very_famous 07.10.03, 19:11 www1.gazeta.pl/katowice/1,35063,1702736.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frunze Re: Słówko o stringach 08.10.03, 08:30 Ładne Kupiłabym w ramach popierania przemysłu krajowego No i w końcu to prawdziwa koronka (i pewnie gryzie jak diabli) Odpowiedz Link
balkan Re: Słówko o stringach 08.10.03, 08:42 Przeczytałam artykuł i doszłam do wniosku, ze te koniakowskie stringi na pewno by się lepiej sprzedawały niż chusty, czy serwetki... nie wiem, czy sama bym kupiła, bo tak jak Frunze obawiam się, ze troszkę by gryzły... ) Odpowiedz Link
frunze Re: Słówko o stringach 08.10.03, 08:47 Parę dni temu przeczytałam w gazecie, że są w Cepelii...hmm, może się wybiorę Odpowiedz Link
balkan Re: Słówko o stringach 08.10.03, 08:50 a tak naprawdę to mogli by już całe komplety koniakowskie zrobić... im bardziej by gryzło tym szybciej by trzeba było się tego pozbywać... ) Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Słówko o stringach 08.10.03, 10:26 CYTAT: Czy gdyby od pani to zależało, przyznałaby pani stringom z Koniakowa symbol? - zapytaliśmy Nie, bo wyroby rękodzieła artystycznego promować mają kulturę. Rozumiem: kierpce, wianki. To są symbole Polski. Ale majtki? Przecież to byłoby obraźliwe. KONIEC CYTATU a ja PYTAM w czym majtki gorsze od wiankow, bluzeczek, haleczek czy tez innej garderoby... Szanowna Pani Dyrektor Biura ds. Krajowych Komisji Artystycznych i Etnograficznych ma jakies ograniczone pojmowanie sztuki ludowej wg mnie... no ale ja sie moze nie znam, a Cepeli coraz mniej w kraju. Wedle mnie pomysl przedni... wiecej wyobrazni Pani Dyrektor, a kolejna inicjatywa z dolu zostanie pogrzebana... ech... Odpowiedz Link
frunze Re: Słówko o stringach 08.10.03, 10:28 No co Ty, stringi są amoralne, fe Wiesz, gdyby to były koronkowe reformy...ale coś co wchodzi w pupę??? Fe, fe, fe Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Słówko o stringach 08.10.03, 12:10 hehe... moze projektant wpadnie na to i wykona takowe cza byc elastycznym w koncu, a i na stringi moze przyjdzie czas... a tak w ogole niezly by to byl prezencik dla pan takie stringi lub reformy... no i przy okazji wspieramy polski przemysl Odpowiedz Link
ulalka Re: Słówko o stringach 08.10.03, 18:18 ale nie wygodne sa )) i na dodatek wyszly z mody ) moze tego sie boi Cepelia? hue hue hue )) Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Słówko o stringach 09.10.03, 11:08 moda lubi sie powtarzac cza to wykorzystac z reformatorskimi pozdrowieniami maniek Odpowiedz Link
zz_beatka Re: Słówko o stringach 09.10.03, 08:46 a ja lubie koronki, jedwabie i atłasy Odpowiedz Link