margarita-2 do on_na 01.01.09, 17:17 Czesc, ja mam dokladnie tak samo, do zrzucenia 9 kg. Jesli mozesz to powiedz mi ile czasu zajelo Ci zrzucenie tych 9 kg? Zastanawiam sie nad zakupem, nie wiem tylko ile mnie to bedzie kosztowac,bo prawdem mowiac nie spe na pieniadzach:, dl;atego prosze o info jak dlugo zajeloby zrzuicenie 9 kg (waze 69 kg a chcialabym miec 60kg). Dzieki za info. Pozdrawiam :) Link Zgłoś
lenkaaa wiem i juz odpisałam :o))) 10.06.08, 11:00 ale jestem szybka, hi, hi, hi !!!!!!!!! Link Zgłoś
asiul3k Re: i znowu :DDD 10.06.08, 11:56 Ej, czemu przeniosłyśie się na e-maile? :( A forum? ;> Link Zgłoś
lenkaaa dziewczyny :o) 22.06.08, 23:46 Mamy powazne problemy z kompem, moze w kazdej chwili pasc wiec mozliwe ze znikne niezapowiedzianie na czas jakis; prosze o mnie nie zapominac :o) a w czasie mojej nieobecnosci cala wladza decyzyjna przechodzi w rece Yorelki :o) Link Zgłoś
asiul3k Re: dziewczyny :o) 26.06.08, 08:22 Ja nie zapomnę o Tobie Lenko! ;) Powiem więcej - nawet zatęsknię ;) Link Zgłoś
lenkaaa Re: dziewczyny :o) 26.06.08, 20:56 w niedzielę oddajemy kompa do naprawy, więc od wtedy pewnie zniknę na czas jakiś, mejmy nadzieję, że kompa da się reanimować :o))) Link Zgłoś
lenkaaa Yorelka ! 08.12.08, 20:21 Hej, widze, ze zagladasz na forum :) Co tam slychac u Ciebie ? Wiesz, zrobilam sobie w koncu te badania o ktorych rozmawialysmy i wszystko mam w normie. Z wyjatkiem cholesterolu, tzn. on tez jest niby w normie( zgodnie z opinia mojej lekarki) ale w jej gornych granicach, wiec czas na zmiany zywieniowe :) Link Zgłoś
yorelka Re: Yorelka ! 22.12.08, 15:28 U mnie sporo zmian, troszkę się dzieje. Rozstałam się z obecną firmą i od stycznia idę do nowej pracy. Moje badania powoli wracają do normy. Myślę, że w nowym roku wrócę do HL, bo jeszcze trochę kg mam do zrzucenia. Cieszę się, że Twoje badanka są ok. Stosujesz dalej HL? Link Zgłoś
lenkaaa Re: Yorelka ! 22.12.08, 20:23 jakies 2 tygodnie temu wrocilam do HL ale nic mi nie idzie, niby zgubilam 1 kg ale tydzien pozniej mi wrocil. Postanowilam, ze od stycznia sie za siebie wezme i moze wtedy wreszcie zaczne chudnac... Link Zgłoś
imoenka Re:stara gwardio- witaj:) 24.12.08, 13:26 co tu tak po cichu plotkujecie?:) wlasnie najadlam sie uszek i zagladam co u Was. A tu prosze :) Wracam od stycznia - niewiem na jak dlugo ale moze na 5kg - co Wy na to? :P Wesolych Świat!!!!! i... smacznego. Link Zgłoś
lenkaaa Re:stara gwardio- witaj:) 25.12.08, 23:20 Imoenka, to ja tez wracam od stycznia, daj znac od ktorego, to skoordynujemy nasze wysilki :) :) :) Link Zgłoś