Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE Z PANEM MACIEREWICZEM W NOWYM JORKU

05.11.13, 02:35
Klub Gazety Polskiej w Nowym Jorku serdecznie zaprasza na spotkanie z panem Antonim Macierewiczem, prof. Wieslawem Binienda, prof. Kazimierzem Nowaczykiem, dr inz.Waclawem Berczynskim i dr Bogdanem Gajewskim. Spotkanie odbedzie sie 16 listopada 2013 , w dzielnicy Greenpoint przy ulicy Newel 12, w Szkole Sw. Stanislawa Kostki. Wstep platny $ 15
Obserwuj wątek
    • miskidomleka Re: SPOTKANIE Z PANEM MACIEREWICZEM W NOWYM JORKU 05.11.13, 06:40
      Hurra, czy będą parówki?

• arybka68 Re: SPOTKANIE Z PANEM MACIEREWICZEM W NOWYM JORKU 05.11.13, 14:59
        hahahahahahahhahaha........widać można zarabiać na głupocie :D
      • edytkus Re: SPOTKANIE Z PANEM MACIEREWICZEM W NOWYM JORKU 06.11.13, 01:12
        miskidomleka napisał:

> Hurra, czy będą parówki?

a do nich kiszona kapusta i "strzały" gotowe ;)))
    • miskidomleka Re: SPOTKANIE Z PANEM MACIEREWICZEM W NOWYM JORKU 05.11.13, 20:01
      Rogaty Klubie Gazety Polskiej, a o której godzinie?
    • majenkir Re: 12.11.13, 15:09
      rogatadusza napisała:
      > Wstep platny $ 15

:D:D:D
      Hehe, taniej niz do cyrku. I bez animal abuse.
      Fajnie by bylo zobaczyc wariata na zywo. Niestety mam za daleko.
      • miskidomleka Re: 12.11.13, 20:09
        No ja właśnie może będę w okolicy, ale rogataszdusza nie podaje godziny, nawet emaila wysłałem a ona nic. Na stronie ogólnej klubów GP nie ma w ogóle informacji o tym spotkaniu, a strona własna klubu GP NYC najwyraźniej nie istnieje.
        • sondra 6 PM 13.11.13, 02:44
          Gdybym była złośliwa, to zamieściłabym link do "let me google that for you" (ale nie jestem).

m.se.pl/nowy-jork/newsy/macierewicz-w-nowym-jorku_364774.html
          • miskidomleka Re: 6 PM 13.11.13, 16:07
            O dzięki. Jakoś nie wyguglałem. Nie wiem jeszcze czy pójdę, ale warto wiedzieć ;-)
    • marekatlanta71 Re: SPOTKANIE Z PANEM MACIEREWICZEM W NOWYM JORKU 13.11.13, 03:51
      Nie poszedłbym na spotkanie z tym panem nawet jakby dopłacali.
      • miskidomleka Re: SPOTKANIE Z PANEM MACIEREWICZEM W NOWYM JORKU 13.11.13, 16:09
        marekatlanta71 napisał:

> Nie poszedłbym na spotkanie z tym panem nawet jakby dopłacali.

Nie broń się, prawda Cię wyzwoli ;-)

Nie chcesz się dowiedzieć, jak to możliwe że kawał skrzydła oderwany od lecącego 250 km/h samolotu zatrzymuje się po 12 metrach? Toż to przełom w fizyce ;-)
        • marekatlanta71 Re: SPOTKANIE Z PANEM MACIEREWICZEM W NOWYM JORKU 13.11.13, 18:47
          Nie chodzę do kościoła, bo nie interesuje mnie przełom w fizyce pozwalający na chodzenie po wodzie i robienie z wody wina, wiec raczej to skrzydło mnie tez nie zainteresuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka