Dodaj do ulubionych

na fali chwalenia się

19.09.10, 13:18
to może i ja wpiszę swoje wyniki zwłaszcza,że suwaczka nie mam :). Zatem Dukan porwał mnie w swoje szpony 9 sierpnia, chociaż "biblię" D. mam już od marca/ kwietnia ;P. Doczekała się przeczytania i powzięcia decyzji kiedy poczułam,że ulubione spodnie zaczynają mnie cisnąć.
Zatem 9 sierpnia wystartowałam z wagą myślałam 96 ale było więcej, bo tyle miałam po 5 dniach dukania. Dziś waga wskazała 88,5 kg.....tak mi lekko, dobrze i smacznie nie było juz od 9 lat. Moje ulubione spodnie są nadal niepasujące, tzn już niepasujące, juupppi:).
Ogromnie się boję czy dalej będzie też tak fajnie, każda dukanowa słodycz powoduje u mnie wyrzuty sumienia chociaż waga pokazuje,że niesłusznie :).
Trzymajcie zatem kciuki za siebie i za mnie:) a ja trzymam za mnie i za wszystkich tutaj dukających :))))
Smacznego życzę :))))))))))))

Iza

p.s.a myśleliście o jakimś spotkaniu gdzieś gdzie blisko wszystkim?:) albo chociaż gdzieś na południu?;)
Obserwuj wątek
    • lilka208 Re: na fali chwalenia się 19.09.10, 13:44
      gratulacje i trzymam kciuki za ciebie powodzenia :
    • mercy2 Re: na fali chwalenia się 19.09.10, 13:53
      Iberka,
      czytam Ciebie, jakbym sama to napisała :) też zaczynałam 9.08, i też zanotowałam dokłądnie ten samn spadek, z innej wagi, bo z 77,... na 69,8 wczoraj :) (bo dziś niestety ciutek na + ;( ).
      Blok czekoladowy popełnił;am i się odbjadam :)

Pozdrawiam ciepło, trzymam kciuki za nas obie :)
    • ven.to Re: na fali chwalenia się 19.09.10, 18:04
      Iberka!
      Gratuluję pierwszych sukcesów - jeszcze ich trochę przed Tobą. Nie martwiaj się zygzakowatymi spadkami wagi. Jedz słodycze dukanowe - one nie mogą zagrozic diecie o ile przestrzegasz dziennych dawek żółtek/otrąb/skrobi.
      Trzymam za Ciebie kciuki.
      Już niedługo Twoje ulubione spodnie będziesz musiała wyrzucic do kosza PCK i zakupic nowe, w mniejszym rozmiarze :)
      Spotkanie dukanowe też chodzi mi po głowie. W sumie gdziekolwiek byleby wyznaczyc jakiś termin i się go trzymac. Ja proponuję Warszawę w którąś lutową sobotę :)
    • iberka pomyliłam się 19.09.10, 20:47
      ale już rano czasu nie miałam pisać ;P na wadze 87,5 :)))))).
      No chyba głupio dziś wyglądałam tak się szczerząc cały czas ;PPPPPPPPPPP

iza
      • magdziorek84 Re: pomyliłam się 19.09.10, 21:12
        To ja się dzisiaj szczerzę razem z Tobą! Gratulacje! Tak trzymaj!:)
        • magdula602 Re: pomyliłam się 19.09.10, 21:46
          cieszcie się dziewczyny! bo jest z czego ja tez niedługo będę sie cieszyć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka