Dodaj do ulubionych

prezerwatywy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:58
Nigdy nie mialam takiego problemu. Ostatnio okazalo sie ze moj chlopak nosi
prezerwatywy mimo ze ja uzywam pigulek. Nie rozumie czemu mi to przeszkadza
poniewaz twierdzi ze to normalne ze faceci nosza prezerwatywy. Nie wiem co o
tym sadzic. Moze jakis mezczyzna wypowie sie na ten temat
Obserwuj wątek
    • jacek47k Re: prezerwatywy 10.08.04, 21:01
      Widocznie miła Aniu sypia nie tylko z Tobą .
      Ta druga widocznie nie używa pigułek !!!
      • Gość: Ania Re: prezerwatywy IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 23:06
        wiem ze taka odpowiedz od razu sie nasuwa. Rozmawialismy na ten temat, on nie
        ukrywal ich przede mna. Na wszelkie tamaty rozmawiamy na luzie i jest bardzo
        otwarty. Uwaza to za normalne ze faceci nosza prezerwtywy. Irytuje go moja
        podejrzliwosc i brak zaufania. Zdarzylo mi sie zapomniec wziac pigulki. Z
        drugiej strony czy to od razu swiadczy o zdradzie. jak ktos chce to zrobic to
        moze to zrobic nawet nie noszac ze soba prezerwatyw. ma ich komplet
        • jacek47k Re: prezerwatywy 11.08.04, 10:49
          To , że ich nie ukrywał to cwana forma alibi.Ty godzisz się z tym ,że on je ma
          a zawsze może mu się cos ekstra trafić !!!!
          Całe lata płodności mojej zony stosowałem prezerwatywy i dziś gdy ich juz nie
          muszę stosować powiem tak: Jeśli partnerka stosuje tabletki anty to nie ma
          faceta , który chce założyć prezerwatywę i stracić dobrowolnie połowę
          przyjemności z seksu !!!!!
          Jesli jedyna partnerka używa pigułki to jest nienormalnym , aby facet nosił
          przy sobie prezerwatywy , uwierz mi a nie tym jego naiwnym tłumaczeniom!!!!!!
          • Gość: Anna Re: prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:31
            Generalnie zgadzam sie z Twoja opinia. Chcialam po prostu dowiedziec soe cona
            ten temat mysla faceci. Jednak nie wiem jak mam postapic?? Jezeli bede nalegala
            zeby sieich pozbyl a on nie bedzie chcial?? A poza tym to co mi da to ze sie
            ich pozbedzie??
            • jacek47k Re: prezerwatywy 11.08.04, 13:07
              Ja w każdym razie doradzam Ci abyś wzmogła swoją czujność
              i nieufność wobec niego jeśli nie chcesz pełnić roli "pierwszej naiwnej RP" .
              Odnoszę wrażenie , że nie jesteś dla niego tą najważniejszą kobietą ale
              tymczasową . To tylko moje zdanie .
              • Gość: Anna Re: prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:58
                Jestesmy razem od roku wiec "tymczasowa" to dziwne okreslenie tym bardziej ze
                jestesmy osobami doroslymi i powaznie podchodzimy do zycia. Oczywiscie ze po
                tym jestem nieufna poniewaz latwo jest mnie zranic a trudno zebym o tym
                zapomniala jednak czy brak zaufania mi pomoze - watpie
    • pia.ed Re: prezerwatywy 11.08.04, 00:31
      Jesli on nie uzywa tych prezerwatyw z Toba, to oczywiscie ma je "na wszelki
      wypadek" gdyby mu sie cos trafilo!
      Wytlumaczenie ze wszyscy mezczyzni je nosza, jest w tej akurat sytuacji
      SMIESZNE!

Zgadza sie jak najbardziej, ze mezczyzni NIE MAJACY STALEJ DZIEWCZYNY POWINNI
      nosic prezerwatywy aby chronic siebie i partnerke przed chorobami przenoszonymi
      droga plciowa.
      No i oczywiscie aby nie narazic dziewczyny i siebie na niezaplanowana ciaze.
      • Gość: a Re: prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:45
        A NIE MYSLELISCIE ZE MOZE FACET PODEJSC DO TEGO NA ZASADZIE ZE TO JEST MESKIE??
      • Gość: HEJ Re: prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:47
        a co w takiej sytuacji zrobic?? Zarzadac wyrzucenia, oddania?? Noszenie o
        niczym nie swiadczy bo nawet gdy przestanie to jak bedzie chcial to zdradzi
    • artur737 Re: prezerwatywy 11.08.04, 19:17
      Ja jestem facetem - a nie nosze :))
      • Gość: Anna Re: prezerwatywy IP: *.toya.net.pl 11.08.04, 19:42
        Domyslilam sie z nicka ze jestes facetem:):):). napisales tak krotka odpowiedz
        a spowodowala usmiech na mojej twarzy. Krotko i rzeczowo - to lubie i
        dziekuje:):):)
      • Gość: Anna Re: prezerwatywy IP: *.toya.net.pl 11.08.04, 19:47
        Domyslilam sie z nicka ze jestes facetem:):):). Napisales tak krotka odpowiedz
        a spowodowala usmiech na mojej twarzy. Krotko i rzeczowo - to lubie i
        dziekuje:):):)
        • Gość: Artur Re: prezerwatywy IP: 70.64.1.* 11.08.04, 19:48
          Chcesz zapewne nalezec do mojego funclubu...
          • Gość: Anna Re: prezerwatywy IP: *.toya.net.pl 11.08.04, 21:43
            Prosze prosze rzeczowy a przy okazji malo skromny:) Pozsiadasz taki fanklub??
            • Gość: Artur Re: prezerwatywy IP: 70.64.1.* 11.08.04, 21:54
              A chcesz sie zapisac?
              • Gość: Anna Re: prezerwatywy IP: *.toya.net.pl 11.08.04, 22:02
                hmm...moglabym ale najpierw musialabym stac sie twoja fanka:)
        • Gość: Joanna Re: prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:14
          Myślę,że nie jesteś tą jedyną.Przykro mi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka