surita 25.08.10, 08:19 Nareszcie coś drgnęło :):):) To chyba po wczorajszym dukanowym obżarstwie, ergo: muszę zdecydowanie zwiększyć ilość przyjmowanego jedzenia. Ale fajnie ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
paryzanka_ona Re: Kilo w dół :) 25.08.10, 08:21 garatuluje ;) ja tez zauwazylam ze czym wiecej zjem tym lepiej waga spada, no alepo wczorajszym dukanowym obzarstwie waga poszla wgore aleto nic, jeszcze 1 kg do konca ;)jupiii Link Zgłoś
surita Re: Kilo w dół :) 25.08.10, 08:41 O, ale fajnie :) Mnie do wyznaczonego terminu przejścia na III fazę zostały niecałe 2 miesiące. Link Zgłoś
paryzanka_ona Re: Kilo w dół :) 25.08.10, 08:50 ja 3 faze zaczelam 1 sierpnia ale przez uczty i obzeranie sie miedzy ucztami czekolada i lodami dalo do przodu +3 kg. koniec 3 fazy powinien byc 28 pazdziernika a musze przesunac o miesiac do przodu. Link Zgłoś
slonce12 Re: Kilo w dół :) 25.08.10, 09:05 szlag by to trafił, nie zgrzeszyłam ani raz a mój wykres z wagą to prawdziwe fale dunaju. 2 miesiące 7 kg, z czego na P 3,5 kg pewnie, że dobre i to ale smutek mnie ogarnia, chciałabym pilnie jeszcze 4 i byłabym szcześliwa. cieszę się Twoim kilogramem bo mam nadzieję, że mnie to też kiedyś spotka. Obiecałam sobie zakupy po zmianie kodu, myślałam, że uda mi się to ok 3 września ale będę musiała odłożyć siopingi Link Zgłoś
lilka208 Re: Kilo w dół :) 25.08.10, 09:16 strasznie się ciesze że ,wreszcie ruszyło-gratuluję ci Link Zgłoś
lou_lou_72 Re: Kilo w dół :) 25.08.10, 09:22 ja też tak dunajowo chudłam ... takie typy z nas najwidoczniej :) Link Zgłoś
slonce12 lou 25.08.10, 10:12 a od kiedy na diecie? mnie to już zaczyna męczyć, dziś przeleciała mi przez głowę jedna, mała ale silna iskra zwątpienia połączona z kroplą niechęci do dukana. Szybko stłumiłam ale boję się o własną głowę Link Zgłoś
surita Re: Kilo w dół :) 25.08.10, 22:13 Dzięki kochane :) Zaglądam dopiero teraz, bo miałam bardzo intensywny dzień... Za to mogę Wam polecić krem czekoladowy wpisany przez Ancię w deserach. Pycha :) Jutro robię waniliowy z prawdziwą wanilią :) A teraz pomykam spać najpewniej, do zobaczenia rano :) P.S. Aleście wątków naprodukowały! Czy Wy nie macie litości...? ;):):) Link Zgłoś