Dodaj do ulubionych

Grube uda :(

10.05.11, 14:40
Na diecie jestem od 1.03.11
Schudłam już 9 kg i to widać, ale ...
jest właśnie jedno ale, przed dietą nosiłam rozmiar 44 lub 42 miałam 79kg,
teraz już zaczynam wygladać coraz lepiej i nosze rozmiar 38 od pasa w górę, jednak od pasa w dół dalej 42, wygląda to fatalnie w pasie jestem chuda a dupa i uda jak szafa trzydrzwiowa :( nic mi nie chce zejść z tych rejonów.
Od zawsze miałam grube uda i taką mam tendencję, ale myślałam że na tej diecie jakoś się to wyrówna, myliłam się :(
Do tego wszystkiego cycki mi tak się odchudziły że z rozmiaru C musiałam przejsć na A
Dziewczyny, a jak u was, czy te które miały w genach grube d.. odchudziły je na tej diecie ?
Ja dążę do wagi 59kg przy wzroscie 164cm.
W pasie mam 70cm, a w udach 110cm :(
Obserwuj wątek
    • amasona9 Re: Grube uda :( 10.05.11, 14:54
      Obwód jednego uda zmierz sobie, a nie dwóch.
    • iwona402 Re: Grube uda :( 10.05.11, 15:18
      U mie jest dokładnie odwrotna sytuacja, spodnie w rozmiarze 38 musze już nosić z paskiem bo mogę je zgubić , a na górne partie rozmiar 42 jest trochę obcisły ( w ramionach), pomimo niezbyt dużego biustu. Gdyby nie obwód w talii to swobodnie zmieściłabym się w spodnie o rozmiarze 36.Tyłek dosłownie niknie mi w oczach, a plecy i ramiona chudną najwolniej. Uda wydają się dosyć masywne przy drobnych biodrach. Na taką sylwetkę nie kupię nigdzie kostiumu czy spodnium, muszę kompletować obie części garderoby w różnych rozmiarach. Marzy mi się taka kobieca pełna pupa ! Jak jestem w pracy to moi klienci widzą mnie od pasa w górę i większa pupa nie stanowila by żadnego problemu. Gdyby udało się mi schudnąć do wymarzonych 55kg to dolne części garderoby będę musiała kupować w sklepach dziecięcych.
    • bkasiab Re: Grube uda :( 10.05.11, 20:23
      dieta to nie wszystko:)

wskakuj na rower albo jeździj na rolkach.

Kiedyś bez żadnego świadomego odchudzania, trochę ze złości dużo jeżdziłam na rowerze (dla mnie to dobry sposob na pozbycie się złej energii) i... jak po dwóch miesiącach pojechałam w góry to mi wszystkie spodnie które zawsze były takie akurat z tyłka leciały:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka