absurdello 01.02.11, 21:03 SalĄ dwadzieścia cztery my to jesteśmy cienkie Bolki z naszą wyobraźnią (agenturalną oczywiście) :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
state.of.independence Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:12 Tam pod koniec podobało mi się z tym usypianiem załogi gazem. Zaiste, końcówka lotu wskazuje na to, że piloci byli co najmniej nieprzytomni. Tylko ktokolwiek ten gaz rozpylał - musiał chyba siedzieć blisko kokpitu. Może w salonce? Innymi słowy - szkoda, że autor nie pociągnął tego wątku dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:18 " Jestem przekonany o całkowitym braku winy zarówno załogi samolotu(ów) jak też o kompetencjach dowódcy sił powietrznych." Poza zamachowo - agenturalnymi kwestiami ten fragment jest wręcz cudowny;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:23 igor_uk napisał: > Pawel,on to na serio pisze? a skąd Paweł ma to wiedzieć - przecież to Ty Igorku jesteś ponoć naczelnym psychologiem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:36 joanna,ale to absurdello podal ten link,dla tego jego pytam,co on o tym sadzi. Ja,osobiscie,jako naczelny psicholog,wiem na 100% ,ze ten Swir (piszacy ,jako ARTURB) ,jest smiercielnie powazny. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Maleńkie a parte do Igora 01.02.11, 21:45 bardzo ładną masz sygnaturkę, ale po polsku lepiej by brzmiało Złościsz się, przyjacielu ? To znaczy, żeś pobłądził Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Maleńkie a parte do Igora 01.02.11, 21:51 gat45,a czy moge wykorzystac Twoje tlumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Maleńkie a parte do Igora 01.02.11, 21:57 Specjalnie dla Ciebie je klawiaturę rzuciłam, więc Twoje ci ono. Po głowie mi od dawna chodziło, ale nie śmiałam. Ja jestem płochliwa jak polski pilot wojskowy według pana prezydenta nieboszczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:25 A czytaliście dyskusję pod tą nowelką krew w żyłach mrożącą ? Boże, jeżeli rzeczywiście istniejesz i jesteś stwórcą, to z tym rodzajem ludzkim coś ci marnie wyszło :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:28 A niech stracę i zerknę. Przyznaję, że dyskusji nie czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:36 gat45 napisała: A czytaliście dyskusję pod tą nowelką krew w żyłach mrożącą ? Śmiem twierdzić że na tamtym portalu można wyszukać mrożące jeszcze bardziej krew w żyłach kawałki. Ta dyskusja jest normą. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:26 absurdello napisał: > > my to jesteśmy cienkie Bolki z naszą wyobraźnią (agenturalną oczywiście) :))) właśnie - może mu podac linka do forum - marnuje się chłopak w tym salonie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:31 Kiedy wreszcie moja Al-Kaida przyzna sie do zamachu na Tutkę - teraz cienko bo obalaja rząd w Egipcie ale może zdąża do końca lutego . Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:33 Chyba nie - oni tam w terminarzu powpisywali sobie obalenie jeszcze kilku rządów w tym kwartale. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Jeżeli Al-Kaida, to naszych uprowadzonych 01.02.11, 21:49 znajdziemy może pod piramidami czy innym Sfinksem, z nie na kołymskich bagnach ? Sceneria do przyszłego filmu zdecydowanie bardziej kasowa. To by było kolossal ! Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:34 hehe, człowiek uczy sie całe życie....po tylu miesiącach dowiedziałam się że w Smoleńsku działał nieopodal, cywilny międzynarodowy port lotniczy, zwany dla niepoznaki Jużnyj...o równoległym pasie startowym z Siewiernym, gdzie od kwietnia międzynarodowe lotnisko zwane dalej dla niepoznaki Jużnyj, przestało obsługiwać linie regularne na czas przygotowywania akcji "zamach" (swoją drogą czy to nie dziwne że autor zna kryptonim akcji, hę?)... "Równocześnie wieżę – należy obsadzić niezbyt bystrymi kontrolerami z rozkazem przyjęcia kilku samolotów z Polski bez precyzowania, o jakie samoloty chodzi." rozumiem że załogi samolotów też nie mogły w kontakcie z wieżą się zdradzić swoim callsingiem, jeszcze by sie połapali co to do nich leci.... "Również w mediach można podać informację o katastrofie samolotu w okolicach lotniska, nie precyzując o które chodzi." ni ch*ja siebia nie powiemy wam gdzie się wasz samolot rozbił:D - czyli na zasadzie "nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi" o boże tego jest więcej, chyba sobie wydrukuję i kiedyś pokaże potomnym co się działo z ludźmi w okresie pokatastrofalnym; Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:42 Trochę długo ten zamach przygotowywali - prawie 20 lat. Skoro regularne loty skończyły się tam w 1991. Oczywiście ja rozumiem, że trzeba to było zrobić precyzyjnie, wręcz pedantycznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:50 madame,a ty wiesz,ze ruskie szykowali ten zamach od 1991roku ,bo wlasnie w tym roku lotnisko Smolensk "Juznyj" przestal obslugiwac regularne loty. Tylko jedno w tym wszystkim mnie zostanowia-skad oni wiedzieli,ze za 14 lat Lech Kaczynski wygra wybory prezydenckie i ze w 2010 roku 10 kwietnia poleci do Smolenska? To wszystko powinno dac wszystkim wrogam Rosji wiele do myslenia. Nigdy oni nie beda wiedzieli,kiedy i gdzie dopadnie ich msciwa reka Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Po prostu mają etatowych 01.02.11, 22:34 jasno... przepraszam, ciemnowidzów !! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pszb Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:52 Antek z zespołem już się tym zajmie, chwyci trop i spoko dowody się znajdą. A tak poza tematem, nie wiem czy widzieliście ostatnie przemówienie prezesa o gospodarce, najlepszym fragmentem było zawieszenie wodza i minuta ciszy, dostał za to brawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 21:55 A czy w tym samym przemowieniu on bronil Euro,jako polska walute? Odpowiedz Link Zgłoś
pszb Re: Ale odlot !!! :)))) 01.02.11, 22:00 Nie, nie, to coś zupełnie innego. Przyznał się ;) Trzeba posłuchać. Zuska mnie tak zrypała ostatnio, że linków nie podaje, że tym razem jej posłuchałem: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9031636,J__Kaczynski_zaniemowil_na_minute_na_konferencji_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Aż trudno uwierzyć, że tacy idioci istnieją : 01.02.11, 23:19 sala 24 czyli kwiat pol. publicystyki. dzieki co boze, ze broniles mnie przed namowami kolegow, zeby tam zagladac. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 No i wszystko się zgadza!!! 02.02.11, 04:44 Już wszystko wiem. Dzięki y-k-w! Ten cały salon to po prostu największa sala nr 24. Tam zbierają się wszyscy ci z którymi pan Klich obecnie minister nie poradził sobie w swojej karierze zawodowej. Namierzyłem nawet adres: Mazowieckie Specjalistyczne Centrum Zdrowia im. prof. Jana Mazurkiewicza. ul. Partyzantów 2/4 Pruszków A z usług przebywających tam ekspertów korzystają i Antoś, i ND, i RM - a obecnie Minister Miller i członkowie polskiej komisji... Dzięki Dziewczyny i Chłopaki. Teraz już się całkiem uspokoiłem... Odpowiedz Link Zgłoś