupelnie inaczej niz w filmach zza oceanu)) Odpowiedz Link
zo_h Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 20:32 Po prostu lobby herbaciane jest zbyt słabe aby wypromować takie zachowanie w filmach. Odpowiedz Link
jasmintea Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 20:36 No wiesz.. Te miliardy Chinczykow nie maja przebicia??)) Odpowiedz Link
zo_h Re: W czym śpicie ? 10.09.03, 20:53 No własnie nie bardzo - no może i mają przebicie ale tylko na tyle że filiżanka herbaty po fakcie jest wypijana tylko i wyłącznie w ich rodzimych produkcjach filmowych. Odpowiedz Link
jasmintea Tydzien Chinskiej Kinematografii:) 10.09.03, 21:15 Ma byc w tym miesiacu w Warszawie)) Jest szansa zaobserwowac i przestawic sie na zachowania alternatywne dla "papierosa po"))) POza tym - co z chinska mafia?? Nikt im nie zasugerowal uczestniczenia przy produkcji filowej amerykanskiej - w charakterze "gremium doradczego"?))) To jest dopiero potencjal.. A tu niedaleko chinska ambasada.. Mozna obejsc roznych protestujacych i szepnac slowko..)) Tylko,ze ulubiony napoj by nam sie ztrywializowal.. I tak zle i tak niedobrze.. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
szampon4jajeczny Re: W czym śpicie ? 05.12.03, 18:46 jutro nikolaiedage to kupiłem sobie satynową piżamę , chociaż droga to mi się należy. Odpowiedz Link
szampon4jajeczny Re: W czym śpicie ? 30.12.03, 12:35 melduje wam , że kupiłem już drugą bo tamta jest granatowa , a teraz kupiłem taką w duże kwiaty . Odpowiedz Link
altu Re: W czym śpicie ? 06.12.03, 22:15 > Ja zawsze sypiam nago,no chyba że jest bardzo zimno,to w jakiejś koszulce > typu t.shirt,ale wolę bez. Ja tak samo. Najwygodniej, najzdrowiej i w ogole mi jest tak dobrze... > Podobno satynowe piżamy są teraz bardzo trendy. Są śliskie i owijają sie dookoła. Jak już, to z bawełny. Odpowiedz Link
very_famous Re: W czym śpicie ? 06.12.03, 22:41 Uwielbiam spać nago - ale temperatura w mieszkaniu zimą zmusza mnie do założenia t-shirta. Kiedyś nocowałam u mężatej kumpeli - a zapomniałam zabrać t-shirta - miny mężula nie zapomnę baaardzo długo - jak go rano poprosiłam (leżąc w łóżku) o to aby podał mi ręcznik )))))))))))))))) Satyna - brrrrr- rano mam coś na kształt szalika wokół szyi, zbyt śliska do spania. Odpowiedz Link
macinak Re: W czym śpicie ? 06.12.03, 23:08 Mi najlepiej śpi się w wannie. Idę spać. Gośka Odpowiedz Link
jackussi Re: W czym śpicie ? 07.12.03, 08:38 I nago,i w bokserkach+koszulka biała,i w piżamie,i w opakowaniu zdażyło się Odpowiedz Link
czarna33 Re: W czym śpicie ? 07.12.03, 08:42 Po wczorajszej imprezie zdjełam tylko dółNa górę już mi zabrakło siły.A normalnie to w koszulce i w majtasach Odpowiedz Link
koszysta Re: W czym śpicie ? 07.12.03, 09:05 W łóżeczku. Ja po prawej stronie, a po lewej mój pies. Czasami zamieniamy się miejscami. Odpowiedz Link
jasmin33 Re: W czym śpicie ? 07.12.03, 12:35 Latem na golasa i pod przescieradłem, zimą w pizamce z misiami + skarpetki ( marzną mi stópki) No, chyba ze ktoś wśliznie się do mojego zimowego łóżeczka i ogrzeje , meskim , gorącym ciałem ... Pomarzyć - dobra rzecz ) Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 30.12.03, 23:06 Sypiam w majtkach i w rozciągniętym T-shircie, oczywiście gdy jest ciepło (czyli rzadko). Jestem okropnym zmarzluchem więc z reguły nie jest mi ciepło i (zwłaszcza zimową porą) wdziewam piżamę (ale nie taką staroświecką). Zdarzyło mi się już spać w szaliku i rękawiczkach - co poradzę na to, że dwa pokoje dalej moja mama otwiera sobie na noc okno i czuję to dochodzące zimno mimo pozamykanych wszystkich drzwi Jestem zwolennikiem zakazu otwierania okien oszczędzam każdą ilość ciepła Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 08:19 wgfc napisał: > Jestem zwolennikiem zakazu otwierania okien oszczędzam każdą ilość ciepła Witam w klubie Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 08:28 sloggi napisał: > > Jestem zwolennikiem zakazu otwierania okien > > oszczędzam każdą ilość ciepła > > Witam w klubie O, jak miło Ja zawsze muszę walczyć z rodziną o te okna, drę się na brata, że nie zamyka drzwi od pokoju i ucieka mi ciepło itp. Najchętniej pozabijałbym te okna gwoździami, żeby nie mogli ich otwierać. Odpowiedz Link
iffko Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 09:21 wgfc napisa3: > Ja zawsze muszę walczyć z rodziną o te okna, drę się na brata, że nie zamyka > drzwi od pokoju i ucieka mi ciep3o itp. > Najchętniej pozabija3bym te okna gwoździami, żeby nie mogli ich otwierać. )... a ja wprost przeciwnie, niech sobie bedzie cieplo, ale przewiewnie... ja zazwyczaj musze miec otwarte okno, bo inaczej sie dusze ) Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 09:30 iffko napisała: > ja zazwyczaj musze miec otwarte okno, bo inaczej sie dusze ) Brrrr... Aż mi się zimno zrobiło. Idę ubrać rękawiczki Odpowiedz Link
iffko Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 09:46 wgfc napisa3: > Brrrr... Aż mi się zimno zrobi3o. Idę ubrać rękawiczki rekawiczki to co innego! zawsze marzna mi rece i zaczynam je nosic juz pod koniec lata ) Odpowiedz Link
iffko Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 09:48 ... aha! dla jasnosci, bo pytanie brzmialo - w czym spicie... w rekawiczkach nie spie Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 10:27 iffko napisała: > ... aha! dla jasnosci, bo pytanie brzmialo - w czym spicie... w rekawiczkach > nie spie Heh. Ja własnie sypiam w rękawiczkach czasem Co ciekawe na dwór (czy tam jak się u was na to mówi) w rękawiczkach nie wychodzę, bo nigdy mi się nie chce w ostatniej chwili przed wyjściem ich szukać, a pozatym nie chcę ich zgubić Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 11:08 Jeśli śpię sam to okręcam się kołdrą jak kokonem. Bez rękawiczek od pażdziernika nie wychodzę z domu, aby ich nie szukać trzymam w kieszeni kurtki lub płaszcza. Aktualnie sypiam w bardzo rozciągniętych bokserach i starym t-shircie. Odpowiedz Link
iffko Re: W czym śpicie ? 31.12.03, 11:51 sloggi napisa3: > Jeśli śpię sam to okręcam się ko3drą jak kokonem. he, ja tez czasem zawijam sie w takiego nalesnika Odpowiedz Link
szampon4jajeczny Re: W czym śpicie ? 14.01.04, 18:46 ostatnio otworzyło mi się okno,rano myślałem że jestem soplem. Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 16.05.04, 22:56 > Heh. Ja własnie sypiam w rękawiczkach czasem Dziś jak się wkurzę, to wyciągnę rękawiczki. Właśnie w celach rozgrzewczych zajadam gorącą zupę cebulową. Przed chwilą natomiast ogrzewałem ręce pod ciepłą wodą Protestuje przeciw trwającej od kilku dni i niekończącej się zimnicy! Odpowiedz Link
aankaa W czym śpicie ? 16.05.04, 22:59 mam zamiar naciągnąć na siebie wełniany kocyk (jako dodatek do kołdry) i przyoblec się w polarową piżamkę ... do d... z taką wiosną !!!!!!!! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: W czym śpicie ? 16.05.04, 23:00 wgfc napisał: Właśnie w celach rozgrzewczych zajadam gorącą zupę cebulową. > Przed chwilą natomiast ogrzewałem ręce pod ciepłą wodą Najlepiej rozgrzewa druga osoba, nie słyszałes o tym??? Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 16.05.04, 23:18 Diablica_28 napisała: > Najlepiej rozgrzewa druga osoba, nie słyszałes o tym??? Słyszałem, ale w dzisiejszej gospodarce niedoborów, druga osoba to towar deficytowy Odpowiedz Link
adhamah Re: W czym śpicie ? 16.05.04, 23:09 wgfc napisał: > > Heh. Ja własnie sypiam w rękawiczkach czasem > > Dziś jak się wkurzę, to wyciągnę rękawiczki. > Właśnie w celach rozgrzewczych zajadam gorącą zupę cebulową. > Przed chwilą natomiast ogrzewałem ręce pod ciepłą wodą > > Protestuje przeciw trwającej od kilku dni i niekończącej się zimnicy! Ojejku! Mi jest cały czas gorąco. Z tego gorąca często zasnąć, nie mogę, muszę się odkrywać.... W rękawiczkach spałem tylko jeden jedyny raz w zeszłe lato Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 16.05.04, 23:18 Adhamah napisał: > Ojejku! Mi jest cały czas gorąco. Takiemu to dobrze... > Z tego gorąca często zasnąć, nie mogę, muszę się odkrywać.... Czyżby rozgrzewała Cię druga osoba? Odpowiedz Link
adhamah Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 07:37 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Ojejku! Mi jest cały czas gorąco. > > Takiemu to dobrze... Są też minusy, uwierz mi. > > > Z tego gorąca często zasnąć, nie mogę, muszę się odkrywać.... > > Czyżby rozgrzewała Cię druga osoba? Z tą drugą osobą to różnie bywa, chyba, że sama myśl o niej wystarczy do podniesienia temperatury Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 07:49 Adhamah napisał: > > Czyżby rozgrzewała Cię druga osoba? > > Z tą drugą osobą to różnie bywa, chyba, > że sama myśl o niej wystarczy do podniesienia temperatury Hmm. Coś w tym jest. Choć może oprócz myśli, potrzeba czegoś więcej Odpowiedz Link
adhamah Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 08:08 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > > Czyżby rozgrzewała Cię druga osoba? > > > > Z tą drugą osobą to różnie bywa, chyba, > > że sama myśl o niej wystarczy do podniesienia temperatury > > Hmm. Coś w tym jest. Choć może oprócz myśli, potrzeba czegoś więcej Ale czego? Sam przecież pisałeś, że wszyscy grzeczni chłopcy powinni spać na plecach z rączkami wyłożonymi na kołderkę Odpowiedz Link
martuha Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 15:35 w zimie w koszulce, gdy jest cieplej nago, ale zawsze z muminkiem. Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 20:15 Adhamah napisał: > > Hmm. Coś w tym jest. Choć może oprócz myśli, potrzeba czegoś więcej > > Ale czego? Nie napiszę, bo nie wolno > Sam przecież pisałeś, że wszyscy grzeczni chłopcy powinni spać na > plecach z rączkami wyłożonymi na kołderkę Jak miło, że to co piszę jest czytane i zapamiętywane Odpowiedz Link
adhamah Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 21:20 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > > Hmm. Coś w tym jest. Choć może oprócz myśli, potrzeba czegoś więcej : > P > > > > Ale czego? > > Nie napiszę, bo nie wolno > > > Sam przecież pisałeś, że wszyscy grzeczni chłopcy powinni spać na > > plecach z rączkami wyłożonymi na kołderkę > > Jak miło, że to co piszę jest czytane i zapamiętywane Czy Twoja myśl w roli mojej sygnaturki to będzie przejaw wazeliniarstwa, bo mi się podoba? Odpowiedz Link
gacus2 Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 21:44 A ja ostatnio sypiam nago. Przekonałem się. Nic mnie nie uwiera, jedynie przy dziewczętach i geo miałem na sobie coś (dlatego resztki mej garderoby walaja sie po całej Polsce) Zreszta ja ostatnio bedac w delegacjach sypiam w pociagach . Odpowiedz Link
adhamah Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 21:52 gacus2 napisał: > A ja ostatnio sypiam nago. Przekonałem się. Nic mnie nie uwiera, jedynie przy > dziewczętach i geo miałem na sobie coś (dlatego resztki mej garderoby walaja > sie po całej Polsce) > Zreszta ja ostatnio bedac w delegacjach sypiam w pociagach . > Hmm..w pociagach tez nago ? Odpowiedz Link
gacus2 Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 22:01 adhamah napisał: > Hmm..w pociagach tez nago ? > Nie, ależ nie. W pociagach w mundurze. Ja juz różne szopki odstawiałem ale ostatnio jeżdzę sam Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 22:05 Gacus2 napisał: > geo miałem na sobie Gacuś, tego miałeś chyba nie pisać... Odpowiedz Link
gacus2 Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 22:13 wgfc napisał: > Gacus2 napisał: > > > geo miałem na sobie > > Gacuś, tego miałeś chyba nie pisać... Ty przewrotny prosiaku ;-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 22:18 Gacus2 napisał: > Ty przewrotny prosiaku ;-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP > ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
wgfc Re: W czym śpicie ? 17.05.04, 22:08 Adhamah napisał: > Czy Twoja myśl w roli mojej sygnaturki to będzie przejaw wazeliniarstwa, A niech se będzie > bo mi się podoba? ((-: Cieszę się. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: W czym śpicie ? 05.06.04, 18:30 W miekkich swetrach lub pizamkach o niemowlecym wzornictwie Pizama satynowa? Brrrr. Choc z pewnoscia elegancka i stylowa. Raczej chodzilabym w niej po domu niz spala Odpowiedz Link
siwapp Re: W czym śpicie ? 06.06.04, 21:22 No nie? Satyna to się raczej do zdejmowania nadaje, nie do spania ) narysuj.mi.baranka napisała: > W miekkich swetrach lub pizamkach o niemowlecym wzornictwie > > > Pizama satynowa? Brrrr. Choc z pewnoscia elegancka i stylowa. Raczej > chodzilabym w niej po domu niz spala > Odpowiedz Link
xkropka Re: W czym śpicie ? 09.06.04, 10:06 E, Siwa, przesadzasz - piżama satynowa rzeczywiście grzeje okrutnie, ale koszulka, nawet długa, jest ok. Odpowiedz Link
siwapp Re: W czym śpicie ? 10.06.04, 10:05 Satynowe koszulki mogą być, z tym, że krótkie. Ja zdecydowanie preferuję bawełnę... Odpowiedz Link
bettyy Re: W czym śpicie ? 06.06.04, 21:37 W koszulkach atłasowych... krótkich... zimą w koszulkach atłasowych długich lub piżamkach atłasowych... mam też bawełniane... ale mam je tylko z powodu pobytu w szpitalu :o)))) Odpowiedz Link
senne_marzenie Re: W czym śpicie ? 08.06.04, 18:35 nago. chyba, ze jest bardzo zimno, to w koszulce c@fe trojmiasto, rozmiar XXL Odpowiedz Link
swojadroga Re: W czym śpicie ? 08.06.04, 20:41 w zależności od sytuacji nago lub w samych gatkach... Odpowiedz Link
slodkoslony Re: W czym śpicie ? 08.06.04, 21:24 Oprócz zestawów tradycyjnych : t-shirt & bokserki , rozmaite jedwabne piżamy , szczególnie latem koszule nocne - oryginalne , męskie , egipskie . Ciekawe czy jeszcze jakis facet śpi tutaj w koszuli nocnej ? Odpowiedz Link
bettyy Re: W czym śpicie ? 09.06.04, 08:52 śpisz w oryginalnej galagij (czy jak to się tam pisze) czy coś ala galagija? ;o) Odpowiedz Link
virgin_black Re: W czym śpicie ? 09.06.04, 22:43 nago albo w slicznym, ostatnio nabytym komplecie - top i krociutkie spodenki z logo chupa-chups )) Odpowiedz Link
sloggi Re: W czym śpicie ? 21.10.04, 23:43 Przeprosiłem cieplejszą bluzę od piżamy. Ostanio przez sen wystawiam spod kołdry rękę. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: W czym śpicie ? 22.10.04, 12:30 Nie spie w - skarpetach - rekawiczkach - szlafmycy Przerobilam chyba wszystkie ostepne formy spaniowej odziezy i w efekcie najwygodniejsze sa pizamki,o 2 nr wieksze, od czasu gdy w srodku nocy przywala mnie gora psiego futra nawet mrozna zima przy otwartym oknie nie musi to być pizamka z grubego barchanu Odpowiedz Link
reindeer Re: W czym śpicie ? 22.10.04, 13:34 zimą w polarowej piżamce z misiem. latem w pidżamce bawełnianej z fistaszkiem na klacie i na kieszonce spodenek,bądź jakiejś satynkowej koszulince. a jesli nie samotnie to........... jak wiekszość..... odzieży nocnej brak. pzdr cc Odpowiedz Link
ejno Re: W czym śpicie ? 22.10.04, 20:33 Koszulka nocna w owieczki koloru zielonego pastelowego przed kolankaBeeee Odpowiedz Link