aleafera.pl 05.06.08, 06:59 ...gdy zdradzi mąż,czy przyjaciel? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackhetera Re: Co bardziej boli 05.06.08, 12:23 Mąż nie musi być przyjacielem.Natomiast przyjaciela się wybiera. I ta zdrada jest chyba bardziej bolesna. Odpowiedz Link
info-tw Re: Co bardziej boli 05.06.08, 16:20 blackhetera napisała: > Mąż nie musi być przyjacielem. To kim musi być mąż jak nie przyjacielem? Kochankiem , sponsorem? No kim? > Natomiast przyjaciela się wybiera. A męża to nie? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Co bardziej boli 06.06.08, 00:13 info-tw napisała: > To kim musi być mąż jak nie przyjacielem? Kochankiem , sponsorem? No kim? > > Natomiast przyjaciela się wybiera. > A męża to nie? no chyba,ze sie w Indiach mieszka Odpowiedz Link
best_gigi88 Re: Co bardziej boli 06.06.08, 17:14 Czy zawsze mąż jest równocześnie przyjacielem ..trzeba by zapytać o to maltretowane żony. Odpowiedz Link
info-tw Re: Co bardziej boli 07.06.08, 13:49 Naturalnie, że nie zawsze. Ale która siedzi z takim mężem? Poza tym są baby, którymi czasem trzeba potrząsnąć aby oprzytomniały. Odpowiedz Link
luba91 Re: Co bardziej boli 05.06.08, 19:37 Maz jest jeden a przyjaciol mozna miec duzo. Bardziej boli jak maz zdradzi. Odpowiedz Link
ullik Re: Co bardziej boli 06.06.08, 08:19 każda zdrada boli, każda jest inna i nie da sie porównać, która bardziej a która mniej to zależy od sytuacji i od zdrady\ Odpowiedz Link
e._ Re: Co bardziej boli 06.06.08, 09:28 No chyba z mężem związek jest silniejszy, bo bardziej "wielopietrowy". Zdrada boli zawsze, nawet jeśli nie mamy zwyczaju rozczulać się nad sobą. Ale co do konsekwencji zdardy - po odejściu przyjaciela pozostaje pustka. Po rozstaniu z mężem często wali się cały świat, bo to jest związek Was dwojga, Waszych rodzin, Waszych dzieci plus sprawy majątkowe - nie tylko w wersji przyziemnej, ale np kwestia bliskich Wam obojgu pamiątek. Chyba, że mówiąc o przyjacielu, mamy na myśli partnera życiowego czyli "nieślubnego męża". Bo ja zrozumiałam że chodziło raczej o tzw serdecznego druha. Odpowiedz Link
katja_24 Re: Co bardziej boli 06.06.08, 13:03 A co, jesli maz jest rownoczesnie przyjcielem? A powaznie to nikomu nie ufam w 100% i licze sie z tym, ze moze mnie zawiesc. Najbardziej ufam mojemu partnerowi i mysle, ze zdrada z jego strony zabolalaby zncznie bardziej. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Co bardziej boli 07.06.08, 13:16 A mnie się wydaje,że każda zdrada boli, i męża ,i przyjaciela.Ufamy i mężowi i przyjacielowi, i przyjaciółce. Odpowiedz Link