s.drupka 14.03.02, 21:14 odczuwam bol lewego jądra co to może być. Proszę o ratunek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kon_by_sie_usmial Re: ból jądra 15.03.02, 09:47 s.drupka napisał(a): > odczuwam bol lewego jądra co to może być. Proszę o ratunek Zagniezdzilli ci sie "obcy" i graja sobie twoim jajem w pilke. Wiesz, u "obcych" czas płynie inaczej, wiec zanim w ich wymiarze przeleci te dwa razy po 45 minut, to pewnie oszalejesz. Nie wspomne o dogrywce. A jak beda naparzali karne, to dopiero poczujesz, he, he. Wytrwalosci. Jestem z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
ss.komando Re: ból jądra 26.03.02, 11:58 kon_by_sie_usmial napisał(a): > s.drupka napisał(a): > > > odczuwam bol lewego jądra co to może być. Proszę o ratunek > > Zagniezdzilli ci sie "obcy" i graja sobie twoim jajem w pilke. Wiesz, u "obcych > " czas płynie inaczej, wiec zanim w ich wymiarze przeleci te dwa razy po 45 min > ut, to pewnie oszalejesz. Nie wspomne o dogrywce. A jak beda naparzali karne, t > o dopiero poczujesz, he, he. Wytrwalosci. Jestem z toba. koniu, znowu przglupia odpowiedz. no, ale co mozna sie po takim palancie spodziewac..... Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: ból jądra 15.03.02, 16:56 to jest tak zwany skręt jajec, bardzo powazna sprawa... stary zle z toba... :( musisz sie udac do jakiegos specjalisty najlepiej odrazy chirurga zeby ci je wycial... bo zacznie ci gnic. Odpowiedz Link Zgłoś
been Re: ból jądra 20.03.02, 01:09 bol moze zaistniej jezeli nie masz odpowiedniej temperatury moszny. Sprawdz u siebie czy przypadkiem nie masz (moze brzmiec smiesznie) ale za malych majtek. lub spodni. i nie wygrzewaj ich za bardzo w wannie Odpowiedz Link Zgłoś
bokrucz Re: ból jądra 20.03.02, 12:24 W zadnym wypadku nie lekcewaz! Ja tak zrobilem i skonczylo sie dwiema operacjami. Najpierw usuniecie guza przerzutowego z brzucha, a pozniej, gdy po badaniach histologicznych okazalo sie, ze przyczyna jest jadro, usuniecie jadra. Czeka mnie jeszcze "chemia". Tez kiedys mnie bolalo, ale samo przeszlo....Koniecznie urolog i USG. Odpowiedz Link Zgłoś
amsti Re: ból jądra 26.03.02, 13:22 Urolog + USG Jesli się trafi mało gramotny, to proszę jeszcze dodatkowo zrobić USG brzucha Przyczyna może być błacha, może być też niestety poważna, tak jak opisana poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: ból jądra 16.04.02, 23:08 Ból jądra może być objawem stanu zapalnego jądra lub najądrza. Każdy ból w obrębie jąder wymaga bezwzględnej konsultacji z lekarzem urologiem. Konsekwencje zlekceważenia są zbyt poważne. Proponuję jak najszybszą wizytę w gabinecie lekarskim. Odpowiedz Link Zgłoś