Dodaj do ulubionych

Słabe libido

30.09.12, 23:48
Witam.
Pd pewnego czasu pewnie ze względu na prace i stres a i wiek, czuje mniejsze zainteresowanie
seksem, mam problemy z erekcją. Czy można kupić na rynku cos co pomoże? Nie chodzi mi tu o viagrę i podobne które usztywnią członka na czas stosunku ale ogólnie cos co wpłynie na libido.
Słyszałem ze w sklepach „dla kulturystów” sa preparaty podnosząc poziom testosteronu.
Obserwuj wątek
    • herki89 Re: Słabe libido 01.10.12, 18:24
      Permen, penigra - takie ziółka, mogą pomóc, ale nie muszą.

Testosteronu nie bierz bo wtedy twój organizm przestanie produkować własny i bardziej sobie zaszkodzisz niż pomożesz.
    • zuza_m_zuza_m Re: Słabe libido 02.10.12, 07:21
      Nie lepiej było by posłuchać organizmu, który mówi, że jest źle, zamiast do stresu dodawać mu jeszcze chemię?
      • Gość: tomek Re: Słabe libido IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.12, 00:02
        Viageon pomaga osiągnąć mocną erekcję oraz zwiększa libido. W jego skład wchodzą mieszanki ziół i aktywnych substancji, które śmiało można nazwać ziołowym koktajlem na potencję.
    • Gość: bryk80 Re: Słabe libido IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 16:15
      racja, po co od razu wiagra, to silny lek. Ja polecam ziolowe preparaty, sa lżejsze i nie obciążają. Nie wiem jak reszta dziala bo ja próbowałem tlyko liderin i na nim poprzestałem bo zaskoczylam, wiec polecam. Dodam ze wystarczy wziąć 2 pigulki czy to nie piekne?:D
      • mondrian4 Re: Słabe libido 05.12.12, 11:13
        Dajcie spokój z tymi ziółkami. Nie ma żadnych klinicznych badan potwierdzających jakoby po stosowaniu ich nastąpiło jakiekolwiek zwiększenie wydzielania testosteronu będące skutkiem takich preparatów. jeśłi nawet to będą to minimalne. A minimalny wzrost poziomu testosteronu niczego nei rozwiazuje. Ba! Śmiem twierdzić ze testosteron na libido ma bardzo ograniczony wpływ. Na erekcję owszem, ale libido to w większosci sprawa dobrego samopoczucia, partnerki i chęci do życia. wiem co mówię bo sterydów uzywam od 20 lat po nowotworze i większosć opowieści o cudwnych właściwosciach testosteronu to zwykłe bajki. On ma wiele innych ciekawych właściwości ale niezwiązanych bynajmniej z libido więc nie bedę się rozpisywał.
        Tak wiec przestańcie już tu reklamowac te śmieci niewiadomego składu i pochodzenia bo co najwyzej wątrobę sobie mozna tym spaskudzić i nic wiecej. Dziwie seię ze jest to w ogóle tolerowane na tym forum
    • Gość: Jacek2121977 Re: Słabe libido IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.18, 20:38
      Na start proponuję wykorzystać naturalne rzeczy, np: www.viteran.com/
      Przynajmniej jak nie pomogą to i nie zaszkodzą, a wypróbować warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka