atram18 15.09.12, 13:44 W ile czasu schudnie się 6 cm w obwodzie brzucha? Jedzac do 1200 kalorii na dzien Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak.rawback Re: Jak szybko schudnąć??? 15.09.12, 14:12 haha zalezy tylko i wylacznie od danej osoby. wiec nikt nie bedzie w stanie ci na to odpowiedziec oprocz ciebie samej po obserwacji wlasnego ciala. jaka masz budowe ciala, gdzie ci sie odklada tluszcz, z jakiej czesci ciala schodzi ci najszybciej, czy nie masz dodatkowych problemow ktore powoduja ze odchudzanie moze nie isc tak szybko jak chcesz pomimo diety. zalezy od wagi wyjsciowej - wiec jednemu pojdzie 6 cm w miesiac po 5 kilo a innemu w 3 miesiace jak schudnie 15. dodatkowe cwiczenia i masaz moga miec wplyw. zacznij sie odchudzac i zobacz jak jest w twoim indywidualnym przypadku i dopiero sama sobie odpowiesz na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
malyszon1 Re: Jak szybko schudnąć??? 15.09.12, 20:35 mogę zaryzykować że nie wcześniej niż 4 tyg (mówimy tu o rzeczywistym zgubieniu, spaleniu nadwagi a nie odwodnieniu) Odpowiedz Link Zgłoś
tosiaczek28 Re: Jak szybko schudnąć??? 11.10.12, 22:36 Moja propozycja odwiedź stronę www.idealnafigura.com/wsparcie. Polecam, sprawdzony sposób na zdrowe, bezpieczne odchudzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika22 Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.tktelekom.pl 14.10.12, 23:28 Witam,widzę, że macie taki sam problem jak ja...tez chciałam zrzucić kilka kg,żeby wrócić do dawnej figury,próbowałam wielu diet,nie powiem,że skutecznych,ponieważ z czasem zauważyłam róznice w wadze,jednak gdy osiągnęłam swój cel,to stopniowo wracałam do dawnych nawyków,nie rezygnując z poznanych podczas diety,lecz niestety kolejne kg wracały...pewnego dnia spotkałam swoją znajomą, której opowiedziałam o swoim problemie i ona poleciła mi skonsultowanie się z konsultantem Herbalife, podając link: www.idealnafigura.com/bator, stopniowo niechętnie byłam nastawiona na tego typu sposób konsultacji i sposobie odchudzania się,ponieważ pomyślałam,że to kolejny sposób naciągania na kasę,jednak postanowiłam zadzwonić,przecież nic nie tracę i naprawdę nie żałuje swojej decyzji....przede wszystkim szczegółowa konsultacja z klientem,poznałam swoje wady w odżywianiu,dowiedziałam się,co muszę zmienić i z czego naprawdę nie musiałam rezygnować,teraz mam ustabilizowaną wagę,nie przybieram dodatkowych kg,odżywiam się zdrowiej,nadal utrzymuje kontakt telefoniczny z konusltantem i naprawdę polecam,nie musicie się od razu decydować,możecie porozmawiać,przeanalizować wszystko powoli i na pewno nie będziecie żałowały...ja schudłam w ciagu 3 miesięcy 12 kg,bez efektów ubocznych,efektu jo-jo i czuję się lepiej i zdrowiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: Jak szybko schudnąć??? 17.09.12, 20:01 ja lubie tak sobie okolo 3 tys kalorii na dzien w ciastkach obsunac - rozumiem ze jedzac nadal ciastka i biorac wyzej wymieniony lek schudne? o to chodzi - tak? Odpowiedz Link Zgłoś
prosto-zmostu Re: Jak szybko schudnąć??? 18.09.12, 14:01 ta.. nie ma to jak reklamować jakis szajs, przyspieszający odchudzanie, trujcie sie dalej, gratuluje. Lepiej ruszcie tylki sie na siłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
malyszon1 Re: Jak szybko schudnąć??? 18.09.12, 20:49 Mam wrażenie że większość postów powyżej jest pisana na zamówienie... reklama.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka87 Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.09.12, 11:22 polecam stosowanie suplementów diety najlepiej jagoda acai stosowałam i zadziałało efekt widoczny juz po kilku tygodniach stosowania Odpowiedz Link Zgłoś
m.axio Re: Polecam Ci... 20.09.12, 21:59 A próbował ktoś schudnąć przy pomocy masażu odchudającego lub drenaża limfatycznego ? Taki masaż rozbija podskórne grudki tłuszczowe likwidując cellulit oraz stymulując komórki do przemian metabolicznych (obejmuje jedynie uda i pośladki) Drenaż limfatyczny jest działaniem fizjoterapeutycznym usprawniającym krążenie limfy. Zabieg ten szczególnie pomocny jest przy odchudzaniu i usuwaniu toksyn z organizmu. Techniki są bardzo wolne i spokojne a cały zabieg polega na przyspieszeniu wędrówki limfy do węzłów chłonnych gdzie zostanie ona oczyszczona. Ruchy w tym zabiegu wykonywane są w kierunku węzłów pachowych i węzłów pachwinowych, a następnie węzły te są rozgrzewane spokojnym masażem. Jednorazowy drenaż obejmuje: nogi i pośladki lub klatkę piersiową, brzuch i ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika35 Re: Polecam Ci... IP: 178.23.106.* 19.02.14, 09:39 Witam. Ostatnio widziałam w internecie wypowiedź dziewczyny, która w szybki i bezbolesny sposób pozbyła się cellulitu. Gabinet znajduje się w Warszawie i jest to Q Institute. Chciałabym się dowiedzieć czy faktycznie jest to prawda? Czy zabieg jest bezpieczny i jakie są efekty końcowe? Proszę o radę jeśli to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERKA Re: Polecam Ci... IP: 178.23.106.* 19.02.14, 11:26 tak to prawda, ceny mają najniższe w warszawie! byłam i sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Polecam Ci... IP: 178.23.106.* 02.03.14, 15:36 Hej, jeśli o mnie chodzi to ja umawiam się tylko do Q Institute. Tam jest tanio i profesjonalnie, a cellulit staje się tylko wspomnieniem. Kochana jeśli chcesz wiedzieć więcej zobacz na ich stronę lub udaj się na konsultację. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Polecam Ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 22:30 Gość portalu: aneetka napisał(a): Tabletki są zakupione w Czechosłowacji Uuu to bardzo stare musza byc te tabletki jak zakupione zostały w Czechosłowacji <ściana>.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania K Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.swidnica.mm.pl 21.09.12, 20:49 Polecam Ci nie tyle co jesc 1200 kalorii, ale stosować odpowiednie suplementy diety z dużą zawartością błonnika, który nie ma kalorii. Ja np. sporzywam Hunger suppressant firmy wision jest to taka kapsulka ktora sie rozpuszcza w wodzie i wypija pol h przed jedzeniem wtedy w zoladku wytwarza nam się taka galaretka z błonniekiem i substancjami odzywczymi, która ma zero procent kalorii a hamuje głod na nastepne pare godzin, ale oczywiscie podstawowych posilkow nie mozemy sobie odmawiac bo to nibezpieczne, te suplementy kupuje na stronie: www.visionshop.me trzeba ustawic na polski i wpisac kod konsultanta czyli ECV-2214931 wchidzicie w zakladke Direct Hit, grupa lekow KG-off Powodzenia !:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_45 Re: Jak szybko schudnąć??? 23.09.12, 16:12 Ja również schudłam dzięki tym tabletkom, o których pisała Kasia. Zgubiłam 17 kg :) Dla mnie to nie lada wyczyn :) Podniosła się moja samoocena a przede wszystkim poprawił się mój metabolizm i zniknął cellulit :) Jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
tosiaczek28 Re: Jak szybko schudnąć??? 11.10.12, 22:53 brawo, ale jeśli chcesz utrzymać na trwałe ten efekt polecam stronę www.idealnafigura.com/wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.syrion.pl 24.09.12, 13:32 Witaj Bardzo chciałabym spróbować tych tabletek ale niestety nigdzie nie można ich zakupić. Jeżeli może mi Pani pomóc bardzo proszę o kontakt na maila Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: Jak szybko schudnąć??? 08.10.12, 14:25 Zalezy od budowy ciala. U mnie faktycznie zgubienie 1 kg przeklada sie na strate 1 cm w obwodzie. 1 kg tluszczu to jakies 7000 tys kalorii, czyli zeby schudnac 6 cm trzeba by bylo stracic 42tys kalorii. Tak wiec oblicz sobie ile schudniesz jedzac 1200 kalorii i uprawiajac regularnie jakas forme ruchu, zeby jeszcze cos spalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palmyra Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.play-internet.pl 14.10.12, 13:47 ojjj jeśli chodzi o brzuch to tak szybko nie stracisz tych 6cm przy diecie 1200 kalorii, brzuch to przeważnie ostatnia partia ciała, która chudnie! ja ze swojego doświadczenia nie polecam diety, raczej zrób tak: 50 brzuszków dziennie i kup sobie pas odchudzająco-wibrujący, w ciągu miesiąca bez wysiłku stracisz nawet 5kg, no i jak założysz taki pas na brzuszek to najwięcej właśnie straci jego objętość, zerknij sobie np. na www.matymasujace.net/, zakupów na Allegro nie polecam bo sprzedają jakieś chińskie podróby brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick25 Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.tktelekom.pl 14.10.12, 23:36 Wszystko zależy od przemiany materii twojego organizmu,od tego jak wile kalorii spala Twój organizm dziennie,jakie ma zapotrzebowanie na białko,najlepiej wypełnij formularz na stronie www.idealnafigura.com/bator a konsultant pomoże Ci ustalić plan diety i poinformuję Cię o wszystkich ważnych punktach diety.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surykatka Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 09:37 Po raz pierwszy w życiu skusiłam się na kupienie tabletek wspomagających odchudzanie.Po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii na temat Foreverslimu właśnie na te tabletki padł mój wybór.Na razie spadek wagi to 3 kg w dwa tygodnie.Zaczynam być optymistycznie nastawiona jedyne czym się przejmuje to tym żeby po skończonej kuracji waga nie wzrosła . Odpowiedz Link Zgłoś
mil.a Re: Jak szybko schudnąć??? 30.11.12, 21:35 Dokonałam kilku prostych zmian w swojej diecie to dało mi możliwość oczyszczenia organizmu i podniesienia w nim poziomu energii. Zdobyłam się tylko na odrobinę wysiłku, zaczęłam przestrzegać kilku jasnych zasad dotyczących odżywiania się, A już po tygodniu poczułam się lepiej. Po miesiącu miałam mniej o 4 kg. A po dwóch 7 kg i 4 cm w talii mniej. Jadłam nadal ulubione posiłki, mimo to chudłam.(twojaidealnafigura.pl )Polecam wszystkim te programy. Odpowiedz Link Zgłoś
technozdzich Re: Jak szybko schudnąć??? 27.12.12, 18:42 To wszystko zależy od tego, jaki metabolizm na Twój organizm, bo tak to ciężko jest to określić. a na szybkie chudnięcie dobre sposoby możesz znaleźć tutaj jakschudnacszybko.pl/ ja sam z nich korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrukmrukmruk Re: Jak szybko schudnąć??? 30.12.12, 16:45 Moim zdaniem nie warto się nastawiać na jak najszybszy efekt, bo to tylko droga do skutków ubocznych (jojo, rozregulowanie ukladu trawiennego, inne powiklania) oraz rozczarowań, kiedy wrócą kilogramy lub nie uda nam się schudnąć tak szybko jak zakładaliśmy. Co nagle, to po diable - ta ludowa maksyma sprawdza się tutaj w 99% przypadków. Moim zdaniem lepiej cieszyć się z małych sukcesów i rozłożyć cały ten proces w czasie - stawiając na dietę i regularne ćwiczenia oraz wspomóc się suplementami diety. Tutaj poleciłbym np. Novipaye - wyciąg z owocu papai, który pomaga regulować pracę jelit i całego układu trawiennego, a także zapobiega problemom z trawieniem (wzdęcia, rozwolnienia, zaparcia). Taki zestaw - dieta + ćwiczenia + ewentualne suplementy to moim zdaniem najzdrowszy sposób odchudzania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlaudiaEmKa Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.centertel.pl 11.04.13, 00:12 Na mnie najbardziej sprawdzil sie BTL Medica SLIM. Fajne efekty bez wyrzeczen i cwiczen, stracilam ponad 10kg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamik Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.13, 14:23 Wszystko zależy od tego jak aktywne życie prowadzisz. Aby stracić centymetry w konkretnej partii ciała powinnaś się przede wszystkim skupić na ćwiczeniach odpowiednich mięśni. Także 1200kcal i odpowiedni program treningowy, a znikające centymetry zauważysz już po paru tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MirekPed Re: Jak szybko schudnąć??? IP: *.centertel.pl 11.04.13, 17:00 Ja bym polecil sprawdzony przeze mnie btl medica slim. 3 opakowania na allegro to 130zl ( o ile pamietam), dzieki temu stracilem 16,5kg bez sztywnej diety czy cwiczen. Moja narzeczona widzac efekty na mnie tez kupila (stosuje dopiero miesiac) i stracila juz 5kg. Odpowiedz Link Zgłoś
atram18 Re: Jak szybko schudnąć??? 12.04.13, 15:16 Aha. A czy tabletki odchudzające jak ASYSTOR SLIM co tak reklamują w tv pomagają ??? Albo ten pożeracz tłuszczu na allegro.pl co kosztuje 10 zl jedna herbata bez przesyłki? Właśnie się tak zastanawiam nad tymi dwoma, które wybrać i czy w ogóle to stosować bo nie chce zey mi po tym sie cos stalo. Proszę o doradzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
atram18 Re: Jak szybko schudnąć??? 13.04.13, 10:47 Dzisiaj przebieglam okolo 6km i 7 km przejechalam rowerem. Koniec ze slodyczami. Trzeba na prawde schudnac :) Narazie mam 73 kg. Mój cel to 65 KG Odpowiedz Link Zgłoś
szumi-szumi Re: Jak szybko schudnąć??? 04.03.14, 15:20 Polecam endermologie do modelowania sylwetki pomoże schudnąc i zmniejszyć cellulit, normalnie kosztuje ok 1200złza 10 zabiegów ale teraz w klinice BBC znalazłąm najtaniej w Warszawie 799zł za 10 zabiegów i mają oryginalną endermologie wiec warto Odpowiedz Link Zgłoś
aniatrojanowska1 Re: Jak szybko schudnąć??? 04.03.14, 16:39 Program kontroli wagi to rozwiązanie dla wszystkich, dla których zdrowie i bardzo dobra forma jest ważna. I nie ma tutaj znaczenia, czy masz 20, 30, 40, 50,60,70 czy więcej lat ! Na każdym etapie naszego życia powinniśmy się zdrowo odżywiać, aby móc dłużej cieszyć się zdrowiem i witalnością. Odpowiednio skomponowany program wspiera procesy : -Odchudzania; - Przybierania na wadze; - Odtruwania organizmu; - Rekonwalescencji pooperacyjnej; - Uzupełniania poziomu energii - poprawa kondycji - produkty dla sportowców www.facebook.com/herbalife.harrow www.wellness-worldwide.pl Mozesz napisać już teraz! wellness.herbalife24@gmail.com trenerwellness@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadzegirl Re: Jak szybko schudnąć??? 25.03.14, 17:02 Już kiedyś pisałam na tym forum i podtrzymuje moją opinie! Już ponad rok odchudzam się z Poradnią Dietetyczną halsa i nie wyobrażam sobie innej opieki dietetycznej. Teraz wychodzę z diety, a zrzuciłam ponad 25 kg. Życie jest piękne! KAMA Odpowiedz Link Zgłoś