malaga0 12.07.10, 16:52 czy bedąc na pw dni trzeba jesc duzo warzyw? czy wystarczy do posiłów troche, bo juz mi sie przejadły brrrrr Link Zgłoś Obserwuj wątek
mia44 Re: dni pw 12.07.10, 18:26 Mi się przejadło wszystko POZA warzywami więc jak mogę to jem bez opamiętania.Lepiej chyba jeść dla równowagi w przyrodzie. Link Zgłoś
mama-ola Re: dni pw 13.07.10, 09:46 Myślę, że dużo nie trzeba :) Przejadły Ci się? Latem? Może masz dostęp do jakichś niedobrych, a nie świeżutkich nowalijek :) Te się chrupią same... Link Zgłoś
malaga0 Re: dni pw 13.07.10, 10:11 przejadly mi sie kiedys n ainnej diecie i na niektore nie moge pztrzec wogole! Link Zgłoś
mila-nowa Re: dni pw 14.07.10, 11:07 Teoretycznie lepiej jak się je mniej (dla chudnięcia), ale dla zdrowia i składników mineralnych powinno się jednak je jeść. Tak wyczytałam między wierszami książki dottore:)Głównie we wstępie. Moim zdaniem jak się organizm ich nie domaga i ślinka ci nie cieknie na widok to nie ma co się zmuszać. Nasze ciało powinno dać znak jak czegoś mu brakuje. Link Zgłoś
emi.la Re: dni pw 14.07.10, 11:14 Warzywem bardzo chwalonym przez Dukana jest bakłażan. Ja kocham. Aha, jeśli Ci się przejadły to może spróbuj w nowym przepisie, inaczej zrobione lub te, których zazwyczaj nie jesz, albo nie znasz. Ja na tej diecie 1 raz zjadłam zrobione przez siebie krewetki i tofu. Co prawda to nie warzywa, ale przykład, że warto eksperymentować. Link Zgłoś
anulkaz1989 Re: dni pw 14.07.10, 11:20 Mi tam warzywa chyba nigdy nie zbrzydną:) Sałata-miodzio,papryczka-jeszcze lepsze miodzio:) Jedynie to jajek nie jadam od czasu kiedy stosowałam jedną z diet,,,bleee:/ Link Zgłoś