Dodaj do ulubionych

Jagody Goji

05.02.16, 11:15
Hej, kupiłam jagody Goji bo słyszałam że dobre są na odchudzanie i mają też wartości odżywcze i lecznicze. Lecz nie wiem jak je stosować
: ile jagód dziennie mogę zjeść
: czy mogę je połykać tylko popijając wodą ponieważ nie lubię rodzynek a ma to taki smak..
Obserwuj wątek
    • anna.czyz Re: Jagody Goji 07.02.16, 09:49
      Witam
      Dziennie spożywaj 1 łyżkę jagód. Lepiej aby były pogryzione/rozdrobnione. Może uda się je namoczyć i zblendować? Można je dodawać np. do jogurtu z płatkami.
      • promileczek Re: Jagody Goji 08.02.16, 13:24
        Okej okej dziękuję :D
    • malakempkaa Re: Jagody Goji 10.03.16, 11:41
      możesz dodać je do shake lub koktajlu z warzyw lub owoców. a także do deserów i obiadów.
    • leonika33 Re: Jagody Goji 15.06.16, 14:15
      też mam w domu jagody goi dostałam z hiszpanii i nie wiem co z nimi zrobić jak się za nie zabrać? jak to smakuje?
      • aquah Re: Jagody Goji 16.06.16, 14:52
        Są słodkie i smaczne :) W jakiej formie dostałaś te jagody?
    • literrratka Re: Jagody Goji 20.06.16, 12:53
      faktycznie jagody Goji należą do tzw. super food, bo mają mnóstwo właściwości odżywczych. Dla mnie mają taki lekko słodko-kwaśny smak. Jak już tutaj wspomniano, najlepiej dodać je do płatków, owsianki lub zblendować z koktajlem :)
    • melania2016 Re: Jagody Goji 29.06.16, 09:55
      Ja je uwielbiam! pyychota :) ja przyrządzam tak: gotuję mniej więcej jedną łyżeczkę w 1 litrze wody przez 5 ? 10 minut a potem piję taką "herbatkę" i owoce zjadam :P gdzie polecacie kupować?
    • lowegraza Re: Jagody Goji 29.06.16, 23:41
      Słuchajcie szukam herbaty, która ma w składzie jagody acai, słyszał może ktoś z Was o takiej herbacie? Nie mogę sobie przypomnieć co to była za nazwa. Z góry dzięki za pomoc.
    • janmaar Re: Jagody Goji 27.09.16, 12:55
      Czy ten rodzaj diety jest polecany przez dietetyków i specjalistów? Chciałbym go zastosować, ale nie wiem jak jest ze skutecznością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka