abri 16.03.10, 21:01 ..gdzie byłas jak Cię nie było? Tęskniłyśmy za Tobą. Przed oczami mialam juz obraz jak padlaś przed lodówką z przejedzenia ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
pierzak_w_szpilkach Re: Pierzaku... 16.03.10, 21:52 :D:D:D:D:D ostatnio średnio mi się układa wszystko i jakoś wenę straciłam :P ale Twój post bardzo poprawił mi humor! :D:D:D p.s. miałaś słuszne podejrzenia >:] właśnie dokonuję żywota po zjedzeniu puszki kapusty kiszonej bo od jutra znowu 5 dni proteinowych więc muszę się na zapas nacieszyć kapuchą :P:P buźka! Link Zgłoś
ma_magdalena Re: Pierzaku... 16.03.10, 21:59 Ja też stęskniłam się za postami Pierzaka. Dobrze, że Pierzak wrócił ;-) pozdrawiam....... P.S. Bo to taka pora roku jest, że układa się w kratkę ;-/ Link Zgłoś
samantha.jones Re: Pierzaku... 16.03.10, 22:01 Chyba ściągnęłyśmy Cie myślami :) Też dzisiaj o tobie myślałam i miałam zakładać wątek poszukiwawczy ;) Skrobnij cosik, bo mało to Ciebie... Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Pierzaku... 16.03.10, 22:20 Już to gdzieś wcześniej pisałam, ale dla jasności sprawy dodam, że jestem astrologicznym lwem który jest łasy na komplementy, więc.... ME SERCE TERAZ ŚPIEWA!!! :D:D:D:D:D Nawet nie wiecie jak miło mi to słyszeć :) Wszystko pod górkę, a Dukanki człowieka nie zawiodą :D Dzięki! Link Zgłoś
fanfagoria Re: Pierzaku... 16.03.10, 22:26 Pierzaczku:) o siostro w adoracji:)przeganiaj chandrzycę i daj się uściskać:) Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Pierzaku... 16.03.10, 22:33 :D Ty także jesteś lwem, prawda? :> Dzięki :* Link Zgłoś
monjan Re: Pierzaku... 17.03.10, 08:46 pierzaku,a czy na PW waga tez ci skacze w gore? to normalne? na P potem spada, ale ja kocham warzywka i juz nie moge sie doczekac PW Link Zgłoś
bebe.lapin Re: Pierzaku... 17.03.10, 11:11 Wrauu, to dolaczam do stada :D Moze razem zapolujemy na jakies miesko? <rotfl> Link Zgłoś