toxicity1 Re: A gdzie znajdę po polsu ten test? 15.06.10, 19:47 karolah2 napisała: > Ile maja trawą fazy? Że co? Weź się dziewczyno rozejrzyj po forum (ze szczególnym uwzględnieniem tekstu pod nazwą forum). Jesteś tu od paru dni, założyłaś już parenaście wątków; treść niektórych co najmniej dziwna... Tak jak to pytanie powyżej... :)) Link Zgłoś
karolah2 toxicity1 15.06.10, 20:08 Słuchaj jesli ci nie pasuje cos, zwyczajnie omijaj moje wątki,nie kumam po co je czytasz zatem? inne dziewczyny jakoś służa pomocą tylko ty jakaś niemiła jesteś.Ja omijam twoje watki,Ty moje i nie ma problemu. Link Zgłoś
dorcia1234 Re:karolah2 15.06.10, 20:15 niestety, ale się dołączę twoje pytania, z których jasno widać, że nie użyłaś wyszukiwarki powodują bałagan na forum. Każde takie powtórzone pytanie sprawia,że coraz trudniej znaleźć właściwy wątek z odpowiedzią. No i niestety świadczy o tym, że nie szanujesz czyjegoś czasu Link Zgłoś
toxicity1 Re: karolah 15.06.10, 20:17 Jestem na diecie od kwietnia. Od tego też czasu jestem na forum. Jeden jedyny watek załozony przeze mnie dotyczył Aldi - podzieliłam się informacją o bydyniu, który można tam kupić. Twoje wątki trudno pomijać - zasypałaś nimi forum. Mój JEDEN możesz pominąć...;) Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: A gdzie znajdę po polsu ten test? 15.06.10, 19:51 zapewne chodzi Ci o test Dukana... nie ma tej strony po polsku, rozwiązujesz na oryginale posługujac się tłumaczeniem, link masz o tu: forum.gazeta.pl/forum/w,95274,105583973,105583973,TEST_DUKANA_link_i_tlumaczenie.html Link Zgłoś
lou_lou_72 Re: A gdzie znajdę po polsu ten test? 15.06.10, 19:52 na górze masz tłumaczenie z francuskiego, krok po kroku :) Link Zgłoś
kk345 Re: Dzieki dziewczyny:) 15.06.10, 22:39 Na przyszłość jednak poświęć trochę czasu i przeczytaj nagłówek forum i zalinkowane w nim wątki, ktoś poświęcił masę czasu, by je tam umieścić... Link Zgłoś
lili-2008 Re: Dzieki dziewczyny:) 15.06.10, 23:30 Zgadzam się. Czy w ogóle karolah przeczytała książkę? Przejrzała wątki na forum? Czy po prostu zadaje pytania? Czasem warto wpisać pytanie w wyszukiwarkę, zanim się je zada. Oszczędzi się czasu swojego i innych. A z taką postawą roszczeniową to wkrótce nikt Ci karolah na pytania nie odpowie, bo każdy będzie Twoje wątki omijać, zwłaszcza, że tak nas do tego zachęcasz. Link Zgłoś
karolah2 To nie czytaj. 16.06.10, 08:24 Oczywiście,ze książkę przeczytałam i również link na górze widziałam,ale chciałam się dowiedzieć czy może jest wersja po polsku. Jakoś niektóre dziewczyny potrafią normalnie odpowiedzieć... Link Zgłoś
lili-2008 Re: To nie czytaj. 16.06.10, 09:02 Wiesz forum jest po to, żeby czytać, jeśli miałabym omijać Twoje wątki to bym musiała ominąć połowę. Tak trudno użyć wyszukiwarki? Po coś ona jest, jakoś inne dziewczyny potrafią z niej skorzystać. Jak nie szanujesz innych ludzi i ich czasu to zdecydowanie masz jakiś problem. EOT. Link Zgłoś