geograf 15.10.03, 00:02 Drogi Sloggi. Wszystkiego najlepszego, uśmiechu i 30-tek nie tylko w dowodzie życzę ja Oby OZ zawsze był OZem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 00:05 to i ja się dołącze, wszystkiego naj okazjonalnie i urodzinkowo <i jeszczeć więcej> @--ɴ--- Odpowiedz Link
edzioszka Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 00:06 i więcej takich krągłech sumek na liczniku Odpowiedz Link
martuha Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 07:23 to ja tez sie dolacze. wszelkich radosci i spelnienia marzen. buziaki Odpowiedz Link
d.z Re: A dla Jubilata piosenka 15.10.03, 07:29 Neil Diamond Happy birthday sweet sixteen Tonight's the night I've waited for Because you're not a baby anymore You've turned into the prettiest girl I've ever seen Happy Birthday sweet sixteen What happened to that funny face My little tomboy Now wears satin and lace I can't believe my eyes You're just a teenage dream Happy Birthday sweet sixteen When you were only six You had a big brother Then when you were ten You didn't like each other When you were thirteen You were my funny valentine But since you've grown up Your future is sewn up From now on you're gonna be fine So if I should smile with sweet surprise It's just that you've grown up Before my very eyes You've turned into the prettiest girl I've ever seen Happy Birthday sweet sixteen If I should smile with sweet surprise It's just that you've grown up Before my very eyes You've turned into the prettiest girl I've ever seen Happy Birthday sweet sixteen Happy Birthday sweet sixteen Sha la la la la la la la la Happy Birthday sweet sixteen Sha la la la la la la la la Happy Birthday sweet sixteen Sha la la la la la la la la Happy Birthday sweet sixteen Sha la la la la la la la la Happy Birthday sweet sixteen Odpowiedz Link
balkan STO LAT, STO LAT.....!!! 15.10.03, 07:30 Śpiewam na cały głos - na pewno to słyszysz... Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń... Przesyłam wielkie urodzinowe buziaki Odpowiedz Link
kolczatka Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 07:43 Również pozwolę sobie dołączyć do życzeń i ze swej strony dorzucę życzenia spełnienia marzeń (nie wszystkich oczywiście) i szczęścia przy boku tej jedynej, wybranej osoby, przy której każdy dzień będzie świętem. Odpowiedz Link
frunze Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 08:13 I ode mnie, słońca, spełnienia marzeń i szczęścia, dużo szczęścia od F. Odpowiedz Link
maniek2000 Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 09:09 rowniez przylaczam sie do jubileuszowych zyczen salonowiczow... Sloggi Drogi, zyj se w zdrowiu i pogodzie przez kolejne trzydziestki i oby ich byla jak najwiecej... niech dni uplywaja Ci na uciechach wszelakich i przyjazniach przebogatych pozdrawiam szampansko maniek Odpowiedz Link
altu Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 09:40 Wszystkiego najlepszego, Sloggi, z okazji urodzin! Wiele szczęścia i miłości, spełnienia wszelkich marzeń, żeby dobre duszki opiekowały się Tobą... Do życzeń załączam moc uścisków i buziaki! Pozdrawiam i życzę Ci, aby ten dzień był dla Ciebie wyjątkowy! Altu Odpowiedz Link
jeremy27 Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 09:44 no to jeszcze ja...wszystkiego, wszystkiego...tego co wcześniej pisałem a nawet i ze 3 razy więcej)))).Sto lat w zdrowiu i urodzie Odpowiedz Link
brookie Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 09:50 Dolaczam sie do zyczen. Spelnienia marzen Sloggi! Odpowiedz Link
maattii Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! 15.10.03, 10:45 wszystkiego najlepszego i takiej aktywności jak dotychczas- gdzie nie wejdę w internecie tam wszędzie ten nick SLOGGI ) Odpowiedz Link