sibeliuss 01.12.08, 18:26 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6011774,Chcialem_ostatni_raz_zobaczyc_syna___.html Zabrakło mi komentarza... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: Funeral party.... 01.12.08, 19:09 nie umiem tego zebrać w słowa.....tym bardziej,że była tam moja druga połowa przez 10 dni.Tragedia Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Funeral party.... 02.12.08, 21:31 Mamy XXI wiek, a tu gorzej niż Średniowiecze. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Funeral party.... 02.12.08, 21:30 cd wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6016352,Niech_nasi_bliscy_wygladaja_po_smierci_jak_ludzie.html Odpowiedz Link
flauros25 Re: Funeral party.... 03.12.08, 10:06 sibeliuss napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6011774,Chcialem_ostatni_raz_zobaczyc_syna___.html > Zabrakło mi komentarza... Przerażające. Brak słów. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Funeral party.... 03.12.08, 10:29 I tym sie powinniscie oburzac, a nie "polska rodzina Addamsow". Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Funeral party.... 03.12.08, 10:33 marjanna1 napisała: > I tym sie powinniscie oburzac, a nie "polska rodzina Addamsow". > A może jednym i drugim? Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Funeral party.... 03.12.08, 10:37 A moze nie ma powodu do oburzania sie na to drugie? O tych ludziach sie pisze tylko dlatego, ze sie wyrozniaja na tle innych mieszkancow wsi. A co oni zlego zrobili, ze wszyscy sie tak oburzaja i ich krytykuja? Zle jest to co sie dzieje na ul. Oczki. Odpowiedz Link
onlodz42 Re: Funeral party.... 03.12.08, 12:39 Właściwie czym się bulwersujemy ? Tym artykułem zwrócono uwagę na czubek góry lodowej. I dlatego dziękuję takim autorytetom, jak Religa, Kopacz i inne trole, które w dupie mają sanację całego tego raka społecznego, jakim jest służba zdrowia. Ważna jest prywata, albo "kariera" polityczna. Jakie leczenie taka procedura ze zwłokami. Nie dziwi nic. Lekarzy i tych menadżerów zza biurek należy zamknąć razem z trupami na kilka godzin w kontenerach zanim rozpoczną jakąkolwiek praktykę na swoich stanowiskach, a przedtem powinni poleżeć na oddziale 3 dni, by poznać swój "zakład pracy" jako pacjent, a nie rezydent, czy "tajniak z ministerstwa". W sumie, widać, że ktoś nareszcie puścił pawia po kolejnym odcinku "Na dobre i na złe" i postanowił uchylić nieco rąbka tajemnicy, jak to wygląda w realu. Normalnie "Piła VI". Odpowiedz Link