3-mamuska 14.04.10, 00:04 Znikam na jakis czas,nie wiem czy bede miala dostep do internetu. Jak tylko mnie podlacza to dam znac,oczywiscie ze dieta nadal zostaje. Moze jak sie pojawie to bede juz w fazie 3. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
tatiana1973 Re: Zegnam sie 14.04.10, 00:20 Szkoda,że znikasz.Twój przyklad(-19kg)jest dla mnie bardzo motywujący.To dzięki takim osobom jak Ty,codziennie podejmuję walkę z moją nadwagą,bo widzę,że się da.Trzymam za Ciebie kciuki i wracaj do nas szybko! Link Zgłoś
joanna669 Re: Zegnam sie 14.04.10, 09:55 Dziewczyno nie pisz postów pod takim tytułem bo zawału bym przez Ciebie dostała! Myślałam już, że rzuciłaś wszystko!!! Echh...ale kamień spadł mi z serca, ze tylko na trochę! Tak więc życzę udanego wyjazdu i dalszego efektywnego gubienia kg! Link Zgłoś
ewela345 Re: Zegnam sie 14.04.10, 11:03 mam nadzieje, że powrócisz szybko! tak na marginesie super wynik! gratki wielkie :) Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Zegnam sie 14.04.10, 19:46 Do usłyszenia 3-mamuśka! Wracaj zdrów i niecała (bez tych kilku kilogramów :P)! Trzymaj się, dokądkolwiek zmierzasz :) Link Zgłoś