paryzanka_ona Re: paryżanka! 09.09.10, 15:07 lilko dziekuje za pamiec ;) pewnie zebywam, przyznam sie ze co 2 dni Was podczytuje ale brak sil i czasu na pisanie. corka poszla do szkoly, na razie same problemy, przez 3 godz wyje za mna, nie moga dac sobie z nia rady, malo mowi wiec to kolejny problem, (moze i malo mowi ale leci na 3 jezyki i w kazdym bardzo duzo rozumie, zna alfaet, liczy do 20, zna wszystkie kolory, dni tygodnia ale dla nich to za malo)sama korzysta z toalety. i teraz wielki szok ; dyrektorka i wychowawczyni mojej corki nie kazala jej przyprowadzac po poludniu tlumaczac ze ona jeszcze mala i sobie nie poradzi. to nic ze w jej grupie jest 23 dzieciakow z samego rocznika 2007, kilka dzieciakow chodzi ze smokami, ze 2-3 osoby sie posikuja, chlopczyk wali w pory ale takie dzieci sa po poludniu, nie rozumiem wiec dlaczego choc na godzinke - dwie ja swojej zaprowadzac nie moge. moze problem jest gdzie indziej a nikt nie chce ze mna o tym rozmawiac ?! sorki ze wstep nie na temat no ale i jana tym cierpie bo znow uwiazana non stop przy dzieciaku i rano becze razem z nia z bezradnosci ;( Dukanuje dalej, 3 faza - cholerstwo ciezko idzie, waze 52.4 kg i za cholerke nie chce spac kolejny kilogram. do konca listopada sie pomecze z ta 3 faza ;) a Ty kochana widze wkroczylas w 4 faze ;) gratuluje ja zanim dojde do tej 4 to znow sie spase. ciezko wytrzymac i utrzymac to co osiagnelam. i polecialam do przodu o 1 rozmiar, poszerzylam sie nieco pod piersiami i w udach, ogolnie to sam chlop zauwazyl szersza zone hehe oiecuje pisac jak tylko uda mi sie znalesc wolna chwilke. pozdrawiam. Link Zgłoś
lilka208 Re: paryżanka! 09.09.10, 16:09 fajnie że się odezwałaś! a ten kilogram ci zleci zanim sie obejrzysz:). jestem na 4 fazie ale jem dużo dukanowego dzis upiekłam sernik (dukanowski ) tylko ze słodze fruktoza ,. no i uzywam oliwy z oliwek ( ale tylko deczko)do posmarowania patelni czasem trzymaj sie musze konczyc bo jade chwilke na dzialke z psem Link Zgłoś