Dodaj do ulubionych

PDA i inne gizmos

27.01.04, 23:24
zachecona przez Marude i jej A, wyruszam na poszukiwanie palm topa> nie mam o tym
zielonego pojecia ale wiem czego chce :) - dostep do inetrnetu, kalendarz- koniecznie, telefon,
kamera etc moga tez byc, musi byc kompatybilny z MAC OSX. Poki co znalazlam same ochy i
achy pod adresem Treo 600, sliczna to zabaweczka i moj M juz chce kupowac.
Moze macie jakies doswiadczenia w tej dziedzinie, rady uwagi ? bede wdzieczna wielce ::)))
Obserwuj wątek
    • cmok_wawelski Re: PDA i inne gizmos 28.01.04, 03:05
      Jak nie musisz już teraz, zaraz to czaj na n.p. hot-deals.org
      i www.spoofee.com/
      Warto wiedzieć czy chce się Win czy Palm OS - względy głównie aplikacji - coś
      jak z Makiem i Windowsami.

3maj się.
      • jack39nyc Re: PDA i inne gizmos 28.01.04, 15:30
        no coz ja uzywam PALM V, stare to juz bo ma ponad 4 lata... ale nadal dziala,
        moi znajomi zakochali sie w DELLu ma chyba Axima 5, i wszyscy u mnie w biurze
        tym sie bawia... podoba mi sie to bardzo i nie jest takie drogie, poza tym ma
        wiele mozliwosci, widze u jednego ze ma i GPS na tym, oraz oglada filmy na tym
        malenstwie i jest to niezla jakosc, poza tym ma te muzyke i wogole...
        podoba mi sie to... ale to moja opinia... z tego co wiem nie polecam HP (maja
        to tutaj tez i nie chwala sobie tego) .....

www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/axim_x5?
        c=us&cs=28&l=en&s=dfb
        • jot-23 Re: PDA i inne gizmos 28.01.04, 16:20
          jack39nyc napisał:

z tego co wiem nie polecam HP (maja
          > to tutaj tez i nie chwala sobie tego) .....
          >
          >

zeby wybor byl zupelnie jasny, muszem sie wtracic, heh...zdecydowanie polecam
          ipaq, w zasadzie tylko to kupuje ludziom w pracy, podstawowe modele z serii
          1900 (w granicach $200) , synchronizuje sie z apple (www.pocketmac.net)
          ja mam model 1940, z bluetooth. lekki, maly, piekny screen, mozna dodawac
          pamiec typu SD (jesli chce sie ogladac filmy, czy uzywac jako mp3 player
          itd....)
    • maruda78 Re: PDA i inne gizmos 28.01.04, 19:15
      Jesli koniecznie chcesz z telefonem to Treo600 jest ok - jako provider'a maja
      m.in. Tmobile (jak juz bodajze Sondra wspominala dzialaja w Europie).
      Jesli telefon moze byc oddzielnie to ja byc Ci polecala ktorys z Tungsten'ow -
      sa b. fajne no i ceny sa ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka