okularniczka 04.07.10, 23:25 Witam Wszystkich Chciałabym zrzucić sporo bo jakieś 15 kg., w tej chwili mam 8 z przodu... wiem strasznie się zapuściłam... Próbuję... i wierzę że wytrwam... Proszę o wsparcie:) i mocne trzymanie kciuków! Link Zgłoś Obserwuj wątek
slimakpokazrogi Re: 5.07 05.07.10, 07:12 wspieram:) przeczytałaś już książkę, zasady? od tego zacznij. a potem zrób porządek w lodówce. znaczy zaopatrz się w dużo dozwolonych rzeczy. Pytaj, jak masz wątpliwości, oczywiście! A że się da.... zobacz na nasze suwaczki:)) Link Zgłoś
aga_a24 Re: 5.07 05.07.10, 07:16 wsparcie masz zapewnione. Ja na diecie jestem dopiero od tygodnia, więc w sumie nowicjuszka, do zrzucenia mało, ale i tak zeszło 1,8kg (w dodatku bezpośredni przed @). Dieta jest świetna, jesz sobie deserki, ciasta a chudniesz Tzrym się dzielnie.Warto się nie męczyć;) Link Zgłoś
poziomkowa_mama trzymam kciuki również za siebie 05.07.10, 10:14 i wspieram;) dziś zaczynam Dukana. mam nadzieję, że nam się uda. pozdrawiam poziomka Link Zgłoś
slonce12 Re: trzymam kciuki również za siebie 06.07.10, 10:11 ja też zaczęłam 5.07.2010 życzę wszystkim powodzenia i wytrwałości Link Zgłoś
mia44 Re: 5.07 05.07.10, 22:10 Jak widać ja też zaczynałam od 8 z przodu i jeszcze na dodatek mam chorą tarczycę i wolną przemianę materii, ale jak widać w suwaczku jakoś idzie. Dieta jest prosta więc do przodu- pomimo paskudnego samopoczucia w I fazie. Ach- nie zapomnij o witaminach- mi dały energię. Poproś o takie dla diabetyków, bo większość ma cukier w składzie osłonki. Trzymam kciuki. Link Zgłoś
okularniczka Sprawozdanie z placu boju 06.07.10, 09:44 Wczoraj było całkiem fajnie... ale niestety już na początku nie obyło się bez wpadki :((( jedna mała kulka lodów :((( Ale dzisiaj i tak 300 gram mniej na wadze :) Link Zgłoś
slonce12 Re: Sprawozdanie z placu boju 06.07.10, 10:09 no cóż super, choć nie będę ukrywała, że poważnego podejścia nie masz. W pierwszy dzień i taka skucha! Tak kochana nie schudniesz. Tak czy inaczej powodzenia Ci życzę Link Zgłoś
okularniczka Re: Sprawozdanie z placu boju 06.07.10, 10:31 Fakt, ale słodycze to niestety moja zguba :((( Choć z drugiej strony- nigdy nie kończyłam na jednej kulce... Ale dziękuję bardzo "za kopa" Link Zgłoś
slonce12 Re: Sprawozdanie z placu boju 06.07.10, 10:35 spoko na mnie zawsze możesz liczyć, na diecie jestem wredna :) Link Zgłoś
okularniczka pierwsze wyniki 09.07.10, 11:38 5 dni temu ważyłam całe 1,5 kg więcej :):):) I nie było wcale tak bardzo trudno :) Walczę dalej Link Zgłoś
krolik_jesienny Re: pierwsze wyniki 09.07.10, 11:56 Hej :) Też zaczęłam 5.07. I też z wpadkami :P (nie krzyczeć proszę!), ale na razie jestem ostrożnie zadowolona - zobaczymy co dalej. Jak pierwszy raz usłyszałam o tej diecie - stwierdziłam, że absolutnie nie dla mnie - kocham owoce, lubię słodycze, nie przepadam za mięsem... Ale okazało się, że da się. Efekty są. A do zrzucenia dużo - 20kg - pozostałość po ciąży i późniejszych problemach z tarczycą. Trzymam kciuki za nas wszystkie! Link Zgłoś