izakaczynska 20.05.08, 12:04 Jak tam odchudzanie? Wy tez walczycie ciągle z jojo? Link Zgłoś Obserwuj wątek
monteblack Re: Efekt jojo 27.09.08, 10:19 Nic nie mow:-(Przez ciagle odchudzanie z okolo 70-75 kg zrobilo sie 100:-(I stracilam sens wszystkiego... Link Zgłoś
bos.magor Re: Efekt jojo 30.09.08, 18:16 Kochana Moja! Jęsli naprawdę chcesz schudnąć napisz do mnie na moje forum ;kONIEC GRUBASOM. Ja mam kilka rad, napewno najważniejsż arole odgrywa psychika i nastawienie Twoje!!POLECAM fILM I KSIĄŻKĘ THE SECRET-Sekret inaczej, przeczytaj ,obejrzyj, wiele zmienisz i poznasz pewne mechanizmy o których nie wiedziałaś, albo tylko gdzieś przez chwilę słyszałaś! Potem polecam zakupienie ksiązki o jedzeniu z grupą krwi, rewelacja, zaprowadzisz wiele równowagi i uregulujesz wiele spraw w swoim porganizmie i sama zobaczysz jak waga zacznie spadać bez wiekszego wysiłku, tylko przy stosowaniu się do zalecen zgodnie z grupa kwri.Polecam też wspaniłae produkty firmy Herbalife!!!Jka chcesz porady to napisz! Pamietaj niczego nie odrzucaj z góry, dopóki nie spróbujesz tego sama na sobie!! POMOGE KAżDEMU!!! ;)))) Mariola Góral-Kozicka. Link Zgłoś