Dodaj do ulubionych

Zaczęłam podjadać!!!

28.10.10, 14:51
Zaczęłam podjadać sobie to czego oczywiście nie można, to kawałek ciasta, to mały gryzek batonika, po prostu bierze mnie na słodkie, na razie wzrostu wagi nie mam ale obawiam się, żę może nastąpić ta chwila :( Czy wy też tak macie?
Obserwuj wątek
    • dorota-on-line Re: Zaczęłam podjadać!!! 28.10.10, 14:56
      raczej nie bo większośc z nas trzyma się sztywno zasad. czemu nie zrobisz dukanowego ciasta?lub innego deseru?jest tyle możliwości...oczywiście nie smakuja one tak jak nie dukanowe wypieki ale niektóre sa naprawdę super i mozna je jeść w większych ilościach jeśli nie ma tam za dużo otrębów czy skrobi
    • delma77 Re: Zaczęłam podjadać!!! 28.10.10, 15:02
      Ja od miesiąca też zaczęłam podjadac,przec 3 miesiace bylam na systemie 5/5 i schudlam 20kg,teraz jestem na systemie 2/2 i sobie wlasnie podjadam a to żelki,a to ciastko a to frytki,chipsy itp oczywiscie w bardzo malych ilosciach,ale jednak.Wiem ze to nie jest dobrze tak podjadac,ale przez miesiac przybylo mi tylko(aż)300gram,mam nadzieje ze ten kryzys słodkościowy mi jak najszybciej minie bo niechce zaprzepaścic tego co do tej pory osiągnelam.

[url=http://straznik.dieta.pl/][img]https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=61684cc9741b77f80.png[/img][/url]
      • misiunia696 Re: Zaczęłam podjadać!!! 28.10.10, 15:08
        20kg w 3 miesiące szok, gratuluję Ci takiego wyniku!!!
      • kk345 Re: Zaczęłam podjadać!!! 28.10.10, 15:51
        > Wiem ze to nie jest dobrze tak podjadac,ale przez miesiac przybylo mi tylk
        > o(aż)300gram

Szkoda byłoby zaprzepaścić piękny wynik- wow, 20 kg!- a przez to podjadanie co prawda przytyłaś niewiele, bo co to jest 300 g, ale z drugiej strony nie schudłaś przez ten miesiąc nic, w odróżnieniu od poprzednich. Chyba więc takie podjadanie kompletnie Ci się nie opłaciło...
    • sweet_pink Re: Zaczęłam podjadać!!! 28.10.10, 15:08
      Ja na 12 dni zjadłam jedno okienko gorzkiej czekolady (bo tak ustaliłam sama ze sobą zanim dokładnie poznałam zasady diety, a postanowiłam sama sobie słowa dotrzymywać...jak dotrzymam z czekoladą to i z dietą ;))...przesłodziłam się nią i na razie ochotę na słoskie mam z głowy.
      Na razie się trzymam (a na mnie niektórzy mówią ciasteczkowy potwór) dobrze...jak mnie dopada, to rzucam się na colę light, albo owocowe gumy bez cukru.
    • makenzen Re: Zaczęłam podjadać!!! 28.10.10, 16:45
      Oczywiście, że też tak mam :) Na wszelki wypadek nie napiszę, co wtrząchnęłam w przedziale 21-24.10... ;) Szczęśliwie ten mega-śmiertelny-grzech nie spowodował wzrostu wagi, dalej chudnę, ale strasznie wolno - jakieś 10-20 deko dziennie...
      • next.maja.allegra Re: Zaczęłam podjadać!!! 28.10.10, 18:43
        Mój wrednie dobrze chudnący mąż (w 3 tyg 12 kg) raz w tygodniu robi sobie wyżerkę pizzową. Ma tyle przyzwoitości, że się przede mną chowa...;). Ciekawe, ile by schudł bez tej pizzy. Tak czy siak, mienszczyznom lepiej idzie chudnięcie. Zgadałam się z kolegą (170cm w kapeluszu i dawniej 80 kg wagi), że zrzucił w 5 tyg 10 kg, teraz jest w fazie 4tej (od 1,5msc) i nic nie przybywa. Drań? Drań ;)!
        Ja walczę dalej czego wszystkim nam życzę:)
        • asiazm Re: Zaczęłam podjadać!!! 28.10.10, 20:18
          Ja dopiero miesiąc na diecie ale nic nie podjadam :) oby tak dalej i nawet mnie nie ciągnie..
          • misiunia696 Re: Zaczęłam podjadać!!! 29.10.10, 09:42
            No i się załamałam 0,5kg więcej, wiedziałam, że się to nie opłaci :(
            KATEGORYCZNIE KONIEC PODJADANIA!!!!!!!!!
      • slonce12 Re: Zaczęłam podjadać!!! 29.10.10, 09:51
        10-20 dziennie? to jest mało? ja marzę o takim wyniku, mnie się zdarza 20 tygodniowo. od 4 misięcy poza fazą uderzeniówki chudnę ok 2-2,5 kg miesięcznie.
        • makenzen Re: Zaczęłam podjadać!!! 29.10.10, 13:08
          Teraz jest też 20, ale na plusie ;) Taką huśtawkę mam teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka