maaac Re: Tytuł zastępczy 24.04.10, 10:01 Przepraszam ale całkiem logiczny post system mi wyciął pod hasłem "wykryto spam". Ciekawe jakie "brzydkie" słowa użyłem, które powodowały blokadę możliwości wysyłki postu? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Tytuł zastępczy 24.04.10, 10:02 maac, jeżeli nie były brzydkie to znaczy że niewygodne:) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Próba kolejna postu 24.04.10, 10:03 Po przeczytaniu 1001 wypowiedzi, że Amerykanie nigdy nie wylądowali na Księżycu znalazłem kiedyś taką stronkę Wszystkie zarzuty ładnie zebrane na kupkę i logicznie, w przystępny sposób obalone. Chciałbym by ktoś wykonał podobną pracę w wypadku katastrofy w Smoleńsku. ****** mówić, że są ***** jest łatwo - nie wyjaśnia to jednak problemów ludzi wątpiących ale jednak zdolnych do krytycznej oceny faktów i dowodów. Ze względu na wagę sprawy taką stronę powinna wręcz utworzyć jakaś agencja rządowa, a nie zbywać obywateli pogardliwym milczeniem. Ułatwiło to by też dyskusję z nawiedzonymi ********** - po co po raz kolejny tłumaczyć że rzekoma kabina to faktycznie silnik, albo że zdjęcia, które ktoś pokazuje jako dowód pochodzą z innego samolotu. Wtedy wystarczało by adres stronki - numer punktu i EOT. Dopiero jakby nie można było znaleźć tam odpowiedzi powinno się wysyłać "wątpliwość" do nadzorcy takiej stronki by pojawił się kolejny punkt z wytłumaczeniem. Rozumiem, że robota spora. Przy tym "niebezpieczna" bo nadzorca by musiał czasem przy wyjaśnianiu przyznać się do niedociągnięć władz w jakiejś sprawie. Była by jednak wyrazem poszanowania nawet w stosunku do tych obywateli co są idiotami albo lubią rżnąc głupa żerować na głupocie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Testowanie filtra antyspamowego 24.04.10, 10:04 Po przeczytaniu 1001 wypowiedzi, że Amerykanie nigdy nie wylądowali na Księżycu znalazłęm kiedyś taką stronkę Wszystkie zarzuty ładnie zebrane na kupkę i logicznie, w przystępny sposób obalone. Chciałbym by ktoś wykonał podobną pracę w wypadku katastrofy w Smoleńsku. Głupcom mówić, że są głupi jest łatwo - nie wyjaśnia to jednak problemów ludzi wątpiących ale jednak zdolnych do krytycznej oceny faktów i dowodów. Ze względu na wagę sprawy taką stronę powinna wręcz utworzyć jakaś agencja rządowa, a nie zbywać obywateli pogardliwym milczeniem. Ułatwiło to by też dyskusję z nawiedzonymi forumowiczami - po co po raz kolejny tłumaczyć że rzekoma kabina to faktycznie silnik, albo że zdjęcia, które ktoś pokazuje jako dowód pochodzą z innego samolotu. Wtedy wystarczało by adres stronki - numer punktu i EOT. Dopiero jakby nie można było znaleźć tam odpowiedzi powinno się wysyłać "wątpliwość" do admina takiej stronki by pojawił się kolejny punkt z wytłumaczeniem. Rozumiem, że robota spora. Przy tym "niebezpieczna" bo admin by musiał czasem przy wyjaśnianiu przyznać się do niedociągnięć władz w jakiejś sprawie. Była by jednak wyrazem poszanowania nawet w stosunku do tych obywateli co są idiotami albo lubią rżnąc głupa żerować na głupocie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Mam - jako spam jest blokowany pod link do stronki 24.04.10, 10:05 h t t p : / / w w w . p r o g r a m - a p o l l o . y o y o . p l / t e x t . h t m l Przepraszam za eksperymenty ale wkurza mnie cenzura na ślepo. Odpowiedz Link Zgłoś
michotek Rozumiem, o co Ci chodzi 24.04.10, 10:14 a Twoje pomysły niewątpliwie są sensowne. Problem w tym, że kto ma rozum, nie potrzebuje takich wyjaśnień. Idiotom zaś to nic a nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Rozumiem, o co Ci chodzi 24.04.10, 10:22 Prosze napisz swój post jeszcze raz pod właściwym postem - tu się znęcałem tylko nad sytstemem by go obejść. Udało się. Ten dialog - nam zapewnie wytnie admin - jest off topic. Będzie miał słuszność. Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: Tytuł zastępczy 24.04.10, 10:31 maaac napisał: > Przepraszam ale całkiem logiczny post system mi wyciął pod > hasłem "wykryto spam". > > Ciekawe jakie "brzydkie" słowa użyłem, które powodowały blokadę > możliwości wysyłki postu? Mi kiedyś w taki sam sposób odrzuciło post, w którym był wklejony jakiś link. Po zmodyfikowaniu nazwy linka, post przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś