renianin 04.09.02, 18:22 nie litujcie się nad sobą tylko bierzcie do roboty, podnieście swoje dupska z fotela i pobiegajcie, jak będziecie się tak litować to nic nie osiągniecie nigdy nie będziecie mieć pięknej figury. Powodzenia Link Zgłoś Obserwuj wątek
agat1 Re: tłuściochy 06.09.02, 13:09 A Ty masz tę piękną figure ? Czy z autopsji wiesz, w jaki sposób te - przepraszam - "dupska" rosną ? Link Zgłoś
emka_waw Re: tłuściochy 06.09.02, 13:19 Daj sobie spokój, to pewnie jakiś mądraliński, który nawet jednego wątku tu nie przeczytał, bo by wiedział, że gimnastyka, pływanie i inne tego typu zajęcia są integralną częścią odchudzania. Szkoda czasu i atłasu. Link Zgłoś
renianin Re: tłuściochy 09.09.02, 15:44 emka_waw napisała: > Daj sobie spokój, to pewnie jakiś mądraliński, który nawet jednego wątku tu nie > > przeczytał, bo by wiedział, że gimnastyka, pływanie i inne tego typu zajęcia są > > integralną częścią odchudzania. Szkoda czasu i atłasu. Co ty mówisz , chcę żebyście się nie litowali nad sobą tylko wzieli deo roboty co wam przyjdzie z gadania NIC!!!!! Link Zgłoś
emka_waw Re: tłuściochy 09.09.02, 17:14 Na jakiej podstawie twierdzisz, że się tylko nad sobą litujemy? Co nam przyjdzie z gadania: wsparcie moralne i wymiana informacji, ot co. Wiesz, schudłam już 16 kilo, a to "gadanie" dało mi wiele konkretnych pomysłów, jak się doprowadzić do wyglądu człowieka, a nie pulpeta. Link Zgłoś
doka1 Re: tłuściochy 10.09.02, 09:12 Brawo Emka brawo Agat, Renianin chyba nic tu nie czytal nie ma sensu dydkutować. Pozdrawiam Link Zgłoś