Gość: motyllek IP: *.internetia.net.pl 10.06.11, 13:15 Jak w temacie. Dwa dni z rzędu zjadłam sporo słodkiego na noc, a waga o 1,5 kg mniej. Jak to możliwe? Czy ktoś też tak ma? Link Zgłoś Obserwuj wątek
krzysztofsf Re: Jem słodkie, a chudnę 10.06.11, 13:43 Gość portalu: motyllek napisał(a): > Jak w temacie. Dwa dni z rzędu zjadłam sporo słodkiego na noc, a waga o 1,5 kg > mniej. Jak to możliwe? Czy ktoś też tak ma? Czesto tluszczyk odklada sie z opoznieniem - podobnie jak z opoznieniem nastepuje przeskok na nizsza wage. Waze sie codziennie i czesto poranny efekt ma sie nijak do diety z dnia poprzedniego. Link Zgłoś
Gość: motyllek Re: Jem słodkie, a chudnę IP: *.internetia.net.pl 12.06.11, 07:39 No i jednak przytyłam. Przez ostatnie 2 dni mało jadłam i sporo się ruszałam, a jednak przybrałam od tych słodyczy. No nic, trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość i wytrwale dążyć do zamierzonego celu, pomimo potknięć. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Jem słodkie, a chudnę 12.06.11, 10:07 Gość portalu: motyllek napisał(a): > No i jednak przytyłam. Przez ostatnie 2 dni mało jadłam i sporo się ruszałam, a > jednak przybrałam od tych słodyczy. No nic, trzeba będzie uzbroić się w cierpl > iwość i wytrwale dążyć do zamierzonego celu, pomimo potknięć. Najwazniejsze, ze masz to pod kontrola. Efekt jojo bieze sie wlasnie z tego, ze ludzie po osiagnawszy zaplanowanej wagi czy rozmiarow traktuja to jako stala niezmienna, chowaja wage do szafy i wracaja na stale do dawnych przyzwyczajen zywieniowych. Link Zgłoś
Gość: superglu Re: Jem słodkie, a chudnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 16:54 Ty sie ciesz a nie zamartwiaj :P Link Zgłoś