mid_mi 29.04.10, 17:04 Śniły mi się czekoladki. Kiedy się obudziłam, byłam pewna, że je jadłam Link Zgłoś Obserwuj wątek
cn_tower Re: Śniły mi się czekoladki 29.04.10, 20:03 mi się śniło na samym początku,że wciągnęłam paczkę draży kokosowych, ale się wystraszyłam we śnie po tym fakcie;) a smak normalnie czułam po przebudzeniu;) Link Zgłoś
asia0212 to może przepis? 29.04.10, 23:29 Ja, jak na razie nie mam słodkich snów. Może dlatego, że umilam sobie życie deserami:) Niedawno ktoś podał przepis na czekoladki: ubić białko z jednego jajka, na końcu dodać żółtko, łyżeczkę słodziku,trochę parafiny i łyżeczkę kakao, zmiksować, smażyć na teflonie. albo: serek homo dwie łyżeczki słodzika łyżeczka czubata kakao aromat pomarańczowy Wymieszać, do lodówki by było zimne. Link Zgłoś
redlimonka Re: to może przepis? 27.07.10, 11:22 :) Hahahahhahahaah::):);) Ja nie mogę.... Watek jak dla mnie:) Mnie dzisiaj wydawało się ze śnie z któraś z dukana chyba :(dietka-3 zajadała się jogurcikami i kiełbaską wieprzową i myślałam sobie jak ona tak może ale za chwilę oprzytomniałam że to ja na wspłśpiąca to zajadałam , zrobiło mi się niedobrze. :( Pierwsza myśl to ze miałam nie grzeszyć a druga to , ja naprawdę nie wiedziałam że to jem:) ;)brrrr Link Zgłoś
redlimonka Re: to może przepis? 27.07.10, 11:32 :)Wiecie co może to dlatego tak się stało że ja nie robię :)dukanowskich słodkości (raz sernik i coś tam jeszcze) i mnie :)wzięło na słodkie i poszłam nieświadomie zjeść. albo organizm się domagał. :)Dziś coś upiekę na dwa dni :)i potem znowu :)żeby było jak mnie najdzie jakaś ochota na słodkie Link Zgłoś