yrenka84 05.02.10, 15:51 Jeśli nie masłem (skaza), margaryną bez mleka (uczulenie), margaryną sojową (uczulenie na soję), serki kozie także uczulenie. Sama już nie wiem, proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tym08 Re: Czym smarować chleb? 05.02.10, 16:02 a czy musisz czyms smarowac? moze delikatnie oliwa Odpowiedz Link Zgłoś
yrenka84 Re: Czym smarować chleb? 05.02.10, 16:14 Jakbym nie musiała, nie pytałabym ;) Córa chętniej je pieczywo gdy jest czymś posmarowane, poza tym chcę urozmaicić jej dietę. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Czym smarować chleb? 05.02.10, 16:36 puszka.pl/do/search poszukaj na tej stronie pod kątem składników, które może jeść dziecko. Do smarowania mozna używać samego dojrzałego avokado, zresztą na tej stronie jest też pasta z tego owocu Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: Czym smarować chleb? 05.02.10, 22:18 yrenka84 napisała: > Córa chętniej je pieczywo gdy jest czymś To może smaruj pastami warzywnymi na przykład ze słoiczków dla niemowląt. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Czym smarować chleb? 05.02.10, 21:27 A w jakim wieku dziecko? Jesli to ma byc cos neutralnego zamiast masla, to nie wiem, ale sa rozne pasty do smarowania, np kawiorowa. Sama bardzo lubie, ale dla niemowlat to raczej nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Re: Czym smarować chleb? 08.02.10, 23:33 Dobrym wyjściem wydaje się mięso w słoiczkach Gerbera. Jest indyk i kurczak. Odpowiedz Link Zgłoś