Dodaj do ulubionych

Pytanie startowe

23.11.05, 21:35
Ile ważycie i jak do tego doszło?
Obserwuj wątek
    • dorocia8 Re: Pytanie startowe 23.11.05, 22:09
      Dobre pytanie. Ważę 105kg przy wzroście 180cm. Sama nie wiem jak do tego doszło
      3,5 roku temu ważyłam 80 kg. Zawsze miałam problemy z nadwagą i raz już ważyłam
      100kg. Teraz przytyłam 25kg. w 3,5 roku - po prostu bardzo dużo jadłam.
      Ptrafiłam zjeść pół chleba na śniadanie - zwyczajnie mi smakowało więc jadłam
      ile się dało. A Wy?
      • kamak23 Re: Pytanie startowe 17.02.06, 02:38
        Ja waże 92 kg przy 167 cm.Też od zawsze mialam nadwagę ale trzymalam sie na
        poziomie 75 kg,i tak za dużo ale jakoś to było.Przez 3 lata przytyłam te 117
        kg.Dlaczego...no cóż...Od tabletek anty z 8 kg.Tzn.nie zwalam na nie winy,tylko
        byłam po nich głooooodna i głoooodna.Głód ten był przede wszystkim na
        słodycze,i tak od czekoladki do czekoladki...przytyłam.Nie potrafiłam się
        ograniczyć.Ale teraz zaczynam WIELKIE ODCHUDZANIE. Będę silna i uda mi się!
        • agniesiak_k Re: Pytanie startowe 19.02.06, 18:07
          a już myślałam , ze tylko ja mam takie odczucia!i faktycznie nie mówie że
          biorąc tabletki nagle spadnie na Ciebie 10 kg ale poprostu ma się
          łaknienie..odstawiłam czekam co będzie dalej czy cos sie zmieni..
        • kamak23 Re: Pytanie startowe 24.02.06, 11:50
          Sprostowanie,że nie przytyłam 117 kg tylko 17 :))) Pomyłka...na szczęście :)
          • sylwia2523 Re: Pytanie startowe 20.03.06, 22:27
            Witam mam nadzieje ze od dobrego miejsca zaczynam ja waze 69 kg przy wzroscie
            174 wymiary 90 84 108 nadwaga 5 kilo nie duzo ale te ochydne biodra
            doprowadzaja mnie do szału i uda zastanawiam sie od porzucenia windy i
            blizszym poznaniu sie z wysokimi schodami na 6 ste pietro :))) no i aerobik w
            basenie polecam i pozdrawiam Sylwia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka