Dodaj do ulubionych

dietetyk Warszawa

17.03.12, 15:50
dobry dietetyk w Warszawie lub dobra poradnia dietetyczna - co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: makaraka Re: dietetyk Warszawa IP: *.play-internet.pl 06.06.12, 22:44
      Polecam super dietetyk - Diana Wolańska, dzięki której schudłam ponad 50kg i zdecydowanie wybiła mi z głowy operację zmniejszania żołądka. Pani dietetyk przyjmuje w instytucie żywnosci i zywienia i w poradni 4line na mokotowie. Ja jestem jest dozgonnie wdzięczna stad tez polecam ja wszytskim swoim znajomym i osobom, które szukaja konkretnego dietetyka!
    • Gość: Magda15 Re: dietetyk Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 16:16
      Ja wypróbowałam kilka poradni i w końcu jestem zadowolona z oferty poradni dietetycznej halsa, chodzę do Pani Patrycji Wołodkowicz, dieta smaczna nie jestem głodna, schudłam już 15kg...cały czas mam nowe przepisy i nawet na wakacje dostałam wskazówki co mam jesc na wyjeździe w Egipcie
      • Gość: ANKA_ dietetyk Warszawa IP: *.neting.pl 03.09.12, 22:16
        Ja byłam u dietetyk Magdaleny Iwaszkiewicz z poradni Perfect Diet , schudłam ok 17kg w 4 miesiące i jestem zadowolona z efektów i sposobu prowadzenia. Szybkie posiłki, dieta smaczna i dostosowana pode mnie. Kontaktowa i sympatyczna osoba. Polecam
    • szumi-szumi Re: dietetyk Warszawa 04.03.14, 15:32
      na odchudzanie polecam skutecznego dietetyka, a skuteczny to taki który odchudza. Polecam moją Panią dietetyk Pani Monika Budkowska, poszłam do niej z polecaenia od wrednej Pani z mojej pracy, która schudła dość spektakularnie i nawet wtedy przestałą już być taka wredna, no i dała mi namiar na dietetyka ktory jej pomógł no i poszłam. JUż na 1 spotkaniu przeżyłam szok bo mimo doświadczenia z wieloma dietetykami u Pani Moniki było inaczej. Miło i nie śpieszyła się, siedziałam u niej chyba z 2h. Bardzo kompetentna ale spokojna i konkretna. Po raz pierwszy zgubiłam 17 kg czuję śie wspaniale i bardzo ją polecam
      • marianszka Re: dietetyk Warszawa 29.05.14, 13:51
        rzeczywiście czas tego pierwszego kontaktu jest mega ważny, moja wizyta u Pani Katarzyny Rafeld też trwała dość długo, nawet nie zdawałam sobie sprawy że takie banalne błędy popełniam. Teraz chudnę, dobrze się czuje więc szczerze polecam. Gabinet na wilanowie poradnictwodietetyczne.waw.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka