Dodaj do ulubionych

Piloci niewinni (gen też )=sztuczna mgła

24.01.12, 08:31
Tylko wtedy można uniewinnić pilotów ( a także gen ) jesli się udowodni sztuczną mgłę ( nawet nie brzoza ) W obecnej sytuacji LK jak drut także odpowiada za tą katastgrofę - to przez jego salonik prowadzi droga do kokpitu a chodzili jak chcieli...
Tylko sztuczna mgła usprawiedliwia w jakiś sposób błędy pilotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • wachmistrz_soroka Re: Piloci niewinni (gen też )=sztuczna mgła 24.01.12, 08:38
      W obecnej sytuacji LK jak drut także odpowiada za tą katastgrofę - to przez jego salonik prowadzi droga do kokpitu a chodzili jak chcieli

L.Kaczyński był tam za portiera?

Jeżeli L.Kaczyński odpowiada za katastrofę to dlaczego piszesz o błędach pilotów?
      Jak by nie było błędów pilotów i kontrolerów nie doszłoby do katastrofy.
      Może jednak jest winien J.Kaczyński jaki dominujący bliźniak.

A teraz zapoznaj się z tym artykułem i przestań już bredzić jak Piekarski na mękach.

wiadomosci.wp.pl/title,Prokuratura-wojskowa-przyznaje-wszystko-mamy-od-Rosjan,wid,14192510,wiadomosc.html?ticaid=1dcb9&_ticrsn=3
      • zdrowy.rozsadek.81 Re: Piloci niewinni (gen też )=sztuczna mgła 24.01.12, 08:41
        Dzień dobry zzadra - a dziś leki wziąłeś??
        • zzarda32 Re: Piloci niewinni (gen też )=sztuczna mgła 24.01.12, 09:39
          To moja reakcja na skowyt pisu i tej strony w tej sprawie.
          • absurdello Gorzej, trzeba udowodnić, że mgła zaskoczyła pilo- 24.01.12, 11:08
            tów tuż po odczycie: 20aaaaa nawigatora, bo inaczej trzeba by wykazać dlaczego mimo posiadanych informacji o niemożliwości lądowania załoga rozpoczęła w ogóle zniżanie, które w tym czasie było czystym marnowaniem paliwa.

Trzeba wykazać, że do 20aaaaa załoga kryształowo ostro widziała ziemię i lotnisko, a dopiero poniżej tej wysokości straciła kompletnie widoczność !!!
      • zzarda32 Re: Piloci niewinni (gen też )=sztuczna mgła 24.01.12, 09:37
        To jedna z możliwości - LK był tam portierem. Co do dowodów z Rosji - gdzie ta katastrofa nastąpiła : w Górnej Wolcie?
        • uu5.51 Re: Piloci niewinni (gen też )=sztuczna mgła 24.01.12, 09:41
          obok domu twojej starej...
        • wachmistrz_soroka Re: Moderatorzy,wątek na Smoleńsk 24.01.12, 09:49
          Proszę przenieś wątek we właściwe miejsce.
          • uu5.51 na giwi nie warto liczyc.mistrzyni niekonsekwencji 24.01.12, 09:51
    • uu5.51 zzarda32 - najwiekszy maniak smolenska na fk 24.01.12, 08:41
      srasz watkami o katastrofie smolenskiej. strasznie ci to lezy na watrobie, idioto.
      • 2hgxt3s5 zzarda32 -wysłaniec rządu do mieszania w kotle 24.01.12, 09:39
        • zzarda32 Re: zzarda32 -wysłaniec rządu do mieszania w kotl 24.01.12, 09:47
          A Antek to kto w takim razie???????? Wasze reakcje, już kilka dni po tym fakcie: sztuczna mgła, dożynanie rannych, rozstrzelanie ..... Jak myslicie kolego? Jak na to mieli reagować Ruskie? Oskarżyliście bez żadnych dowodów o najcięższe zbrodnie, nic Wam nie przeszkadzało?
          • 2hgxt3s5 zzarda32 zajmiesz się rzetelnością Millera? 24.01.12, 10:17
            wpolityce.pl/wydarzenia/21990-rz-ciala-generalow-zostaly-znalezione-az-w-dziewieciu-z-14-sektorow-wyznaczonych-na-miejscu-katastrofy-smolenskiej
          • don_eugenio Re: zzarda32 -wysłaniec rządu do mieszania w kotl 24.01.12, 12:11
            zzarda32 napisał:

> A Antek to kto w takim razie???????? Wasze reakcje, już kilka dni po tym fakcie
            > : sztuczna mgła, dożynanie rannych, rozstrzelanie ..... Jak myslicie kolego? Ja
            > k na to mieli reagować Ruskie? Oskarżyliście bez żadnych dowodów o najcięższe z
            > brodnie, nic Wam nie przeszkadzało?

bo Antek jako psychicznie chory nie odpowiada za to co mówi...tak samo jak prezes zbawiciel
            .A dziś nestępne wygłupy profesora co spacerował po jednym z budynków NASA i administratora sieci osiedlowej -Nowaczyka
        • wachmistrz_soroka Re: zzarda32 -wysłaniec rządu do mieszania w kotl 24.01.12, 09:51
          Nie odpowiadajcie mu,niech rozmawia sam ze sobą.
          • uu5.51 mnie tylko interesuje.. 24.01.12, 09:52
            czy zzarda32 to zwykly idiota, czy platny idiota
            • wachmistrz_soroka Re: Ignorować-zzarda 32 24.01.12, 09:58
              uu5.51 napisała:

> czy zzarda32 to zwykly idiota, czy platny idiota

Nieważne,sami go napędzamy poprzez odpowiadanie na jego wątki i posty.
              Proponuję jeszcze raz całkowite ignorowanie tego gościa.
              Jak nie będzie miał klientów nie zarobi i splajtuje.
              • zzarda32 Re: Ignorować-zzarda 32 24.01.12, 10:06
                W Twoim wpisie widać Twoją obłudę i hipokryzję - taka jak prezentuje pis - nie przszkadza Ci, że ktoś wulgarnie obraża i bluzga rynsztokiem - przeszkadzają Ci niewygodne pytania?
                • wachmistrz_soroka Re: Ignorować-zzarda 32 24.01.12, 10:13
                  zzarda32 napisał:

> W Twoim wpisie widać Twoją obłudę i hipokryzję - taka jak prezentuje pis - nie
                  > przszkadza Ci, że ktoś wulgarnie obraża i bluzga rynsztokiem - przeszkadzają Ci
                  > niewygodne pytania?

Możesz sobie pofolgować ile zechcesz.Twoje wątki są naprawdę idiotyczne,tylko ja nie chciałem ci tego powiedzieć dosłownie,choć starałem się nieraz dowieść,że pleciesz jak Piekarski na mękach.

Ten wątek nie powinien być na FK powinien być na Forum Katastrofa w Smoleńsku.
                  Jeżeli cię obrażono powinneś się sam bronić,mnie również nie broniłeś kiedy ubliżyła mi np.etta2 twoja koleżanka partyjna.

Jest to mój ostatni wpis,gdyż nie mam zamiaru podbijać ci wątku,który w moim odczuciu jest po prostu idiotyczny.
                  Przepraszam za szczerość.
                  • zzarda32 Re: Ignorować-zzarda 32 24.01.12, 10:19
                    Ja jestem pojedynczy, Nie chcę nikogo bronić, ja nie chcę się bronić przed bluzgami - dlatego nie odpowiadam ubootowi. Chce tylko jakiejs normalnej wymiany poglądów - czy w pewnej prowokacji, iż pilotów można uznać za niewinnych tylko w przypadku sztłucznej mgły ( bowiem tyle procedur złamali ) - jest cos niestosownego albo obrażającego?
                    • don_eugenio Re: Ignorować-zzarda 32 24.01.12, 12:22
                      zzarda32 napisał:

> Ja jestem pojedynczy, Nie chcę nikogo bronić, ja nie chcę się bronić przed blu
                      > zgami - dlatego nie odpowiadam ubootowi. Chce tylko jakiejs normalnej wymiany p
                      > oglądów - czy w pewnej prowokacji, iż pilotów można uznać za niewinnych tylko w
                      > przypadku sztłucznej mgły ( bowiem tyle procedur złamali ) - jest cos niestoso
                      > wnego albo obrażającego?

ale nie pasuje lemingom do bredni głupawego Antka o zamachu ,dlatego tylko cała szmaciarka propisowska będzie tylko bluzgać na każdego kto ma inne zdanie.
                      A niektóre matołki(z Ameryki) to nawet kreskówki narysują.
                  • don_eugenio Re: Ignorować-zzarda 32 24.01.12, 12:18
                    wachmistrz_soroka napisał:

> Możesz sobie pofolgować ile zechcesz.Twoje wątki są naprawdę idiotyczne,tylko j
                    > a nie chciałem ci tego powiedzieć dosłownie,choć starałem się nieraz dowieść,że
                    > pleciesz jak Piekarski na mękach.

> Jest to mój ostatni wpis,gdyż nie mam zamiaru podbijać ci wątku,który w moim od
                    > czuciu jest po prostu idiotyczny.
                    > Przepraszam za szczerość.

no jeśli o szczerości ,to pokaz może wpisy(Twoje) oceniające obiektywnie sztuczną mgłę,dobijanie rannych,telefony bORowca do żony,meconing(czy jak mu tam),20 róznego rodzaju bomb....czy może jednak tylko wytyczne od partii dostajesz
                    • zzarda32 Re: Ignorować-zzarda 32 24.01.12, 13:14
                      Ja ich rozumiem - to jest pisprawda
            • 2hgxt3s5 2 w 1 :) 24.01.12, 10:17
              uu5.51 napisała:

> czy zzarda32 to zwykly idiota, czy platny idiota
              • uu5.51 w sumie - prawdopodobna ewentualnosc. 24.01.12, 10:20
          • zzarda32 Re: zzarda32 -wysłaniec rządu do mieszania w kotl 24.01.12, 09:54
            Wg Ciebie Uboot to wzór prawdziwego Polaka? Gratulacje? Zachowujesz się jak Gmyz na Twiterze - on obrazać może, inni nie.
            • zzarda32 Re: zzarda32 -wysłaniec rządu do mieszania w kotl 24.01.12, 10:13
              kampanianazywo.pl/opinie/hitlerowskie-porownania-po-pis-owsku-gdzie-sa-granice-obciachu/#lead

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka