14.03.12, 09:27
Moja opiekunka poradzila mi nie wracac teraz do drugiej fazy, tylko po powrocie z Pl. Dlatego po oczyszczeniu organizmu (a bylo co oczyszczac ze wzgledu na trzy dni nad morzem i pare wpadek w zwiazku z tym) wracam grzecznie do fazy trzeciej, za to bez cotygodniowych sobotnich wyskokow.

Oto jadlospis na dzis:

Sniadanie: 120g piersi z indyka pieczonego w folii z mala iloscia oleju rzepakowego i suszonym czosnkiem, poltorej lyzki oleju lnianego, 180g papryki czerwonej, herbata mate cytrynowa

Obiad: 100g mozarelli, dwa male pomidory, 120g roszponki, swieza bazylia, 3 lyzki oliwy z oliwek, jablko

Kolacja: dwie bialkowe bulki (waglada jak normalna bulka, zawiera jednak 29% bialka i tylko 5% weglowodanow), 100g wedzonego lososia, 150g surowej marchwi.

Zeby nie bylo: zaraz wychodze, do domu wracam o 23 - obiad i kolacje biore ze soba. To argument za tym, ze mb mozna robic w kazdej, lub prawie kazdej sytuacji.
Obserwuj wątek
    • goere Re: III faza 14.03.12, 11:32
      Slinka leci jak sie czyta ten jadlospis :)
      Czym III faza rozni sie od II? Tym, ze raz w tygodniu mozna zjesc, co sie chce?

A co to sa te bulki bialkowe? Robisz sama czy mozna gdzies kupic?
      • rotkaeppchen1 Re: III faza 14.03.12, 12:54
        W II fazie je się ściśle wg otrzymanego planu. Dotyczy to zarówno produktów jak i ilości, których trzeba przestrzegać co do grama - jeść nie mniej i nie więcej.
        W III fazie zwiększa się ilości pokarmów a także wypracowuje się produkty spoza listy. Jeżeli nie wywołują problemów trawiennych lub alergii, można je na stałe włączyć do jadlospis.
        • rotkaeppchen1 Re: III faza 14.03.12, 12:58
          Miało być: wyprobowuje się - winny słownik w telefonie.

A bułki i chleb można kupić już w każdej większej piekarni w De. To są Eiweissbroetchen i Eiweissbrot.
          • goere Re: III faza 14.03.12, 13:02
            Dzieki za wytlumaczenie.

Wygooglowalam sobie te bulki, ale niestety tak latwo dostepne sa tylko na poludniu, na oficjalnej stronie nie znalazlo ani jednej piekarni w okolicy. Ale popytam :)
            • rotkaeppchen1 Re: III faza 14.03.12, 16:04
              Popytaj. Teraz jest modna dieta Schlank im Schlaf, wiele osób ją rob Z tego względu ten chleb sprzedaje się świetnie.
              • magggina Re: III faza 27.05.13, 21:40
                hej,

MOzecie mi cos wiecej powiedziec jak u was wyglada dzień r''ozpusty?''???zawsze raz w tygodniue?
                mam jescze jedno pytanie czy w fazie II powinno sie nie używać oleji 2 tygodnie czy dluzej jesli ktos chce osiagnac lepszy efekt?
                • rotkaeppchen1 Re: III faza 28.05.13, 19:20
                  Dzien rozpusty u mnie najwyzej raz w tygodniu ale nie koniecznie zawsze. To oznacza, ze po uplywie tygodnia moge sobie na niego pozwolic ale nie musze. Najczesciej po prostu podczas jednego posilku jem to, co lubie, czyli cos slodkiego z czekolada. Dzien rozpusty nie trwa caly dzien, tylko przez jeden posilek - gora 60 minut, bo posilek nie powinien tego czasu przekraczac.

Oleju nie uzywa sie TYLKO I WYLACZNIE dwa tygodnie, potem nalezy go koniecznie wprowadzic, inaczej mozna sobie bardzo zaszkodzic (dobre tluszcze nie tylko wplywaja korzystnie na metabolizm ale warunkuja przyswajanie witamin ADEK, ktore sa rozpuszczalne w tluszczach).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka