Dodaj do ulubionych

teraz ja potrzebuję kopa

18.05.11, 17:55
jestem na IV fazie
zajadam otręby
ale już drugi tydzień siedzę w domu, takie tam sobie zapalenie oskrzeli co przeszło w zapalenie płuc :-(
i chodzę po domu szukając słodyczy. A to ciasteczka, a to czekoladki, a to ptasie mleczko....
niby na razie waga się nie zmienia ale na pewno czyha na mnie i to prędzej czy później wyjdzie.
Kopnijcie tym razem mnie, bo zanim się ta choroba wstrętna skończy to się upasę.
I nawet hula hopem nie mogę pokręcić, bo zwyczajnie siły nie mam
Obserwuj wątek
    • klara551 Re: teraz ja potrzebuję kopa 18.05.11, 18:02
      Kopnęłam cię,poczułaś? A ciasteczka,słodkości albo rozdaj dzieciom na podwórku,albo zamknij w szafce,a klucz daj partnerowi albo wyrzuć
    • ostryga11 Re: teraz ja potrzebuję kopa 19.05.11, 14:33
      Natychmiast, natychmiast , a nawet jeszcze szybciej, ruszaj do kuchni przygotować sobie jakiś dukanowski deser, albo nawet dwa! Ciasteczka, czekoladki etc.są wstrętne i daj je nielubianej sąsiadce ;-)
      • dorcia1234 Re: teraz ja potrzebuję kopa 19.05.11, 15:00
        o kurczę
        wszystkie sąsiadki lubię
        teściową też
        a desery dukanowskie nigdy mi nie wychodziły, zawsze prosiłam kumpelę o upieczenie.
        Pozostaje mi zacisnąć zęby i przerzucić się na pepsi light za każdym razem jak mi się chce coś słodkiego. Najgorsze, że do poniedziałku jestem uziemiona w domu i zdana na mężowskie zakupy.
        Ale dzisija już byłam dzielna i zamiast ciastek zeżarłam mięcho
        • ostryga11 Re: teraz ja potrzebuję kopa 19.05.11, 17:09
          Mnie też pieczenie nie wychodzi za bardzo i na dodatek za długo się czeka. Za to fajny jest sernik z mikrofali (przepis znaleziony oczywiście na forum) - 1 jajko, kostka chudego twarogu, ciut mleka , 5 tabletek słodziku i 1 łyżka budyniu , no i aromat, najlepiej śmietankowy. Wszystko wybełtać niespecjalnie starannie i na 10 min na 750 do mikrofali. Polewam to (smaruję) mlekiem w proszku wymieszanym z normalnym i z łyżeczka kakao. w ciągu niedługiej chwili mam deser, a ostatnio nawet posiłek główny, bo od trzech dni mam mięsowstręt. Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka