Dodaj do ulubionych

Jak schudnąć

30.08.14, 14:48
WITAM mam proronlem z schudnięciem bo mòj tryb życia jest cieszki do ogarnięcia pracuje od 6 do 19 w tym smiadania jes coś koło poludnia bo nie mam czasu a pracuje w budownictwie po pracy nie mam sił juz na nic co robić
Obserwuj wątek
    • tamaryszek44 Re: Jak schudnąć 30.08.14, 18:24
      To w ogóle nie jedz śniadania;)
    • agnieszka_bialek Re: Jak schudnąć 01.09.14, 13:15
      Witam,

Proponuję skorzystać z pomocy specjalisty. Zadaniem dietetyka jest dostosować dietę do trybu życia pacjenta tak, żeby była skuteczna, a nie uciążliwa. Nie zawsze piszemy gotowe jadłospisy. Można ułożyć "Plan Dnia" - zmodyfikować Pana posiłki tak, aby waga szła w dół i nie zaburzyć mocno dotychczasowych nawyków.

Pozdrawiam
    • annn004 Re: Jak schudnąć 02.09.14, 12:48
      Straszne żeby pracowac po 13 godzin dziennie :(
      Pamiętaj że zdrowie jest ważniejsze
      • stary29 Re: Jak schudnąć 05.09.14, 14:25
        Wlasnie zdrowie jest najwazniejsze
    • czy_zyk Re: Jak schudnąć 02.09.14, 15:51
      Nie masz sił nic robić ale jak się przemożesz to dasz radę wyjść pobiegać lub na basen a po tym człowiek czuje się wbrew pozorom o wiele lepiej. Aktywność fizyczna pobudza organizm! No i jest to kluczowe jeśli chcesz schudnąć bo same diety nic nie dają.
    • vichtor Re: Jak schudnąć 05.09.14, 19:08
      Hmmm - cały dzień cięzkiej pracy fizycznej i nadal problem z nadwagą. Może trzeba skontaktować się ze specjalistą.
    • mart-ar Re: Jak schudnąć 09.09.14, 08:24
      Witaj Lukaszu,
      Ja niedawno schudłam 4 kilogramy w ciągu 3 miesięcy. Może to nie dużo, ale dla mnie o to chodziło. Po dwóch ciążach 7 lat walczyłam, żeby ważyć mniej. Znalazłam czeskie suplementy diety a konkretnie jeden. Emulips zawiera emulgatory, które uczestniczą w procesie rozszczepiania tłuszczów dostarczanych w pokarmie. Tłuszcze dostarczane w pokarmie przekształcają w lekkostrawne emulsje, znacznie ułatwiając trawienie i poprawiając wchłanianie innych rozpuszczalnych w tłuszczach substancji takich jak np. witaminy A, D, E i K. Regularne stosowanie przyczynia się do zmiany metabolizmu tłuszczów w organizmie, w połączeniu z błonnikiem wspomaga regulację masy ciała. Są to krople, dawkowanie 10 kropli dwa razy dziennie. Ja jednak zaczęłam od oczyszczania miesiąc brałam Emulips Forte. Po tym poczułam się jak inna osoba. Wróciły mi siły i chęć do działania. Co za tym poszło, że zostałam dystrybutorem suplementów, żeby kupować taniej dla siebie, ale postanowiłam rozszerzyć swoją działalność i mam swoja stronę jako dystrybutor. Zapraszam. Koszty suplementu w porównaniu do innych są naprawdę konkurencyjne. Jednak z efektem trzeba poczekać nie schudniesz 14 kilo w dwa tygodnie co uważam za bardzo niebezpieczne. Cena od dystrybutora to 69 PLN za 50 ml, gdybyś chciał zostać dystrybutorem to jest 44, 55 PLN. Zapraszam po więcej informacji na stronę odchudzanie-suplementy.pl/
      Pozdrawiam,
      Marta
    • 0kasia27 Re: Jak schudnąć 10.09.14, 10:33
      ja od dłuższego czasu chodze do poradni halsa schudłam 20kg i cały czas chodze bo Pani Aneta daje tak pyszne przepisy mi za każdym razem ze aż sie chyba od nich uzależniłam :)
    • mart-ar Re: Jak schudnąć 12.09.14, 09:08
      Nie zgodzę się z tamaryszek44. Śniadanie to podstawa, paliwo na cały dzień. Powinno być jedzone. Jesteś zapracowany, ale dla swojego dobra. Musisz zmienić swoje nawyki, bo takie zaniedbania spowodują z czasem większe problemy zdrowotne. Może jest ktoś kto Ci zrobi rano śniadanie nawet na wynos. Pisalam Ci o suplementach diety OKG. Wszystko opiera się o to żeby organizm oczyścić z toksyn, to po pierwsze. Toksyny kumulują się w naszym organizmie, wywołując rożne choroby i nadwagę. Dzieje się tak, bo powodują zatrzymanie płynów w organizmie. Nadęte brzuchy są sprawą nie prawidłowego wydalania, zalegania masy kałowej, plus zatrzymania wody w organizmie. Człowiek po 35 roku życia możne mieć około 15 kilogramów złogów kałowych w jelitach i większość populacji tak ma. Ty masz sporo ruchu, ale brak systematyczności w jedzeniu. Więc tu jest problem, który musisz zmienić. Powodzenia pozdrawiam
      • tamaryszek44 Re: Jak schudnąć 12.09.14, 14:34
        Przecież ja sobie zażartowałam;)
        Mało facet napisał i pozwoliłam sobie na odrobinę ironii. Wiem że śniadanie to podstawa, wiem na temat odchudzania niemało, bo sama walczyłam z nadwagą. Zgubiłam 20 kilo w 5 miesięcy bez konkretnej diety. Jadłam 5 małych posiłków w ciągu dnia i pedałowałam po 25-40 kilometrów na rowerze 4-5 razy w tygodniu. Moje śniadanie zjadam z wielkim apetytem i niemałe, a przed odchudzaniem rano było zero apetytu. To był błąd.
        Przepraszam jeśli uraziłam, nie było to moim zamiarem;)
        • mart-ar Re: Jak schudnąć 15.09.14, 08:43
          Tamaryszku ja się nie gniewam. Ale to nie żart, bo wielu ludzi tak myśli, że jak nie zje śniadania lub ominie jakiś posiłek to schudnie i tu mam y błędne kolo.
          Milego dnia
          • tamaryszek44 Re: Jak schudnąć 15.09.14, 14:39
            Jak jadłam sutą kolację to rano nie miałam apetytu, ten w miarę upływu godzin się wzmagał i w rezultacie apogeum osiągał wieczorem. To było błędne koło. Teraz po sutym śniadaniu, w ciągu dnia mam dużo mniejszy apetyt, a wieczorem zadowalam się kefirem lub owocem. Rano mam wilczy apetyt;) Myślę że żadnego posiłku nie wolno pomijać, nawet jak nie byłam głodna to o danej godzinie jadłam, bo tak trzeba, bo zjadamy wtedy mniej i nie narażamy się na napady wilczego głodu w czasie to którego, nie kontrolujemy ilości posiłku.
            Pozdrawiam;)
    • sarumal Re: Jak schudnąć 20.09.14, 17:26
      Może pomyśl nad cateringiem dietetycznym, posiłki będą do ciebie przyjeżdżały i nie będział wyjścia tylko je jeść.
    • ancekabance123 Re: Jak schudnąć 30.10.14, 09:27
      zaplanuj sobie posiłki dzień wczesniej, kup składniki, owoce, wybieraj zdrowe i lekkie produkty. pij dużo wody, wieczorem zamiast schaobowego sałatka (poszukaj przespiow sa naprawde dobre nie na zasadzie trzy liscie sałaty z oliwą).
    • pani.truskawka Re: Jak schudnąć 03.11.14, 12:16
      W miarę możliwości musisz zacząć odżywiać się regularnie i jeść zdrowsze posiłki. Inaczej ciężko będzie Co schudnąć. Pracujesz fizycznie?
    • oe_aquaslim Re: Jak schudnąć 11.11.14, 00:51
      Witam, spróbuj jednak zadbać o siebie, a ja ze swej strony polecam Ci idealny środek AquaSlim, który zawiera składnik ułatwiający odchudzanie i utrzymanie zgrabnej sylwetki. Stosuje się go przez co najmniej trzy miesiące

W razie dalszych pytań jestem do Twojej dyspozycji
      ..................................
      Agnieszka Domańska
      Online Ekspert AquaSlim
    • urodaidieta Re: Jak schudnąć 18.11.14, 00:14
      Polecam : Program Diety Cambridge - Warszawa , darmowe konsultacje.
      tel. 797-797-095 , www.urodaidieta.pl
    • kika858 Re: Jak schudnąć 18.11.14, 21:37
      lukas2383 mnie pomogły regularne trzy posiłki dziennie - rano o 8-mej owsianka (jogurt i płatki, szybkie przygotowanie, razem z jedzeniem max 10min), kawka slim coffee koło południa, potem obiad (jedno obfite danie) o 14-stej, no i o 18-stej kolacja (sałatka). Po czterech miesiącach takiej diety schudłam 20 kg. Z tego co mówisz prowadzisz aktywny tryb życia, to nie powinieneś mieć większych problemów ze schudnięciem, byle tylko trzymać się wyznaczonych zasad. Powodzenia !
      • markac28 Re: Jak schudnąć 21.11.14, 15:35
        A zawsze się słyszy o tych mitycznych 5 posiłkach,a to widać brednie, gratuluję efektu i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka