4.ola 07.11.08, 19:26 czy sie Wam to podoba? jeszcze na poczatku bylo ok. Teraz widze,ze ludzie zamiast do siebie pisac to obrazki wklejaja albo te gify, jakby mialo zastapic konwersacje. Czy cofamy sie do zerowki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Obrazki gify i inne 07.11.08, 21:47 To jest tak jak np z piciem wina. To że niektórzy piją go za dużo, to nie jest powód aby je likwidować. Obrazki w wielu sytuacjach mogą być cennym uzupełnieniem postu. Np: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44442&w=86334321&wv.x=2&a=86491297 Odpowiedz Link
parachute Re: Obrazki gify i inne 07.11.08, 22:13 no właśnie, takich, którzy wklejają bezmyślnie zdjęcia, powinno się cofnąć do przedszkola... kara musi być! Odpowiedz Link
aiczka Re: Obrazki gify i inne 07.11.08, 23:20 Na razie sie tu z tym szczegolnei nie spotkalam, moze inne fora odwiedzam. Na pewno irytuja mnie obrazki w sygnaturach oraz wielkie awatary na forach obslugiwanych przez inne systemy. Opoznia to ladowanie strony a towarzyszy czesto wpisom o glebokiej tresci "ja tez". Nie mam niec przeciwko takim wpisom - czasem mozna sobie napsiac "ja tez", ale dlaczego to ma zajmowac piec centymetrow w pionie? Odpowiedz Link