IP: *.182.133.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.12, 20:04
Czy ktoś brał i może potwierdzic że to co poniżej to prawda ?

Fabacum - Suplement diety, zawiera 500 mg Fasolaminy 2250, naturalnego ekstraktu z białej fasoli neutralizującego skrobię. 2 Tabletki Fabacum neutralizują aż 2250 kcal skrobiowych pochodzących z pokarmów takich jak: makaron, ziemniaki, chleb, ryż, kukurydza, równowartość 450 g spaghetti. Preparat zalecany jest osobom, które w sposób naturalny i skuteczny chcą zmniejszyć 
masę swojego ciała. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Jedno opakowanie Fabacum zawiera 30 tabletek.

Obserwuj wątek
    • Gość: MaryniaN Re: Fabacum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.12, 14:31
      Fajny neutralizator pomaga schudnąć bez zbędnych wyrzeczeń. łykam 2 tabletki przed obiadem, czuć że działa już chwile po posiłku. mi udało się zrzucić z Fabacum 4 kg - ale ciężka nie jestem, na allegro kupiłam kuracje na razie minął miesiąc, zobaczymy co dalej
    • malyszon1 Re: Fabacum 09.10.12, 21:52
      Gość portalu: Jolka napisał(a):

> Czy ktoś brał i może potwierdzic że to co poniżej to prawda ?
      >
      > Fabacum - Suplement diety, zawiera 500 mg Fasolaminy 2250, naturalnego ekstrakt
      > u z białej fasoli neutralizującego skrobię.

Chciałbym by wypowiedział się jakiś chemik na temat "neutralizatora", bo z tego co ja pamiętam z chemii w liceum i fizjologii na studiach to coś takiego nie istnieje, ale może to jakiś myślowy skrót...
      • Gość: mm Re: Fabacum IP: *.205.101.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 18:24
        to ścierwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka